Event Information

Lørdag den 13. november 2021 , kl. 20.

MCH Herning Kongrescenter, Østergade 37

(Entré: 275-523 kr)

Køb/bestil billet

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Men's Room 4 - Mega Men

Bon Jovi Jam

Men's Room består af to af Danmarks mest produktive komikere: Thomas Hartmann Torben Chris.

Igennem de tre første shows med Men's Room har man kunnet opleve de to komikere vende dreje den lille forskel - som faktisk ikke er i ental, sjældent lille. Der er, nu som før, ingenlunde tale om de store, tunge ligestillingsemner, men derimod bare jokes! Jokes om de hverdagsproblematikker, vi alle kan genkende, som vi er bedst tjent med blot at grine af. De er her for at blive.
De fire shows kan sagtens ses uafhængigt, men ser man dem alle, vil man samtidig få indblik i den udvikling, der undervejs har været i de to komikeres privatliv. Fra at have været to ungkarle - i faste forhold, men ugifte - er de begge i mellemtiden blevet gift er sammenlagt indehavere af to huse på veje med stillebump, to stationcars, to børn en hund. Dette bevidner naturligvis, at livet med kvinderne slet ikke er så slemt - men morsomt er det stadig!

Forlæng oplevelsen. Nyd vores lækre buffet eller burgermenu i Restaurant Teaterkælderen. Køb kombi billet. Der er automatisk reserveret bord fra kl 17.00

Læs mere: mch.dk