Event Information

Onsdag den 1. december 2021 , kl. 19.

Herning Bibliotekerne, Østergade 8

Ukendt

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Rockklubben: Bruce Springsteen - Venteliste

Bon Jovi Jam

Klubaften om Strejftog på E Street med The Boss.

Få har som Bruce Springsteen formået at forene folkelig appel med poetisk pondus. Han hylder håbet, fællesskabet og den amerikanske drøm, men med en konstant bevidsthed om dens barske bagside. Og så kan han samle titusinder på tværs af generationer, når han er i byen for at give en af sine legendariske koncerter med The E Street Band.
Til at fortælle os om en af rockmusikkens absolutte sværvægtere, har vi forfatter og musikjournalist Espen Strunk. Udover at fortælle om livet, karrieren og sangene skal vi se og høre udvalgte arkivoptagelser og høre et par ord om Strunks møde med Springsteen i London omkring udgivelsen af selvbiografien, som The Boss udgav i 2016.

Læs selvbiografien her >>

Hør en podcast, hvor Mike Tramp fortæller om, hvad sangen The River har betydet for ham >>

Om Rockklubben:
Holder du af rå rock, blid soul eller knitrende electronica, og har du lyst til at dele dine musikoplevelser med andre? Eller er du bare nysgerrig på musik? Så er Rockklubben lige noget for dig. Du behøver ikke at være mester i musikhistorie, du skal bare være nysgerrig og have lyst til at lytte og deltage i snakken.
Klubben mødes under hyggelige former 8 gange hen over vinteren på Biblioteket i Herning. Der vil hver gang være en oplægsholder, som vil guide klubben gennem aftenen og ofte vil det være klubbens egne medlemmer, som fortæller, viser filmklip og afspiller musik.

Det er gratis at deltage, men du skal tilmelde dig klubben, da der er et begrænset antal pladser.
Desværre er der ikke plads i klubben pt., men du kan blive skrevet op på venteliste.


Yderligere information: Dorte Grout, tlf. 21 99 59 46, bibdg@herning.dk