Event Information

Lørdag den 16. oktober 2021 , kl. 11.

Herning Bibliotekerne, Østergade 8

Ukendt

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Børnefolkemødet 2021: Heino fikser alt - DR Ramasjang

Bon Jovi Jam

Familieunderholdning for børn og deres voksne med Danmarks dårligste handyman.

I kender Heino fra utallige Ramasjangudsendelser, hvor Heino er vært eller med som komisk indspark.

Nu er Heino klar med et helt nyt show. For er der ikke brug for, at vi lige får fikset 2021 én gang for alle?
Det er sprængfarligt, når Heino kommer til byen, for Heino har ikke helt styr på, hvad han kan og ikke kan. Så hold godt fast, for Heino er klar til at fyre den af i et show, hvor det gælder om at holde tungen lige i munden.
Heino er verdens bedste til det meste. I hvert fald hvis man spørger ham selv.
Men hvad vi alle kan være enige om, er at Heino er gakket, sprælsk, sjov, uforudsigelig, for meget, for lidt, fyldt med selvtillid - men også pludselig helt uden tro på egne evner. Det kan jo ske for selv den bedste. Og inderst inde er Heino faktisk god nok.
Alle børn elsker Heino, og nu står Danmarks uheldigste ramasjangfigur klar til at hjælpe alle - børn som voksne - i et show, hvor Heino muligvis får brug for lidt hjælp fra sit publikum til at komme ud af de problemer, han skaber for sig selv.

"Jeg glæder mig så meget til at komme og fyre den af sammen med jer alle sammen. Skal der være show og farver, hvor alle er glade og ikke bange, så ring trygt efter jeres ven, Heino Lange"
Kh Heino.

Showet finder sted på Tinghuspladsen, lige uden for Biblioteket i Herning.
Billetter er ikke nødvendige. Man dukker bare op.

Arrangementet er en del af Børnefolkemødet 2021.

Om Børnefolkemødet
De fleste kan tilslutte sig verdensmålenes budskab om en bedre fremtid, og arbejdet med at realisere verdensmålene er lige nu i fokus i hele verden.
Derfor har Herning Bibliotekerne og Center for Børn og Læring skabt et årligt Børnefolkemøde, som udruller verdensmålene for folkeskolerne i Herning og giver folkeskolerne en mulighed for at arbejde med verdensmålene på nye og spændende måder.
Læs mere om Børnefolkemødet her >>

Se alle åbne arrangementer i Børnefolkemødet her >>