Event Information

Torsdag den 14. oktober 2021 , kl. 18.30.

Herning Bibliotekerne, Østergade 8

Ukendt

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Børnefolkemødet 2021: "Det Danmark du kender" v. Peder Frederik Jensen

Bon Jovi Jam

Oplev forfatter Peder Frederik Jensen fortælle om hans nyeste bog "Det Danmark du kender".

Oplev forfatter Peder Frederik Jensen, som har skrevet endnu en hårdtslående samtidsroman, et harks portræt af et Danmark, du måske kender. En roman om fire mennesker, hvis liv flettes sammen i en trafikulykke på Lolland. Det er en barsk og grum historie om ulighed, solidaritet og forliste drømme.

En del af Børnefolkemødets voksenspor - FN's verdensmålsfestival.

Arrangementet er gratis, men kræver billet >>

Børnefolkemødet i uge 41 har fået vokseværk og udvider med spor til voksne.
Da mange af aktiviteterne er rettet mod børn og unge i skole og uddannelsesinstitutioner vil der i år være et voksenspor, så voksne også kan blive klogere på FN's verdensmål.
Derfor byder Herning Bibliotekerne onsdag den 13/10, kl. 18:30 velkommen til professor emeritus Steen Hildebrand til en snak om "FN's verdensmål i et dansk perspektiv".
Torsdag den 14/10 kl. 18:30 åbner Herning Bibliotekerne dørene til et forfatterforedrag med Peder Frederik Jensen om romanen "Det Danmark du kender".

Begge foredrag afholdes på Biblioteket i Herning, Østergade 8 og spiller ind i temaet for årets Børnefolkemøde: Verdensmål nr. 5 "Ligestilling mellem kønnene" og verdensmål nr. 10 "Mindre ulighed".

Om børnefolkemødet
De fleste kan tilslutte sig verdensmålenes budskab om en bedre fremtid, og arbejdet med at realisere verdensmålene er lige nu i fokus i hele verden.
Derfor har Herning Bibliotekerne og Center for Børn og Læring skabt et årligt Børnefolkemøde, som udruller verdensmålene for folkeskolerne i Herning og giver folkeskolerne en mulighed for at arbejde med verdensmålene på nye og spændende måder.
Læs mere om Børnefolkemødet her >>

Se alle åbne arrangementer i Børnefolkemødet her >>