Event Information

Onsdag den 20. oktober 2021 , kl. 10.

Herning Bibliotekerne, Østergade 8

Ukendt

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Dragefestival

Bon Jovi Jam

Kom til dragefestival og byg din egen drage!

Sæt ferien i bevægelse. Efterårsferien på Herning Bibliotekerne byder på masser af bevægelse og aktiviteter - og måske en rekord.

Dragefestivalen er en unik mulighed for at børn, forældre og bedsteforældre kan genopdage en ældgammel tradition og i fælleskab udfordre håndværker evner samt efterfølgende have noget at være sammen om, når de skal ud og flyve med dragerne. Det er kvalitetstid med mulighed for fordybelse og masser af bevægelse!

Dragefestivalen er åbent for dragebygning 5 timer. Der er en dag i Sunds, og en dag i Herning, i efterårsferien. Alle materialer er tilgængelige og dygtige dragebyggere står klar til at hjælpe jer gennem processen.

Udover muligheden for selv at bygge drager, kan man også nyde synet af den flotte udstilling med store og små farvestrålende drager.

Alle er velkomne, man skal ikke have billet, men husk at mindre børn skal være i følge med en voksen.

Sæt ferien i bevægelse. Efterårsferien på Herning Bibliotekerne byder på masser af bevægelse og aktiviteter - og måske en rekord.

Se alle arrangementer i efterårsferien her >>