Event Information

Tirsdag den 19. til søndag den 24. oktober 2021 , kl. 10.

HEART Herning Museum of Contemporary Art, Bitten og Aage Damgaards Plads 2

(Entré: 0-75 kr)

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Efterårsferie på HEART for hele familien

Bon Jovi Jam

Efterårsferien er lige rundt om hjørnet og det betyder som altid en uge fyldt med kunst og spændende aktiviteter på HEART. I efterårsferien er der gratis kreakit til de første 50 børn, der besøger museet.

Hele ugen (tirsdag-søndag uge 42) kan du på egen hånd tage på opdagelsesrejse rundt i museets fantastiske udstillinger, hvor der vil være fine præmier på højkant. Prøv desuden vores sjove udendørs skattejagt "Kunstrejse i Birk", hvor du får mulighed for at opleve Birk-områdets mange kunst- og naturoplevelser.

I kan downloade opdagelsesrejsen og skattejagten i løbet af uge 41 på vores hjemmeside under "Det sker": www.heartmus.dk

Familiebillet

Tag din far, mor, onkel, tante, bedstemor og bedstefar under armen og kom på HEART til nedsat pris i hele efterårsferien, hvor vi har en særlig familiebillet, der giver adgang til 2 voksne for prisen af 1. Tilbuddet gælder kun for voksne i følge med børn. Børn og unge under 18 har altid gratis entré på HEART.

Gratis offentlig omvisning

Søndag d. 17. oktober op til efterårsferien afholder vi en gratis offentlig omvisning efter betalt entré fra kl. 13.00-14.00 for børn og vokse. Tilmelding foregår på dagen i receptionen