Event Information

Mandag den 6. december 2021 , kl. 19.15-22.

Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference, Sdr. Ommevej 4, Skarrild

(Entré: 550-750 kr)

Køb/bestil billet

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Kærlighed - med Agger og Mingo

Bon Jovi Jam

En aften i kærlighedens tegn. LittleBigHelp ser frem til at kunne invitere indenfor på det idylliske Skarrildhus, til en aften, hvor kærligheden er i centrum.

Anders Agger og Mingo Nørager vil fortælle om deres rejse rundt i det danske land, i en søgen efter at blive klogere på hvad kærlighed egentlig er for en størrelse, og hvorfor den kan få både det bedste og det værste frem i os alle. Ud af dette kom bogen 'Kærlighed'. Aftenen byder også på et oplæg fra FCM-direktøren, Claus Steinlein, der vil fortælle om, hvordan et positivt og menneskeligt fokus kan få drømme til at gå i opfyldelse.

Aftenens program

17.30: 2-retters menu, lavet på årstidens økologiske og lokale råvarer, med tilhørende vin, for dem, der har købt købt middagsbillet.

19.15: Lisbeth Johansen fortæller kort om LittleBigHelp, før hun giver ordet videre til Anders Agger og Mingo Nørager, efterfulgt af Claus Steinlein. Der vil være en pause undervejs, hvor der bydes på vin, kaffe og lidt sødt.

22.00: Tak for i aften

Priser

Foredrag, vin, kaffe og snacks: 550 kr.

Inkl. 2-rettes middag: 750 kr.

Overnatning på Skarrildhus

Dobbeltværelse inkl. morgenmad: 798 kr.

Book værelse hos Lisbeth Assenholt

på mail: LIAS@sinatur.dk

Læs mere om LittleBigHelp her:

www.littlebighelp.com

Vi glæder os til at se dig.

Bedste hilsner

LittleBigHelp & Skarrildhus

Aftenen er sponsoreret af Skarrildhus og indtægterne fra billetsalget går til LittleBigHelps arbejde med udsatte børn, kvinder og familier i Indiens slum