Event Information

Torsdag den 25. november 2021 , kl. 19.

Phono.dk, Bredgade 59C

Ukendt

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Ti jeg ka' li': Michelle Vesterby

Bon Jovi Jam

Hør hvilke 10 sange, der har fået en plads i triatlet Michelle Vesterbys hjerte.

Michelle Vesterby er professionel triatlet, der udover adskillige topplaceringer er indehaver af den danske ironman-rekord for kvinder og senest bronzevinder ved VM i triatlon i september, hvor hun satte personlig rekord og samtidig indtog den hurtigste tid af en dansk kvinde. Hun er mor, hvilket hun fint forener med en professionel karriere på trods af mor-politiets protester. Hun er kvinden bag velgørenhedsløbet Keep Smiling. Og så har hun skrevet et par bøger, dels en guide om triatlontræning for kvinder, dels en personlig beretning om sin sportskarriere og personlige valg.

Men hvad lytter hun mon til? Og gør hun det på de lange ensomme træningsture? Det kan du få svar på, når hun er gæst i Ti jeg ka' li'. Her vil hun fortælle om 10 sange, som betyder noget for hende. Og så skal vi selvfølgelig også høre sangene og opleve et par af dem bliver opført live.

Køb billet a 50 kr. her >>

Der kan købes øl, vand og vin.

Læs Michelles bøger på ereolen >>

Om Ti jeg ka' li'
Ti jeg ka' li' er arrangeret i samarbejde med vinylbutikken phono.dk og Dansk Musiker Forbund. Det er et koncept, hvor en person med tilknytning til Herning interviewes overfor et publikum om 10 sange gæsten kan li'. Et par af sangene bliver spillet live af et lokalt medlem af Dansk Musiker Forbund. Resten bliver spillet på vinyl.

BEMÆRK: Arrangementet foregår i phono.dk (det tidligere ReSpin), Bredgade 59c, Herning . Der er udover adgangen fra Bredgade også adgang fra Landts gård, hvor der er p-pladser