Event Information

Torsdag den 2. december 2021 , kl. 15.

Herning Bibliotekerne, Østergade 8

Ukendt

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Herning Kommunes Handicappris - og stand-up

Bon Jovi Jam

I anledning af FN's Handicapdag er der prisuddeling og standup.

Program for markering af FN's handicapdag og uddeling af handicapprisen:

15.00: Velkomst af Birgit Jonassen

15.10: Kurt H. Jørgensen fortæller om FN's Internationale Handicapdag

15.30: Simon Væver stand-up

16.00: Uddeling af Herning Kommunes Handicappris.

16.30: Danske Handikaporganisationer byder på en forfriskning

Simon Væver er et af de helt store, og ikke mindst fremadstormende, håb på den danske Stand-Up scene og det blev bekræftet, da han i efteråret 2019 vandt DM i stand-up på Bremen Teater.

Når Simon optræder bruger han sin jyske drengede charme til at drage publikum med ind i sit univers. Hvad end det handler om noget Simon selv kæmper med, eller om det er noget finurligt han har bemærket ved f.eks. det danske sprog.

Når Simon går på scenen er det aldrig til at vide, hvad han har tænkt sig at tale om, da han kan finde på at snakke om alt mellem himmel og jord. Det skal være sjovt for ham selv, men endnu vigtigere, så skal det være sjovt for publikum. Og det bliver det!

Overrækkelse af Herning kommunes Handicappris.
Prisen gives til en lokal ildsjæl, organisation eller virksomhed, der fortjener en særlig anerkendelse for at fremme eller sikre handicappede borgeres livsvilkår og livskvalitet.

Det er gratis at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig