Event Information

Torsdag den 25. august 2022 , kl. 17.30.

HEART Herning Museum of Contemporary Art, Bitten og Aage Damgaards Plads 2

(Entré: 99 kr)

Køb/bestil billet
Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Bag om operaen

Bon Jovi Jam

Få spidset ørene og skærpet blikket når to af dansk åndslivs store personligheder, komponisten Bo Holten og forfatter/digter Jens Christian Grøndal mødes i en samtale, hvor de stiller skarpt på det tekstgrundlag, som danner fundamentet for en opera.

Her stiller vi spørgsmål som 'kan alle digte laves til en opera?', 'hvad kommer først, teksten eller musikken?' og 'hvordan kan vi lytte os ind i en libretto?'. I løbet af samtalen ser vi på eksempler på berømte samarbejder mellem librettist og komponist, og lytter til liveopførelser af operauddrag, hvor tekst og musik går op i en højere enhed, når en operasanger og en pianist bryder ind, og giver os musikalske eksempler at hægte samtalen op på.

Glæd jer til en spændende introduktion til den digtekunst som ligger bag enhver opera, og lad os klæde jer endnu bedre på til de mange spændende koncerter som finder sted under Herning Opera Festival i de følgende dage.

Før arrangementet vil det være muligt at tilkøbe mad og drikke i HEART Café.

Medvirkende:

Jens Christian Grøndahl og Bo Holten

Vært: Mads Bille

Pianist: Eunjin Ko Dey

Solist: Offentliggøres senere af Herning Opera Festival

Pianist: Øverst på formularen

Arrangementet finder sted på HEART - Herning Museum of Contemporary Art d. 25. august kl. 17:30 og varer ca. 60 min.

Billetpris: 99 kr