Event Information

Onsdag den 26. januar 2022 , kl. 19-21.

Herning Bibliotekerne, Østergade 8

(Fri entré)

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Dr klub klassisk: brahms - venteliste

Bon Jovi Jam

Vi fejrer Vintertonefestivalen med en introduktion til Brahms.

I slutningen af januar afvikles musikfestivalen Vintertoner, som er arrangeret af Ensemble MidtVest. Ensemblet giver koncerter i en af deres støttekommuner og i 2022 er det Herning Kommunes tur.
Der vil være fokus på Brahms og derfor har vi inviteret Sanna Ripatti fra ensemblet til at fortælle om Johannes Brahms generelt og især hans kammermusikværker. Det bliver en aften om en på flere måder sammensat person. Brahms kunne virke bister og ubehøvlet, var en enspænder og i selskab med kvinder kejtet og afvisende. Men han var også et generøst, hjælpsomt og trofast menneske, når det drejede sig om de få personer han knyttede sig til. Uanset, så skabte han musik med store følelser.

Til at guide os gennem Brahms liv og musik har vi Sanna Ripatti, som har spillet i Ensemble MidtVest siden ensemblets start i 2002. Hun har modtaget priser ved Den danske pladebranches årlige prisuddeling, P2-prisen. Derudover har hun vundet flere priser, bl.a. tredjepladsen ved DRs kammermusikkonkurrence i 2005 med Talisker Kvartetten, som hun selv har dannet.

Om DR Klub Klassisk
DR Klub Klassisk er for unge og voksne, der har lyst til at lytte til og tale om klassisk musik. Hver måned er temaet en komponist eller et værk og der er altid en oplægsholder. Nogle gange er det en person med en musikfaglig baggrund som fortæller, andre gange er det en af klubbens medlemmer.

DR Klub Klassisk er et samarbejde mellem DR og bibliotekerne.
Det er gratis at deltage, men du skal tilmelde dig klubben, da der er et begrænset antal pladser. Desværre er der ikke plads i klubben pt., men du kan blive skrevet op på venteliste.

Yderligere information og tilmelding: Dorte Grout, tlf. 21 99 59 46, bibdg@herning.dk