Event Information

Onsdag den 19. april 2023 , kl. 19.30.

Team Teatret, Østergade 32

(Entré: 190 kr + evt. gebyr)

Køb/bestil billet

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Tyk

Bon Jovi Jam

Tyk prfrm - på vegne af Ruby Gamasche. Performer Julie Thaslund står på scenen med sin egen krop og sin egen tekst, Hendes krop er tyk - den flyder, danser og får sit eget udtryk. Vores øjne hviler på den. Så er forestillingen Tyk i gang.

Julie Thaslund er tyk, og hun ved det godt, også ved hun, hvordan det er at bo i en krop som er tyk, i et samfund som ikke kan lide tykke mennesker. Det har hun skrevet om i sin dagbog, og det er dagbogens beskrivelser af sejre og nederlag gennem fem år, der er baggrunden for teksten til forestillingen. Her er en intim, musikalsk, sproglig og kropslig forestilling om at springe ud som tyk. Om angst, erotik og banaliteter fra hverdagen. Publikum inviteres til ? uden skam ? at betragte en tyk krop. Hvis publikum kigger længe nok, bliver det måske mindre mystisk, ulækkert eller anderledes?. 19. april 2023 kl. 19.30