Event Information

Onsdag den 12. april 2023 , kl. 19.30.

Team Teatret, Østergade 32

(Entré: 190 kr + evt. gebyr)

Køb/bestil billet

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Uproar

Bon Jovi Jam

Uproar Livingstones kabinet. Det er tid at gøre oprør, ikke mindst mod tiden. Livingstones Kabinet, der altid leverer succesfulde forestillinger kommer denne gang med en revolution ? eller måske mere en time-out.

Et hold af dansere, performer og musikere søger efter stærk poetisk kraft, der kan ændre tiden og hylde fantasien og det skæve. De mener at det er på tide at gøre op med den faktiske tid, der kontrollerer vores liv, og med den kommercialisering, der gennemsyrer både tidsånden og vores relationer. I Uproar er der vrøvledigte, vild musik, fantasi og poetisk larm og så er der en hær af forskellige instrumenter. Alt i en hyldest til dadaisternes kunstoprør for lidt over 100 år siden. Det bliver helt sikkert revolutionerende, og håbet er, at publikum går fra salen med mod og inspiration til at vælge nye og egne veje, og være dem, vi er. 12. april 2023 kl. 19.30