Event Information

Lørdag den 27. august 2022 , kl. 17:00.

Herningsholm Museum, Museum Midtjylland, Herregårdsparken 1

(Fri entré)

Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Wagners verden

Bon Jovi Jam

Dyk ned i Wagners rige verden af intens og visionær komponistkunst, når Skandinaviens førende Wagner-sangere, sopran Åsa Jäger og bas-baryton Lars Fosser, tager dig med på en fascinerende rejse ind i den tyske komponists unikke musikalske univers.

Wagners kunstneriske afsæt er på alle måde dets eget - intenst og ambitiøst - og hans værker er overvældende. Et af disse værker er Nibelungens Ring, der tog Wagner intet mindre end 26 år at skabe. En overrumplende operacyklus bestående af fire operaer. Til denne koncert vil du blandt andre Wagner-uddrag netop kunne opleve musik fra Nibelungens Ring, gennem uddrag fra dennes anden opera; Valkyrien. En opera, der blandt andet er inspireret af nordisk mytologi og højtyske heltekvad.
Det er dette fortryllende, forførende Wagner-inferno, sangerne dykker ned i til denne herregårdskoncert akkompagneret af Ulrich Stærk.
Solister: Åsa Jäger og Lars Fosser
Musik: Ulrich Stærk
Varighed: 60 min.
Arrangementet præsenteres i samarbejde Museum Midtjylland