Event Information

Onsdag den 30. november 2022 , kl. 16.30-17.15.

Herning Bibliotekerne, Østergade 8

(Fri entré)

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Julekoncert med MidtVest Børnekor

Bon Jovi Jam

Syng julen ind med MidtVest Børnekor på Biblioteket i Herning.

Der er garanti for ægte julestemning, når MidtVest Børnekor synger julen ind på Biblioteket i Herning. Der vil være både nyt og gammelt stof, klassiske salmer og rytmiske satser, kendte og ukendte melodier. Undervejs får publikum mulighed for at synge med på flere af de kendte julesalmer i skøn forening med de lyse pigestemmer.

MidtVest Børnekor udgør sammen med MidtVest Juniorkor forskolen til MidtVest Pigekor, og alle tre kor hører hjemme på Den Jyske Sangskole i Herning.

Det musikalske arbejde i Børnekoret sigter mod, at pigerne kan søge ind i MidtVest Juniorkor og senere MidtVest Pigekor. I løbet af et etårigt forløb arbejder vi derfor med grundlæggende sangtræning og bevægelse for at etablere et sikkert fundament at bygge videre på. Dirigent for MidtVest Børnekor er Bente Bliksted, som også leder MidtVest Juniorkor.

Alle er velkomne - man skal ikke have billet