Event Information

Mandag den 22. august 2022 , kl. 16-17.

Herning Bibliotekerne, Østergade 8

(Fri entré)

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Bogreception: Smagserindringer ved Yvon Lefeuvre

Bon Jovi Jam

Hør hvordan tilblivelsen af en kogebog kan hjælpe gennem en livskrise.

Kom og hør Yvon Lefeuvre, som er kok i Centrale (bibliotekscaféen), fortælle om tilblivelsen af sin kogebog, "Smagserindringer". Efter Yvons beretning kan kogebogen købes og blive signeret.
Kogebogen indeholder 750 opskrifter på fransk mad og er krydret med knap 500 børnevenlige håndtegninger. 1200 sider fylder bogen og alt er håndskrevet.

Det er en iøjnefaldende kogebog, der med en filosofisk tilgang opfordrer til at tænke på madkultur, sundhed og madspild. Bogen er skrevet til slægtninge og andre madglade mennesker og vil sprede glæde i køkkenet og give lyst til at bruge alle sanser og kreativitet.

Det har taget Yvon 4 år at skrive bogen og tilblivelsen af bogen har fungeret som terapi efter en kræftsygdom, hvor Yvons smagsløg blev skadet.

Yvon er født ved Loire-floden i Frankrig i 1960 og er uddannet på en fransk Michelin-restaurant. Han har boet i Danmark siden 1980.

Alle er velkomne til deltage. Det er gratis og der er ikke tilmelding