Event Information

Onsdag den 16. november 2022 , kl. 19-21.

Herning Bibliotekerne, Østergade 8

(Fri entré)

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

DR Klub Klassisk: Træblæserne i den klassiske musik

Bon Jovi Jam

Klubmedlemmer præsenterer træblæsere, som de spiller på.

Tre af medlemmerne i DR Klub Klassisk spiller på træblæsere i deres fritid. Else spiller på tværfløjte og Lars og Birte spiller på klarinet. Denne klubaften vil de præsentere deres instrumenter og spille på dem. Oveni skal vi høre eksempler på klassisk musik, hvor træinstrumenter indgår.
Det bliver en aften, hvor vi helt sikkert vil mærke glæden ved at spille på et træinstrument. Det gør de tre amatørmusikere i forskellige sammenhænge, bl.a. i Herning Amatørsymfoniorkester, som er et tilbud fra Herning Musikskole.

Om DR Klub Klassisk
DR Klub Klassisk er for unge og voksne, der har lyst til at lytte til og tale om klassisk musik. Temaet er ofte en komponist eller et værk og der er altid en oplægsholder. Nogle gange er det en person med en musikfaglig baggrund som fortæller, andre gange er det en af klubbens medlemmer.

DR Klub Klassisk er et samarbejde mellem DR og bibliotekerne. Det er gratis at deltage, men du skal tilmelde dig klubben, da der er et begrænset antal pladser.
Yderligere information og tilmelding: Dorte Grout, tlf. 21 99 59 46, bibdg@herning.dk