Event Information

Fredag den 12. august 2022 , kl. 20.30.

Torvet, Torvet

Ukendt

Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Nikolaj og Piloterne

Bon Jovi Jam

Fredag 12. august 2022. Kom til koncert med Nikolaj og Piloterne på Torvet under VM i ridesport 2022. Koncerten begynder kl. 20.30 og de er gratis adgang.

Med den karakteristiske rå stemme som det absolutte midtpunkt, og en guitarkuffert fyldt med iørefaldende sange om kærligheden, glæderne og de udfordringer livet byder på, har Nikolaj og Piloterne igennem årene altid berørt mange hjerter.

Stemmen, sangene og et fantastisk energifyldt sceneshow, har lige fra begyndelsen været med til at skabe et ry, om et vitalt live band som sparker røv med poetisk råstyrke. Nikolaj og Piloterne kommer med en blanding af nye og gamle velkendte hits.

Nikolaj og Piloterne har siden debutalbummet "Piloter" fra 1989 - som høstede en Danish Music Award - forkælet nationen med iørefaldende og energiske pop/rock sange.
Store hits som "Du er min", "Engel", "Ridder af kærligheden", "Kommer nok hjem" og "Jeg har det fint", "Du står stadig der" har fået masser af airplay og har dannet rammen om rigtig mange koncerter over en periode på mere end 30 år. Kontakt: mail@fermaten.dk / +45 97 22 55 10