Event Information

Onsdag den 5. oktober 2022 , kl. 19.30.

Fermaten, Smallegade 4

(Entré: 140-215 kr)

Køb/bestil billet
Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Halløj - Solo-cabaret med Jacob Morild

Bon Jovi Jam

Onsdag 5. oktober 2022 kl. 19.30. 'Halløj' er noget så usædvanligt som en solo-cabaret. Men det findes, og det er en erfaren herre, der står på scenen.

Den 4 x Reumert-nominerede dramatiker, satiriker, instruktør og skuespiller Jacob Morild præsenterer nemlig endnu en solo-cabaret i rækken af sine samtidssatiriske ytringer, som han har stået bag i de sidste mere end 25 år på Café Liva

Forestillingens omdrejningspunkt er skuespillerens egen generations genvordigheder og tåbeligheder, som bliver tydeligere og tydeligere i en verden, hvor de yngre generationer sætter stadigt større spørgsmålstegn ved hans og hans jævnaldrendes forvaltning af klimaet, kloden og dem selv i deres voksne liv. Dette sker, sideløbende med at han selv har haft travlt med over et halvt livs sammensurium af rigtige meninger, politisk korrekthed, krænkelser i alle former, kystbanesocialisme, nyliberalisme, friværdi, pensionsopsparinger og generel umådeholden selvoptagethed.

Solo-cabaretten er vanen tro skrevet og instrueret af Jacob Morild selv, som også står mutters alene på scenen i Fermaten..

Få et godt grin, serveret med en god gang samfundssatire 5. oktober

Spillested: Fermaten

Manuskript og medvirkende: Jacob Morild
Producent: Café Liva


Arrangør: Herning Teater
herningteater.dk - herningteater@mail.dk

Varighed
Kl. 18.30: Dørene åbner
Kl. 19.30: Forestillingen begynder. Kontakt: mail@fermaten.dk / +45 97 22 55 10