Event Information

Søndag den 23. april 2023 , kl. 16.

MCH Herning Kongrescenter, Østergade 37

Ukendt

Køb/bestil billet
Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Operettegalla

Bon Jovi Jam

Søndag 23. april 2023 kl. 16.00.

Der bydes op til et brag af dimensioner på de skrå brædder i MCH Herning Kongrescenter, når OperetteKompagniet veloplagt indtager teatersalen med 'Operettegalla' og fylder huset med herlig og lystig musik i trefjerdedelstakt

Både kendere og nybegyndere kan være med, når operetten her er i fokus. Operetten, som regnes som forløberen for musical-genren, kan beskrives som en musikalsk komedie med sang, tale og ofte dans. Genren minder om opera, men operetterne er oftest lettere og mere tilgængelige - både musikalsk og tematisk

OperetteKompagniet, som arbejder for at udbrede kendskabet til og skabe livsglæde gennem operetten, forstår at skabe en fest, og vi kommer vidt omkring i repertoiret denne eftermiddagsstund, der vil byde på lidt af det hele. Det wienerske schwung er uundværligt, de populære melodier fra vore egne breddegrader uimodståelige - og så er der jo alle overraskelserne undervejs.

En af Danmarks bedste akustiske guitarister dukker op og leverer akkompagnement til velkendte melodier, men som man aldrig har hørt dem før.
Carol & Thomas har nok engang festbandet med sig og desuden udsøgte gæster fra det sprudlende ensemble ved deres side.

Forvent en lystig eftermiddag med livsglad musik fra øverste hylde 23. april i MCH Herning Kongrescenter

Fri placering ved 4-mands borde.

Medvirkende:
Signe Asmussen, sopran
Thomas Peter Koppel, tenor & konferencier
Jonathan Koppel, tenor
Allan Sjølin, guitar
FESTBANDET under ledelse af Carol Conrad, piano.


Arrangør:
Herning Teater
www.herningteater.dk
herningteater@mail.dk. Kontakt: mch@mch.dk / +45 99 26 99 26