Event Information

Fredag den 26. og lørdag den 27. august 2022 , 11:00-16:00.

Højhuset Herning, Højskolevej 11

(Fri entré)

Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Masterclass: Morgendagens stjerner

Bon Jovi Jam

Kom med helt ind i maskinrummet og tæt på sangerens arbejdsproces, når masterclassen Morgendagens Stjerner slår dørene op for publikum.

Denne intense fire dages masterclass foregår under Herning Opera Festival og er for otte udvalgte sangstuderende fra Operaakademiet og landets musikkonservatorier. Besøger du masterclassen, får du en unik mulighed for at overvære, hvordan unge sangtalenter undervises og arbejder med deres stemmer, ligesom du kan dykke ned under overfladen på alt den skaberkraft og finpudsning, der løber før det, vi som publikum normalt ser til en færdigbearbejdet koncert.
De unge sangtalenter undervises og coaches af Jens Søndergaard og Jakob Næslund Madsen og får musikalsk ledsagelse af pianist Peter Møllerhøj.
Masterclassen munder ud i koncerten "Morgendagens Stjerner" søndag den 28. august, hvor de sangstuderende demonstrerer, hvad de har arbejdet med under masterclassen