Event Information

Lørdag den 24. september 2022 , kl. 10-11.30.

Herning Golf Klub, Golfvej 24

(Gratis)

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Børnegolf for 4 til 10-årige

Bon Jovi Jam

Børn i alderen 4-10 år kaldes "Bambier", og er en del af Herning Golfklubs børne- og ungdomsafdeling. Holdet er målrettet børn, som kunne tænke sig at prøve golf. Bambier er et godt sted at starte, hvis du har lyst til at teste om golf er din nye sport.

Vi har som udgangspunkt målrettet Bambierne mod de 4 til 10-årige. Men er du yngre eller ældre og synes Bambierne passer godt til dig, så er du også velkommen prøve det.

Formål og værdier
Vi ønsker at give Bambierne den bedste start på livet som golfspiller. Vi har fokus på leg, glæde, venskaber og udvikling. Det betyder at vi vægter det sociale højt og at ungerne griner, leger og får masser af succesoplevelser. Vi vil gerne skabe et miljø hvor børnene trives og er trygge, mens de undersøger om golf er en sport for dem. Bambier skal være gode kammerater, lære at lærer og hjælpe hinanden.

Vi mødes lørdage kl 10.00 til 11:30, hvor vi ofte vil lave en kombination af lege, træningsøvelser og golfaktiviteter på træningsområdet. Sæsonen løber fra april til september og vi holder kun sommerferie i uge 37, 28, 29, 30 og 31.
Efter træning er der mulighed for fællesspisning sammen med de andre Bambier og forældre til en god pris.

Træningen består typisk af:
Velkomst - Vi starter med en fælles velkomst, hvor vi lige får sagt hej til hinanden og alle kommer godt med ind i fællesskabet til dagens træning
Opvarmning - en sjov leg hvor vi får pulsen op og tager hul på legen
Stationstræning - så alle får prøvet en masse forskellige golf- og bevægelsesaktiviteter der tilpasses den enkelte så alle får succesoplevelser
Spil - somme tider slutter vi af med at spille nogle huller på banen
Afslutning - fælles afslutning hvor vi samles og får sagt farvel og på gensyn

Praktisk information
Har du lyst til at prøve golf så kom forbi og deltag sammen med de andre Bambier. Det kræver ingen forkundskaber blot at du kommer i udendørs tøj efter vejret som giver mulighed for bevægelse. Udstyr kan både børn og voksne låne gratis af golfklubben på dagen. Vi mødes altid ved indgangen til klubhuset.

Det koster ikke noget at prøve og du må gerne komme flere gange for at tjekke om golf er noget for dig inden du melder dig ind i klubben som Bambi. Det koster 600,- om året at gå til golf i Herning Golf Klub som Bambi.

Er dit barn medlem af Bambierne kan du som forældre/bedsteforældre samtidig frit benytte par-3-banen alle ugens dage når du spiller med dit barn.

Du kan også spille golfturneringer, så snart du har lyst. Vi deltager i træf, Super6 og D-Tour i vores lokalområde, hvor man kan spille golfturnering. Det er turneringer der passer perfekt til denne målgruppe, så man får lov at spille turnering i trygge rammer og på børnenes præmisser i et univers der er tilpasset børn og unge.

Forældre
At være forældre til en Bambi betyder at du er trådt indenfor i en ny og anderledes verden, specielt hvis man ikke selv spiller golf. Men frygt ikke, uanset om du selv spiller eller ej har vi brug for hinanden for i fællesskab at skabe en god start på livet som golfspiller.

Vi opfordre alle forældre til at være med i træningen, uanset om du kender til golf i forvejen. Vi oplever at rigtig mange får nogle dejlige oplevelser med deres børn, som man kan snakke om over aftensmaden når man kommer hjem.

Kommunikation og information
Vi bestræber os på at benytte vores fælles facebookside til at kommunikere med hinanden. Tilmeld dig vores side på Facebook, søg på:
Herning Golfklub Junior

Vi mødes altid ved indgangen til klubhuset, og når du kommer første gang, kan du eventuelt henvende dig til træneren når du kommer, så byder han dig velkommen og hjælper dig med at komme godt i gang på holdet.

Vi glæder os til at se dig på golfbanen.

TILMELD GRATIS PRØVETRÆNING

Arrangeret af Herning Golf Klub