Event Information

Fredag den 10. februar 2023 , kl. 20.

Jyske Bank BOXEN, Kaj Zartowsvej 7

(Entré: 265 kr)

Køb/bestil billet

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Livet ifølge Emil og Thomas LIVE

Bon Jovi Jam

"Livet ifølge Emil Thomas" er en podcast med de to venner Emil Thorup Thomas Skov. De er meget forskellige, men på en eller anden måde har de fundet glæde i at mødes et par gange om ugen vende stort småt fra livet.

Podcasten havde premiere på Podimo sidste år - siden er den bare blevet større større. Altså podcasten.
Emil Thomas vender oplevelser fra livet, men med det in mente, at de lever to vidt forskellige liv. Emil lever det søde jetsetliv med byture hver weekend, store armbevægelser - økonomisk generelt kaviar med sine kendte venner. Thomas har tre børn, en hustru, et hus i det hele taget et liv, der er noget helt andet end Emils.
Men selvom de er forskellige er der mange ting i hinandens tilværelser, de kan spejle sig i - man går sjældent ud af en samtale mellem Emil Thomas uden at have fået et nyt perspektiv på nogen ting - måske er man endda så blevet en anelse klogere.
Emil Thomas har den erklærede mission, at man både skal blive klogere OG dummere af at høre deres podcast - så det ender i nul - men allerhelst skal man være underholdt indimellem endda grine lidt.
Emil Thomas er yderst ærlige, nogle gange måske endda lidt FOR ærlige, når de fortæller om deres oplevelser med fleshlights buttplugs - nu er vi ved et emne, der fylder en del i deres podcast - nemlig sex.
Der bliver flittigt delt erfaringer, både om at have haft en del sex med mange forskellige - men så om hvordan det føles at være nået en alder, hvor man tit for sidestik, før man får udløsning.
Målet er hele tiden at underholde, men så at gøre det nemmere for lytterne at tale om nogle af de her emner.

På Bremen byder Emil Thomas både garvede lyttere indenfor, men man er i den grad så velkommen, selvom man aldrig har hørt et sekund af podcasten.
Aftenen byder på en samtale mellem Emil Thomas - men publikum har så mulighed for at få svar på de spørgsmål, de måtte sidde med.
Under alle omstændigheder er der lagt i ovnen til en festlig aften på Bremen - hvor alt, hvad der sker i Bremen, bliver i Bremen - så I kan roligt dukke op.

Dørene åbner 1 time før showstart