Event Information

Onsdag den 28. september 2022 , kl. 19:00.

Huset No7, Nørregade 7

(Entré: 95 kr)

Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

The Money Game - Transformer din økonomi (og dit liv)

Bon Jovi Jam

Er du stresset over din økonomi og føler du, at den spænder ben for dine mål og drømme? Ved du ikke, hvordan du får en god privatøkonomi? Så kom med til en øjenåbnende og underholdende aften. God privatøkonomi er ikke raketvidenskab, og du kan også.

Forestil dig, hvordan du kunne tage kontrol over dit liv med overskud på kontoen.

Du kunne:

* Føle dig mere i kontrol
* Altid have råd til de ting, du ønsker dig
* Eventuelt udfordre dit nuværende arbejdsliv eller andet, du drømmer om.

På dette foredrag får du de afgørende steps til en privatøkonomi der holder.

Men ikke nok med det. Du lærer også, hvad du IKKE skal gøre med dine penge (og hvorfor du måske kommer til at gøre det alligevel). Foredraget er nemlig pakket med historier om, hvordan vi mennesker er absurd dårlige til at håndtere penge og hvorfor selv de dygtigste bankrådgivere og investeringseksperter kan have en elendig privatøkonomi. Så spænd sikkerhedsselen og lær hvordan du undgår at lave de samme fejl som dem, så du kan få succes med din økonomi.

Rikke Holmslykke Aagaard er forfatter og foredragsholder og driver virksomheden De Simple Penge. På instagram følger over 6.000 mennesker dagligt med, når Rikke leverer viden og inspiration til, hvordan de kan skabe sig en bedre privatøkonomi. Rikke er forfatter til bogen 'Den lille guide til lommepenge og meget mere' og skriver i øjeblikket på endnu en bog til serien om privatøkonomi hos Muusmann Forlag