Event Information

Lørdag den 15. oktober 2022 , kl. 09-13.

Herning Bibliotekerne, Østergade 8

(Fri entré)

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Bæredygtighedsdagen: LEGO Build the Change

Bon Jovi Jam

Byg den bæredygtige forandring med LEGO-klodser.

I biblioteksrummet er der stillet LEGO frem til den helt store guldmedalje. Her skal børn og børnefamilier lege med LEGO og bygge bæredygtige konstruktioner med klodserne. Hele meningen med LEGO Build the Change konceptet er at engagere børn i bæredygtighed og miljøet. Det styres af én dygtig facilitator, som er tilstede til assistere med byggeriet.

Workshoppen kan frit tilgås af børn og børnefamilier til bæredygtighedsdagen i tidsrummet 9.00 - 13.00.
Der er således ikke behov for tilmelding.

Om Bæredygtighedsdagen og Børnefolkemødet
Lørdag afsluttes årets Børnefolkemøde med en Bæredygtighedsdag for hele familien.
Arrangementet er derfor en del af en større afslutning på en hel uge med fokus på FN's verdensmål, kaldet Børnefolkemødet, hvor børn og unge i Herning Kommune har kunne fordybe sig i den bæredygtige udvikling.

I år har der været et særligt fokus på verdensmål 3: Sundhed og trivsel samt verdensmål 11: Bæredygtige byer og lokalsamfund.
Bæredygtighedsdagen lørdag den 15.oktober vil vise eksempler på bæredygtighed i alle afskygninger, både indenfor det sociale, miljømæssige og økonomiske.

Vi glæder os til at se jer.

Se alle arrangementer til Bæredygtighedsdagen her >>