Event Information

Torsdag den 18. maj 2023 , kl. 16.

MCH Herning Kongrescenter, Østergade 37

Ukendt

Køb/bestil billet
Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

ComKean - Skærmtid

Bon Jovi Jam

Torsdag 18. maj 2023 kl. 16.00. Mange familier opererer med begrebet 'skærmtid'. Men hvad nu, hvis alles skærmtid pludselig forsvandt - også de voksnes?

Det er noget af det, den professionelle og meget populære YouTuber ComKean, der lyder det borgerlige navn Charly Baasch, vil udforske i sit helt nye liveshow 'Skærmtid', som kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 18. maj 2023.

Med flere end 185.000 abonnenter og over 220 millioner visninger er ComKean en af de allerstørste YouTubere i Danmark. Mange danske børn bruger netop deres skærmtid på at se ComKeans videoer på YouTube, hvor han uploader videoer af sig selv, der spiller computer - og nu har dine børn eller børnebørn mulighed for at opleve ham live fra scenen. Tag dem under armen og vær med, når ComKean - i fællesskab med hele salen i MCH Herning Kongrescenter - prøver at redde skærmtiden og dermed også YouTube, mens der spilles computer og musik og laves sjov og ballade.

FRA POLITIBETJENT TIL PROFESSIONEL YOUTUBER

Charly Baasch begyndte at lave videoer i august 2013, og fire år senere sagde han sit job som politibetjent op for at lave YouTube på fuld tid
Showet 'Skærmtid', der er målrettet ComKeans fans i alle aldre - også forældre, er Youtuberens andet soloshow. Det første, 'Gamerlife', solgte flere end 11.000 billetter, hvilket betød udsolgte sale i hele landet. Efter showet er der selfies til alle, som ønsker en. Desuden er der rig mulighed for at gå på opdagelse i en særlig tour-merchandise på stedet og få et ComKean-minde med hjem.Og hvis du som forældre ikke lige er helt skarp på, hvem ComKean er, så spørg dine børn, så du også er parat til en festlig aften i MCH Herning Kongrescenter 18. maj. Kontakt: mch@mch.dk / + 45 99 26 99 26