Event Information

Onsdag den 9. november 2022 , kl. 16.30-19.30.

Højhuset Herning, Højskolevej 11

(Entré: 320 kr)

Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Rundvisning og fællesspisning på Herning Højskole

Bon Jovi Jam

I 2022 besøger Realdania By & Byg Klubben hovedværker af danske arkitekter, som er repræsenteret i Realdania By & Bygs samling. Tag med til fællesspisning og rundvisning på Viggo Møller-Jensens højskole fra 1961, der lige nu omdannes til kulturhotel.

Med sine 14 etager var Herning Højskoles højhus engang den højeste bygning i Midt- og Vestjylland. Det er bygningen langt fra i dag, men den er stadig ikonisk og blev i 2019 fredet på grund af den sjældne modernistiske arkitektur, som arkitekterne Viggo Møller-Jensen og Tyge Arnfred slog stregerne til.

Ligesom Viggo Møller-Jensens eget hus i Kongens Lyngby, som Realdania By & Byg ejer og har restaureret, er højskolebebyggelsen uprætentiøs og skabt med få midler.

Der er et begrænset antal pladser og tilmelding er derfor nødvendig. Meld dig ind i Realdania By & Byg Klubben for at købe billet til klubpris