Event Information

Torsdag den 2. februar 2023 , kl. 20.

MCH Herning Kongrescenter, Østergade 37

Ukendt

Køb/bestil billet
Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Poul krebs - udsolgt

Bon Jovi Jam

Torsdag 2. februar 2023 kl. 20.00. Han har spillet sin sidste store festival, men 66-årige Poul Krebs har ikke sat punktum for sin fantastiske koncertkarriere, som nu tilføjes et helt nyt koncept: en tidsrejsekoncert.

Den folkekære sanger og sangskriver fra Aarhus har igennem årene forsynet den danske sangskat med klassikere og ørehængere på stribe, ligesom han har været en flittig gæst i pladestudierne. 25 albums på 45 år er det blevet til og i alt flere end en million solgte albums.

Sammen med sit band i topform byder Poul Krebs publikum indenfor i MCH Herning Kongrescenter 2. februar 2023. Her kan du forvente en helt særlig koncertoplevelse, hvor Poul Krebs spiller numre fra alle sine 25 album. For med sig på turnéen tager han både sit nyeste album 'Sange til natten' - og hele sit enorme og populære bagkatalog.

NYT ALBUM HYLDER MØRKET - OG SØGER MOD DAGGRYET

Det anmelderroste album 'Sange til natten' kom til verden under de mange corona-nedlukninger, i søvnløse nætter og ud fra tanken om, at "vi skulle søge de steder hen, hvor vi aldrig havde været før". Albummet, som Poul Krebs har skabt sammen med producer og guitarist Lars Skjærbæk, søger mod mørket, men også mod dagen i morgen, blandt andet med sangen 'Det Blir' Godt Igen'. Med sit fremragende band og dygtige gæster som Peter Sommer og Søs Fenger i studiet viser Poul Krebs helt nye sider af sig selv på albummet.

Tag familie og venner med til en enestående aften med genhør af en perlerække af klassikere - såvel gamle som nye. Det bliver en festlig fejring af en unik karriere i den danske musikbranche. Kontakt: mch@mch.dk / + 45 99 26 99 26