Event Information

Tirsdag den 2. maj 2023 , kl. 19.

MCH Herning Kongrescenter, Østergade 37

Ukendt

Køb/bestil billet
Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Anders Matthesen - ekstra show

Bon Jovi Jam

Tirsdag 2. maj 2023 kl. 19.00.

Den står på klassisk standup i reneste format, når Anders Matthesen endnu en gang indtager MCH Herning Kongrescenter med stribevis af nye jokes, med sit nye show under titlen 'JOKES - fra en hvid, straight mand'. Matthesen tager vanen tro udgangspunkt i sin egen verden og groteske observationer af det, vi alle kender, græmmes og undres over - du er med andre ord sikret masser af motion til lattermusklerne.

FINJUSTEREDE JOKES KLAR TIL AT SE DAGENS LYS

Anders Matthesens nye standup materiale blev til på Fanø i efteråret 2021. Siden da er det blevet videreudviklet og finjusteret ved en række optrædener på Restaurant Kongekilden i Klampenborg, hvor også et væld af nye jokes løbende blev føjet til repertoiret. De bedste har overlevet og ser dagens lys i færdig form, når komikeren gæster Herning.

Billetter til Anders Matthesens turnéer har det med at blive revet bort - og de første fire shows i Herning er allerede udsolgt. Så slå til nu, hvis du også er nysgerrig efter at opleve, hvad den populære multikunstner nu har fundet på. Kontakt: mch@mch.dk / + 45 99 26 99 26