Event Information

Mandag den 8. maj 2023 , kl. 19.

MCH Herning Kongrescenter, Østergade 37

Ukendt

Køb/bestil billet
Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Nak & Æd - Jørgen Skouboe Møller

Bon Jovi Jam

Mandag 8. maj 2023 kl. 19.00.

Glæd dig til en inspirerende og underholdende aften i selskab med "manden med piben" fra DR-succesen 'Nak & Æd', når altid hyggelige Jørgen Skouboe Møller tager dig med bagom scenerne på det populære tv-program.

Der er lagt op til en sjov og oplysende aften, hvor alle kan være med, og hvor aftenens hovedperson blandt andet løfter sløret for, hvorfor programmet hedder 'Nak & Æd', og hvordan en husmår smager. Naturligvis krydret med en masse jagt- og røverhistorier og spejdertricks fra det garvede naturmenneske.

Danskerne kender efterhånden Jørgen Skouboe Møller ganske godt fra 'Nak & Æd', hvor han og hans tro følgesvend Nikolaj Kirk afprøver deres spejderfærdigheder og kogekunst og samtidig får stillet deres eventyrlyst. Foruden 'Nak & Æd' har Jørgen Skouboe medvirket i programmerne 'DR-Derude', 'Frilandshaven' og 'Mens vi venter på at dø'. Alle med naturen og dens mange muligheder som omdrejningspunkt. Kontakt: mch@mch.dk / + 45 99 26 99 26