Event Information

Lørdag den 2. december 2023 , kl. 18.

MCH Herning Kongrescenter, Østergade 37

(Entré: 1150 kr)

Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Årets julefrokost 2023

Bon Jovi Jam

Kom til årets sjoveste julefrokost i MCH Herning Kongrescenter! Vi sørger for hele pakken med alt fra en lækker julemenu til topklasse stand-up dansevenligt live musik.

KOM TIL ÅRETS SJOVESTE JULEFROKOST I HERNING

Leder du efter den perfekte og mest underholdende julefrokost, så er årets julefrokost i MCH Herning Kongrescenter det oplagte valg - både for virksomheder og private selskaber!

I år vil én af Danmarks ubetinget mest populære komikere, nemlig Nikolaj Stokholm sikre en uforglemmelig og festlig aften, når han underholder både som komiker og vært. Og som om det ikke var nok, får du også fornøjelsen af at opleve Simon Tang - et upcoming komikertalent, som tidligere er blevet nomineret til Årets Talent ved ZULU Comedy Galla i 2020 og som fik en tredjeplads ved DM i Stand-up i 2018.

NYT LIVEBAND SPILLER OP TIL DANS
Aftenens musikalske underholdning bliver leveret af MCH's husorkester med forsanger Thomas Fleron i front, der vil få dansegulvet til at syde af liv. Thomas Fleron er kendt fra duoen De Store, hvor han sammen med bassist Troels Skjærbæk igennem flere år har leveret musik til landets dansegulve.

Du har med andre ord absolut ingen undskyldning for ikke at snøre danseskoene, få en svingom og fordøje den dejlige julemenu, der byder på julens klassiske favoritter.

VELSMAGENDE JULEMENU
Til årets julefrokost får du rig mulighed for at forkæle sanserne med vores lækre julemenu, som er inspireret af de klassiske juleretter og serveres i en ad libitum-pakke med øl, vin, vand, saft og Somersby cider.

Tøv ikke længere og tag dine kollegaer eller venner med til årets mest festlige begivenhed i selskab med Nikolaj Stokholm, Simon Tang, MCH's husorkester samt andre festglade gæster.

Julefrokosten er både for virksomheder og private selskaber