Event Information

Onsdag den 28. juni 2023 , 13:00-14:00.

Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum, Birk Centerpark 1-3

(Entré: Voksne 75 kr; pensionister, studerende, grupper på min. 8 pers. 60 kr; børn u/ 18 år GRATIS)

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Fliser, fantasi og fugle - fortælling i den indre Angligård (off.)

Bon Jovi Jam

Kom og hør museets formidlingsinspektør Helle Forbech Hvergel fortælle den spændende historie om tilblivelsen af Nordeuropas største kunstværk skabt af CoBrA-kunstneren Carl-Henning Pedersen i Herning i 1968.

Fortællingen starter i 1960'erne, hvor skjortefabrikanten Aage Damgaard overtalte Carl-Henning Pedersen til at lave Nordeuropas største kunstværk på murene i hans nye skjortefabrik.

Processen byder på forskellige udfordringer for de to herrer, for hvordan starter man på så stort et kunstværk? Hvor får man brændt 1.000 m2 keramiske fliser? Hvordan sætter man fliserne op på muren? Og hvor meget koster sådan et kunstværk egentligt?

Vi slutter fortællingen i 2021, hvor komponist Ditte Rønn skabte lydværket "OPHAV", der lige nu kan opleves sammen med Pedersens eventyrlige hovedværk skabt til den legendariske skjortefabrik Angli.

Fortællingen er for både børn og voksne!

Det er gratis at deltage, når man har betalt entré til museet