Event Information

Torsdag den 15. juni 2023 , kl. 16-17.

Herning Bibliotekerne, Østergade 8

(Fri entré)

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Musikken på vrangen med Ensemble MidtVest

Bon Jovi Jam

Hvad gemmer der sig bag Ludvig van Beethovens Trio i B dur, op. 11?

Kom og blive klogere på musikken, når Ensemble MidtVest gæster biblioteket og spiller Ludwig van Beethovens Trio i B dur, op. 11, ("Gassenhauer"), for klarinet, cello og klaver.

EMV spiller kammermusik og skaber musikalske oplevelser helt udover scenekanten. Til denne koncert, som ensemblet kalder "Musikken på vrangen", kan publikum blive klogere på musikken, når den bliver vendt på vrangen og set efter i sømmene. Med udgangspunkt i værket fortæller Ensemble MidtVest om komponisten, perioden og værkets form. Alt sammen illustreret af musikeksempler.

Alle er velkomne og det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig, hvis du vil være sikker på en siddeplads. Tilmeld dig her >>

Arrangementet finder sted på Platformen.

Arrangementet er en del af Kulturfest Herning 2023: "Vild med Verden".

Om Kulturfest Herning
Dette års tema for Kulturfest Herning er "Vild med Verden".
Det er tid til at sanse alt det, der gør verden og vores planet til det meste fantastiske sted i hele universet. Et sted, hvor vi rykker sammen - med fællesskabet, kunsten og kulturen som omdrejningspunkt.

Siden Off Road 2017 har Herning Kommune oplevet en årlig og mangfoldig kulturfest.
Kulturfesten har vakt begejstring, glæde, forundring og ikke mindst skabt fællesskab omkring kunst og kultur. Mulighederne og idéerne, der opstår gennem kulturfest Herning, har i et stort samarbejde mellem helt almindelige mennesker og kunstnere på tværs af kultur skabt nye måder at gøre forskellige ting på.

Læs mere om Kulturfest Herning her >>