Viser 1-20 ud af 88 resultater

20
Mar
event-img
Andet/Ukendt

Søren Krogh med band

Hvorfor hedder albummet Globus, kunne man spørge fordi vi kommer hele vejen rundt. Jeg blev skilt for nogle år siden, og det kom der heldigvis nogle sange ud af. Sange om kærlighed og smerte. Men også sange om at være på røven, på rejse, på vej ud i de.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Ons. d. 20. marts 2019, kl. 20.
21
Mar
event-img
Klassisk

Forsmag på US tour - Inkl. spisning

Denne sæson drager Ensemble MidtVest endnu engang over Atlanten for at spille i Carnegie Hall i New York, i Seattle og Vancouver. Men inden vi drager afsted, giver vi vores danske publikum mulighed for at fa en forsmag pa turprogrammerne.
Program:

CLARA SCHUMANN (1819-1896)
Trio for klarinet, cello og klaver, arr. Tommaso Lonquich

CARL NIELSEN (1865-1931)
"Canto Serioso", for horn og klaver

ERNST VON DOHNANYI (1877-1960)
Sekstet for violin, bratsch, cello, klarinet, horn og klaver, opus 37

Læs mere

Højskolen Skærgården
Skærgårdvej, Skærbæk, Herning
Tor. d. 21. marts 2019, kl. 18.
22
Mar
event-img
Andet/Ukendt

Koncert med Stepp2 og fernisering på udstilling med Wiliam Skotte Olsen m.fl

Fredag d.22. marts kan du opleve Steppeulvenes oprindelige trommeslager Preben Devantier og resten af bandet Stepp2 når vi skyder gang i ikke mindre end 3 udstillinger med et brag af en hippie-nostalgi-koncert på HEART.
Koncerten indledes med en talk mellem Preben Devantier og Amir Rehman om tiden i Steppeulvene og herefter spiller bandet i HEARTs koncertsal. Når du køber billet til koncerten har du samtidig gratis adgang til museets fernisering med fri bar og snacks samt mulighed for at købe et lækkert og billigt måltid mad i HEART Café før koncerten starter.

Program:
Kl. 17:
Velkomst v/ museumsdirektør Holger Reenberg, taler og et lille musikalsk indslag v/ Stepp2

Fri bar og snacks kl. 17 - 18.30

Kl. 18.30:
Mad for en skilling i HEART Café
Pris: 110 kr (Medlemmer af HEART Club 85 kr)

Kl. 19.30 - 21:
Interview med Preben Devantier (ca 30 min.) I Koncertsalen efterfulgt af koncert med Stepp2.
Pris: 185 kr. (Medlemmer af HEART Club 140 kr)

Kl. 21 -?:
Bar og hyggemusik i HEART Foyer.

Tilmelding til spisning senest 15. marts (koncertbillet kan også købes i døren på dagen, men førsalget er til nedsat pris) Tilmeld dig via dette link

Se mere om udstillingerne her

Læs mere

HEART Herning Museum of Contemporary Art
Birk Centerpark 8, Herning
Fre. d. 22. marts 2019, kl. 17.
22
Mar
event-img
Andet/Ukendt

Katinka

Krads ærlighed og musikalsk eventyrlyst har etableret KATINKA som et elsket band blandt kritikere, radiolyttere og koncertgængere. Den københavnske kvartet har bl.a. vundet en Steppeulv i kategorien Årets håb (2017) og Carl Prisen i kategorien Årets Ko.
I foråret 2017 kom debutalbummet fra et egenrådigt band, som uden hensyn til at lave hits eller se hotte ud, har kastet sig ud i stormfulde højder af lyd og ned i lyriske afgrunde, hvor alle de små forbitrede følelser flyder fortvivlede rundt. I efteråret 2018 er de klar med efterfølgeren 'Vokseværk', hvorfra første single '2000 meter i frit fald' allerede er i heftig rotation på både P6 Beat og P4.

Bandets poetiske og eksperimenterende popmusik har ikke bare ramt radiostationernes playlister, men også landets spillesteder, hvor bandet har spillet for fulde huse over hele landet.

Tekstuniverset er en vigtig del af kvartettens udtryk - alle teksterne er på dansk og er bilag og udklip fra forsanger Katinka Bjerregårds egen dagbog.

KATINKA består af: Katinka Bjerregaard (vokal, ukulele), Simon Ask Ladekarl (guitar, produktion), Marie Hageltorn Christiansen (keys, kor) og Tobias Pedersen (trommer).

Tidligere udgivelser: 'I røntgen' (EP, 2014), 'Lufthuller' (EP, 2016), 'Vi er ikke kønne nok til at danse' (album, 2017). 'Vokseværk' (kommer til efteråret, 2018)

Læs mere

Fermaten - Scene 7
Nørregade 7 B, Herning
Fre. d. 22. marts 2019, kl. 21.
22
Mar
event-img
Andet/Ukendt

Go Go Berlin

Det alternative indie rock ensemble Go Go Berlin er efterhånden et velkendt navn herhjemme med et velfortjent renommé som et af de mest hårdtarbejdende og intense live acts på den danske scene. Ikke nok med det, så har bandet skabt sig et solidt omdømme i.
udlandet gennem flere års ustoppelig turnéren i både Tyskland og Danmark samt det meste af Europa, USA, Indien og Kina. Med nye sange og udgivelse(r) klar i kulissen, er Go Go Berlin klar til at løfte sløret for deres nye lyd på de danske spillesteder. En mørkere, vildere og mere "klubbet" version af Go Go Berlin.

"The O.C.E.A.N - part 1 + 2" trækker sin reference til et af de nye numre, "The Ocean" som publikum kunne opleve for første gang til bandets koncerter i marts 2018, der trak fulde huse i København & Aarhus.

Det skriver pressen om Go Go Berlin:

* * * * *
En rockåbenbaring på Northside

"Go Go Berlin har spillet flere hundrede koncerter siden begyndelsen i Silkeborg i 2010. De virker sammenspillede, ikke bare i det fælles lydrum, men også bevidsthedsmæssigt. (..) Vium synger som en mand, der både intuitivt og helt bevidst udmærket godt ved, at rock'n'roll er en krig, der skal vindes hver gang."

B.T.* * * * *
Ich bin ein Go Go Berliner

"Go Go Berlin har Danmarks måske bedste fans. Livslystne unge mennesker i alle aldre, der hurtigt får ømme håndflader og kridtede dansesko. Det er slet ikke svært at forstå, når man med egne øjne og ører oplever krudtuglen Christian Vium og hans kumpaner sætte ild til et ladt Magasinet."

GAFFA

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fre. d. 22. marts 2019, kl. 21.
23
Mar
event-img
Dansktop/underholdning

Popsi Og Krelle Børnekoncert

Lørdag d 23. Marts afholder Høgild borger- og idrætsforening børnekoncert med youtube-stjernerne POPSI OG GUITAR-KRELLE. Håber mange vil komme og få en super hyggelig dag med os. Dørene åbnes kl 14.
Danmark nye børnemusik-darlings, Popsi og Guitar-Krelle er med over 23 millioner views på bare halvandet år blevet lidt af et dansk YouTube-fænomen, som mere end 100.000 børnefamilier følger.

Lørdag d 23. Marts besøger de Høgild beboerhus. Dørene åbnes kl 14. Koncerten starter kl 15.00

Der vil være mulighed for at forudbestille børneposer for 25 kr. (en bolle, juice, og lidt sødt) når i bestiller billetter. Og ellers er baren åben før og efter koncerten.

Efter koncerten vil der være mulighed for at få taget selfies eller lavet autografer med dem.

Børnebillet 125 kr. Voksenbillet 175 kr.

Spørgsmål til arrangementet sendes til HBIF.booking@gmail.com

Popsi er et syngende krammedyr. Guitar-Krelle er hendes guitarspillende bedste ven. De brænder for at skabe masser af glæde hos børn - særligt de 0-5 årige. Popsi og Krelle synger også deres egne sange, som børnene kan bevæge sig og lave fagter til.

"Popsi og Krelle",fortæller: "...Vi elsker at synge både nye og gamle sange, som børn, forældre og bedsteforældre kan synge med på. Vi lægger stor vægt på, at børnene kan deltage aktivt i koncerterne, og på at få skabt en ordentlig kontakt til publikum. Derfor optræder vi typisk med et helt enkelt og klassisk set up med sang og akustisk guitar - i et fornuftigt lydniveau. Vi sætter en stor ære i at være 100% til stede til koncerterne og i at give børnene en dejlig, personlig oplevelse."

Læs mere

Høgild Beboerhus
Åkandevej 12, Høgild, Herning
Lør. d. 23. marts 2019, kl. 15-16.
23
Mar
event-img
Rock/Pop

Eivør (FO)

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lør. d. 23. marts 2019, kl. 21.
25
Mar
event-img
Klassisk

Forårskoncert med Herning Amatørsymfoniorkester

Fællessang - opera - operetter.

Læs mere

Herning HF og VUC
Brorsonsvej 2, Herning
Man. d. 25. marts 2019, kl. 19.30.
26
Mar
event-img
Andet/Ukendt

Ida Jenshus (NO) & Cody (solo)

Ida Jenshus (NO) + Cody (solo). Tirsdag den 26 marts 2019. Koncertstart: kl. 20:00. Dørene åbner kl. 19:00. Koncertinformation: Pris: kr. 125.00 incl. gebyr. Medlemspris: kr. 85,00 incl. gebyr.
Medlemsbillet: Hvis du har købt medlemsbillet, så husk at medbringe dit medlemskort. Koncerttype: Siddepladser. Garderobeforhold: Obligatorisk garderobe for jakker & tasker kr. 20,-. Yderligere information: Se

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tir. d. 26. marts 2019, kl. 20.
28
Mar
event-img
Klassisk

Forsmag på US tour

Torsdags-klassisk: Ved denne koncert har du mulighed for at nyde et måltid mad i HEART café og besøge museets udstillinger forud for koncerten.
Denne sæson drager Ensemble MidtVest endnu engang over Atlanten for at spille i Carnegie Hall i New York, i Seattle og Vancouver. Men inden vi drager afsted, giver vi vores danske publikum mulighed for at fa en forsmag pa turprogrammerne.

Program:

CLARA SCHUMANN (1819-1896)
Trio for klarinet, cello og klaver, arr. Tommaso Lonquich

CARL NIELSEN (1865-1931)
"Canto Serioso", for horn og klaver

ERNST VON DOHNANYI (1877-1960)
Sekstet for violin, bratsch, cello, klarinet, horn og klaver, opus 37

Læs mere

HEART Herning Museum of Contemporary Art
Birk Centerpark 8, Herning
Tor. d. 28. marts 2019, kl. 19.30.
28
Mar
event-img
Andet/Ukendt

Michael Falch - Solo

Michael Falch tager igen ene mand på en af sine intime, akustiske soloturnéer.
Den 61-årlige Michael Falch har gennem årene udviklet sig til et fænomen, der går sine egne veje i dansk rock ved konstant at variere sit kunstneriske udtryk. Han har altid haft et meget trofast publikum, og en del danskere genopdagede ham nok i 2017-udgaven af seersuccesen Toppen af Poppen. Han udsendte for nylig sine ungdomserindringer, ‘Til grænsen', og han var på en totalt udsolgt solotur foråret 2018.

Efter en elektrisk festivalsommer 2018, der vil blive hans mest omfattende siden MALURT, varierer Falchen så igen sit udtryk i 2019 med en række af de solooptrædender, der gennem 20 år er blevet berømmede for deres vekslen mellem bevægende livshistorier og løssluppen intensitet.

En stribe af hans sange er i tidens løb blevet en del af den store danske sangskat - Mød mig i Mørket, I et land uden høje Bjerge, Superlove, Ud af Mørket og Den Eneste i Verden.

Hr. Falch har aldrig været bedre, lyder det alle steder fra, og han demonstrerer igen og igen, at han også ene mand kan få enhver sal til at grine og græde, synge og gynge

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tor. d. 28. marts 2019, kl. 20.
29
Mar
event-img
Andet/Ukendt

Luftens Helte

Fredag den 29 marts 2019. Koncertstart: kl. 21:00. Dørene åbner kl. 20:00. Koncertinformation: Pris: kr. 225.00 incl. gebyr. Medlemspris: kr. 185,00 incl. gebyr. Medlemsbillet: Hvis du har købt medlemsbillet, så husk at medbringe dit medlemskort.
Koncerttype: Ståpladser. Garderobeforhold: Obligatorisk garderobe for jakker & tasker kr. 20,-. Yderligere information: Se

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fre. d. 29. marts 2019, kl. 21.
30
Mar
event-img
Rock/Pop

Italo:dk

Discomusik fra de glade firsere inden for en stilarten Italo. Vi præsenter: Italoconnection(ITA). Vince "Scotch" Lancini (ITA). ItaLove (S). DJ TinTin of Norway (NO) + DJ Hans Majestæt (NO). DJ Fuego (DK).

Læs mere

Fermaten - Scene 7
Nørregade 7 B, Herning
Lør. d. 30. marts 2019, kl. 18.30.
30
Mar
event-img
Andet/Ukendt

JOHN - Rasmus Bjerg - en hyldest til John Mogensen

Showet kombinerer live koncert, teater og et spektakulært visuelt show, designet til at indhylle publikum i en folkelig og festlig stemning.
John Mogensen døde i 1977, kun 48 år gammel, men hans musik lever i bedste velgående - og nu inviteres nye og gamle rullesten med til fest.

Rasmus Bjerg udtaler; Vi håber John Megensens fans vil tage børn og børnebørn med i hånden og introducere dem til den musik, der efterhånden har glædet generationer !

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lør. d. 30. marts 2019, kl. 20.
30
Mar
event-img
Andet/Ukendt

Powersolo

Lørdag den 30 marts 2019. Koncertstart: kl. 21:00. Dørene åbner kl. 20:00. Koncertinformation: Pris: kr. 175,00 incl. gebyr. Medlemspris: kr. 135,00 incl. gebyr. Medlemsbillet: Hvis du har købt medlemsbillet, så husk at medbringe dit medlemskort.
Koncerttype: Ståpladser. Garderobeforhold: Obligatorisk garderobe for jakker & tasker kr. 20,-. Yderligere information: Se

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lør. d. 30. marts 2019, kl. 21.
31
Mar
event-img
Dansktop/underholdning

Dansktop Søndag SUSANNE LANA inkl. stort sønderjysk kaffebord

Fantastisk eftermiddag med top underholdning af Susanne Lana inkl. stort sønderjysk kaffebord. Kom og syng med på de kendte melodier. Det bliver så hyggeligt. :-).
Susanne Lana Søndag d. 31 marts 2019 på Lille Dallas i Hodsager kl. 13.30
Har man sagt Susanne Lana nynner man helt automatisk med på
,, Jeg ville eje millioner, hvis tårer var guld...
Kom og mød Sussane Lana til en festlig eftermiddag, hvor vi starter med sønder jysk kaffebord
kl. 13.30 Dørene åbnes kl. 13.00

Herefter går Susanne Lana på scenen og hylder Dansktoppen fylder 50 år.
Susanne Lana er en festlig pige, der runder de 73 år i år, og stadig er hun ,,still going strong ''.
Hun bliver bare bedre og bedre med årene. Susanne Lana kan få alle til at nynne med på de gode gamle og nye melodier inden for dansktoppen. Hun er en erfaren dame med 51 år på scenen, hvor hun giver sig fuldt ud, med sin charme og dejlige stemme.
Kom og få en skøn eftermiddag med ,,Søde sommerminder, ,,Hvis tårer var guld''
og mange mange flere af dansktoppens hit.
Vi ses på Lille Dallas
RING NU OG RESEVERER BILLET NU PÅ TLF. 51212607 eller send en e-mail til : info@lilledallas.dk
Tilmelding er bindende og billetten betales ved indgangen

Læs mere

Lille Dallas
Hodsagervej 57, Hodsager, Aulum
Søn. d. 31. marts 2019, kl. 13.30.
3
Apr
event-img
Andet/Ukendt

Bull&Hjorth

Kom med på en intens musikalsk rejse, når Gorm Bull og Palle Hjorth præsenterer albummet ALT ER NU! Sammen med nogle af landets bedste musikere bliver der taget armtag med livets op- og nedture. BULL &HJORTH er kendt for et sjældent musikalsk overskud o.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Ons. d. 3. april 2019, kl. 20.
6
Apr
event-img
Andet/Ukendt

Christopher

Christopher vil smelte hjerter i herning.
Der er udsigt til galoperende pigehjerter til foråret i Herning, når den danske popprins Christopher, som er højaktuel med sin nye single "Irony", lægger vejen forbi MCH Herning Kongrescenter lørdag 6. april 2019

Lørdag 6. april står Christopher klar til at storcharmere publikum og skrue op for forårsvarmen med sine mange nye og kendte kærlighedshits i MCH Herning Kongrescenter.

Christopher er en af de mest etablerede artister og succesfulde sangere på den danske musikscene. Hitmageren udgav sit debutalbum "Colours" i 2012 - og siden da er det gået stærkt med tre albums og 15 officielle singler.

Tilbage på scenen
Efter et års pusterum valgte Christopher i foråret 2018 at vende tilbage til rampelyset - og det skete med singlen "Bad", som gik direkte i Top 20 på Spotify. Kort efter fulgte up-tempo singlen "Monogamy", som strøg direkte til tops på den kinesiske musiktjeneste QC Music.

Fredag 5. oktober fulgte så den længe ventede tredjesingle "Irony", som mange af Christophers fans allerede kender efter sangerens sommerkoncerter i 2018. Gennem de sidste tre år har Christopher også for alvor taget hul på sin karriere i udlandet - og særligt i Asien.

YDERLIGERE INFORMATION

TID

Lørdag 6. april 2019 kl. 21:00

STED

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37
7400 Herning

TRANSPORT

BUS

Find alle buskøreplaner på midttrafik.dk

TOG

Se togtider på rejseplanen.dk
Se oplysninger om priser og billetter på mitarriva.dk og dsb.dk

TAXA

Herning Taxa bestilles på tlf.: 9712 0777

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lør. d. 6. april 2019
6
Apr
event-img
Andet/Ukendt

Ivan Pedersen

52 år på scenen og stadig spillevende. Sangeren har været i gang i to menneskealdre og har stadig hjertet med. Det burde være i orden at gå på pension, når man er 68 år gammel. Det er imidlertid ikke tilfældet med dansk musiks Grand Old Man Ivan Pede.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lør. d. 6. april 2019, kl. 12.
6
Apr
event-img
Folk/Vise/Country

Peter Vesth & Kristian Rusbjerg

Igen kan kulturhuset Huset No 7 Præsenter Peter Vesth & Kristian Rusbjerg Kontakt kulturhuset huset No 7 på tlf. 96288620 Og hør mere om dagen program.

Læs mere

Kulturhuset i Nørregade
Nørregade 7, Herning
Lør. d. 6. april 2019, kl. 12.