Viser 1-20 ud af 130 resultater

26
Feb
event-img
Andet/Ukendt

Frontm3n

Peter Howarth fra The Hollies, Mick Wilson fra 10cc og Pete Lincoln fra The Sweet besøger Fermaten på deres 'All For One Tour'. Det bliver en akustisk intimkoncert med tre guitarer og tre store, britiske stemmer, som tilsammen udgør FRONTM3N.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Onsdag den 26. februar 2020, kl. 20.
27
Feb
event-img
Jazz

Jazz Café med Open Mic

Kom til Jazz Café med Open Mic.
Så er det snart februar - hvor vi igen slår dørene op til endnu en Jazz Café med Open Mic!

Du vil ikke gå glip af en stemningsfyldt aften med familien, kæresten, vennerne, studiegruppen eller bare dig selv med lækker jazz, en fyldig kop kaffe, noget at spise, god stemning, og friske musikere og sangere, som prøver kræfter med vores Open Mic.
Entré er gratis.

**Er du vores Open Mic performer?**
Vil du, dit band, eller nogen du kender, gerne spille/synge ved Open Mic - så kontakt Jazz Café med Open Mic for at aftale nærmere (alle musikgenre er velkommen ved Open Mic performances)

Læs mere

Herning Frikirke
Møllegade 1 B, Herning
Torsdag den 27. februar 2020, kl. 18.
27
Feb
event-img
Klassisk

Stjernestunder med Knut Erik Sundquist

Oplev Ensemble MidtVest i samspil med kontrabassisten Knut Erik Sundquist.
Hos Ensemble MidtVest er missionen ikke blot at spille musik af højeste kvalitet, men også at bringe verdensstjerner til Midt- og Vestjylland. Denne sæson har vi inviteret den anerkendte kontrabassist Knut Erik Sundquist fra Norge, der sammen med ensemblet byder på et traditionelt program med en nonet af Louis Spohr og koncertstykker af Bottesini. Som en fejring af det nordiske samarbejde krydrer vi koncerten med toner af nordisk folkemusik.

Program:

Giovanni Bottesini (1821-1889)
Tarantella i a-mol arr. for kontrabas og strygekvartet

Melodia nr. 2 arr. for kontrabas og strygekvartet

Grande allegro "alla Mendelssohn" arr. for kontrabas og strygekvartet

En Smuk Aftenssang
Nordisk folkemusik for kontrabas og klaver

Louis Spohr (1784-1859)
Nonet i F-dur, opus 31

Læs mere

HEART Herning Museum of Contemporary Art
Bitten og Aage Damgaards Plads 2, Herning
Torsdag den 27. februar 2020, kl. 19.30.
27
Feb
event-img
Gospel/Kor/Fællessang

Soulmission - A gospel experience

Oplev en fantastisk gospelkoncert i Herning Kirke med Linda Andrews, Marcel Gbekle, Jasmin Gabay og James Sampson - også kendt som Soulmission. Køb dine billetter hos FOF Herning.
Med Linda Andrews, Marcel Gbekle, Jasmin Gabay og James Sampson

De fire fantastiske soul- og gospelsangere, som du nok kender hver især fra tv programmer som f.eks. X-factor, dansk melodi grand prix og Stjerne for en aften, er gået sammen om at lave en helt særlig koncertoplevelse.

De fire sangere fortolker nogle af den nyere musikhistories største hits med stemmer fulde af passion, indlevelse og spiritualitet, så sangene får et twist af den soul og gospel, der passer så forrygende godt til kirkens rum - og ikke mindst til de fires stemmer.

Tilmeld dig herunder

Læs mere om Soulmission

Linda, Marcel, Jasmin og James har rødder i vidt forskellige baggrunde både hvad angår det personlige og det musikalske. Men her forenes de i fælles kærlighed til gospel og soul og den glødende kraft og inderlighed, man finder i denne genre, dels som sanger og lytter og dels som både solist og som del af et kor.

Sangene bliver et soulfyldt og spirituelt udvalg af kendte kunstnere som Bob Dylan, Beyoncé, Adele, Bruno Mars og Katy Perry - og gospelklassikerne vil uden tvivl give dig lyst til at synge med.

Fire stærke solister - fire stærke stemmer - står nu sammen for første gang. Det kommer der uden tvivl en helt unik oplevelse ud af, og vi er helt sikre på at du vil forlade koncerten opløftet, glad og med et dejligt smil på læben

Læs mere

Herning Kirke
Østre Kirkevej 1A, Herning
Torsdag den 27. februar 2020, kl. 19.30.
27
Feb
event-img
Rock/Pop

Lis Sørensen

Efter en stor succes i Toppen af Poppen og en arena- og sommerturné med AnneSanneLis vender Lis Sørensen nu tilbage på scenen.
Lis Sørensen medbringer sit eget stærke orkester og sit imponerende repertoire med en perlerække af hits gennem de seneste fire årtier samt nye forrygende numre

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Torsdag den 27. februar 2020, kl. 20.
27
Feb
event-img
Andet/Ukendt

Jonny Hefty & Jøden

For 20 år siden sendte Jonny Hefty sin debut 'Hængerøv & Håndtegn' på gaden, hvilket samtidigt var startskuddet for samarbejdet med Jøden. De to abekonger har rullet siden da.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Torsdag den 27. februar 2020, kl. 20.
28
Feb
event-img
Rock/Pop

Moonjam Trio

80'er/90'er nostalgi når det er bedst! Moonjam spiller musikmagi for ører og øjne, krop og sjæl.

Læs mere

Dagmar Bio
Bredgade 36, Sønder Felding
Fredag den 28. februar 2020, kl. 20.
29
Feb
event-img
Andet/Ukendt

Esben Just Solo

The Second Coming er et soloshow med den musik og det budskab, som altid har kendetegnet Esben Just - den fra New Orleans og det fra hjertet!

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lørdag den 29. februar 2020, kl. 12.
28
Feb
event-img
Folk/Vise/Country

Poul Krebs

Små Sensationer, Jubilæumstour I 1995 udsendte Poul Krebs albummet Små Sensationer. Det kom til at gøre en enorm forskel i hans karriere. Der er extra koncert den 1. marts 2020.
Det er sange, der bare så gerne vil spilles, i netop dét særligt gode selskab.

Uopslidelige sange, der siden har været spillet ved hans koncerter, er blevet roteret flittigt i radioen og som hele tiden opdages af nye lyttere. Nu fejrer Poul Krebs albummets 25 års jubilæum med en række koncerter rundt om i Danmark

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Fredag den 28. februar til søndag den 1. marts 2020, kl. 20.
4
Mar
event-img
Jazz

Cæcilie Norby

Efter hendes alsidige og imponerende medvirken dette års udgave af Toppen af Poppen er Cæcilie tilbage med et powerfuldt all star band og et repertoire, der ligger vægt på hendes PopSoul sider, hvor krydderier af Jazz og Rock selvfølgelig også findes.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Onsdag den 4. marts 2020, kl. 20.
5
Mar
event-img
Klassisk

Morgendagens stjerner

Arrangementet er et tilbagevendende samarbejdsprojekt mellem unge klassiske musikelever i Midt- og Vestjylland, MGK MidtVest, OrkesterEfterskolen og Ensemble MidtVest.
Forløbet består af en audition, en uges undervisning, hvor de unge talenter får mulighed for at blive undervist af og spille sammen ensemblets musikere og afslutningsvis en offentlig koncert på HEART, hvor publikum kan opleve de ambitiøse deltagere i samspil med Ensemble MidtVest

Læs mere

HEART Herning Museum of Contemporary Art
Bitten og Aage Damgaards Plads 2, Herning
Torsdag den 5. marts 2020, kl. 19.30.
5
Mar
event-img
Funk/Blues/R&B

Mojo Hands

Det danske soul & rhythm & blues band mojo hands er lige nu og her aktuelle med deres nye album " high blood pressure". Albummets 11 sange er indspillet i lundgaard studiet i vejen, og i forhold til tidligere.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Torsdag den 5. marts 2020, kl. 20.
5
Mar
event-img
Gospel/Kor/Fællessang

Forårskoncert - Voices By Heart

Du er hermed inviteret til Forårskoncert med Voices By Heart! Voices By Heart består af omkring 40 sangere og dirigent Henriette Kirchhoff Schjørring, og vi glæder til at synge for og med jer.
Repertoiret er blandet, lige fra uptempo gospel til smukke ballader.

Kom og vær en del af denne skønne koncert og oplev glæde, god energi, nærvær, gospel og hjertevarme.

Koret akkompagneres af to dygtige musikere, Michael Ammitzbøll Jæger (flygel) & Jimmi Bech (trommer).

Det er smukke Sct. Johannes Kirke (Herning); der danner ramme for denne dejlige aften.

Koncerten slutter omkring kl. 21.15.

Billetpris i forsalg: 100 kr. (fra 12 år)'

Dørene åbnes kl. 19.30

Læs mere

Sct. Johannes Kirke
Fredhøj Allé 2, Herning
Torsdag den 5. marts 2020, kl. 20.
6
Mar
event-img
Andet/Ukendt

Mikkel Klint Thorius

I en tid der bevæger sig i dobbelt tempo og hvor du konstant må tage stilling, har Mikkel Klint Thorius valgt igen at drage ud på landets scener. I 2020 kan du opleve hans nye onemanshow VANVITTIGT, reflekteret, relevant og befriende som altid.
Efter Netflix udgivelsen 'Hvid Skyld' kan du fra februar 2020 igen opleve Mikkel Klint Thorius på egen tour med showet VANVITTIGT. For mens foråret banker på gør bekymringerne også. Mikkel Klint Thorius er en ung mand med mange spørgsmål.

Med showet VANVITTIGT bliver Mikkel Klint Thorius endnu engang din bedste ven i nøden. Han siger alt det højt du ikke tør, så du slipper for selv at blive det sorte får i venneflokken, og som han selv siger det: 'Hvordan opfører man sig som en "moderne mand"? Jeg vil virkelig gerne passe ind, men der sker så mange vanvittige ting hele tiden. Jeg vil bruge humoren til at forsøge at tilføre lidt mening'.

Humor kan sagtens komme fra uventet kant. Det beviser Mikkel Klint Thorius ved at vride komikken ud af emner som krænkelses- og offerkultur, er det altid dem der råber højest der får ret til sidst, og kan man dømme andre mennesker personligt, for noget de har gjort i deres professionelle virke? Mikkel Klint Thorius siger selv: 'Vi skal alle sammen mene noget om det hele, men helst mene det rigtige. Det er utopi, ja nærmest vanvittigt at tro, at vi alle sammen kan fremstå perfekte hele tiden'.

Showet er klassisk stand-up, en ucensureret komiker og hans mikrofon. Forvent at grine ad emner du ikke troede indeholdt humor og vær beredt på at gå derfra med lettet hjerte og fornyet kampgejst.

Så sæt en aften af til, at give slip, give los og grine af alt det der er VANVITTIGT. Det er først i 2020, så du kan godt den dag...

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fredag den 6. marts 2020, kl. 21.
6
Mar
event-img
Rock/Pop

Frekvens på Scene 7 - Marts

Den 6. marts holder vi igen Frekvens på Scene 7. Det bliver en aften med fuld fart - og vi glæder os så meget til at feste med jer! Line-up: Muirheads | Modlyst | Rise upon.

Læs mere

Fermaten - Scene 7
Nørregade 7 B, Herning
Fredag den 6. marts 2020, kl. 21.
7
Mar
event-img
Andet/Ukendt

Beer Choir

Vi maler byen rød! - Syng dig gennem Grand Prix historien Varm op til årets danske Melodi Grand Prix med det populære Beer Choir - et sjovt, inkluderende og helt uforpligtende fællessangsformat.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lørdag den 7. marts 2020, kl. 20.
7
Mar
event-img
Rock/Pop

Kjurios

Midtjyllands mest energiske rockband er ude med en ny EP! KJURIOUS er efter 9 år klar med ny, overraskende og spændende musik.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lørdag den 7. marts 2020, kl. 21.
8
Mar
event-img
Dansktop/underholdning

En Hyldest til John Mogensen

Fascinationen af både manden og musikken inspirerede Stig Rossen til at udvikle endnu en teaterkoncert, hvor han fokuserer på John Mogensens liv og karriere i tiden efter Blue Boy og Four JAcks.
I løbet af denne aftens koncert er der plads til både grin og eftertænksomhed, og efter halvanden times forestilling sidder publikum tilbage med en helhedsoplevelse af sangene og manden bag, klogere på kunstneren og underholdt af elskede og udødelige klassikere som "To Mennesker på en strand", "Der noget galt i Danmark" og "Så længe jeg lever"

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Søndag den 8. marts 2020, kl. 14.
10
Mar
event-img
Andet/Ukendt

Southern Avenue (US)

Bandet er fra Memphis består af guitaristen Ori Naftaly og de to søstre - trommeslageren, perkussionisten og korsangeren Tikyra Jackson og sangerinden Tierinii Jackson. Med sig havde de bassisten og korsangeren Gage Markey samt keyboardmanden Itay.
Southern Avenue betragtes angiveligt af flere inden for bluesgenren som sammes fremtid. Imidlertid er orkesterets musikalske udtryk langt mere præget af rock, soul, gospel og et stænk pop end af blues, hvilket de også demonstrerede på Amfiscenen.

Southern Avenue fik sidste år deres debutalbum med titlen Southern Avenue udgivet på hæderkronede Stax Records

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tirsdag den 10. marts 2020, kl. 20.
11
Mar
event-img
Rock/Pop

Simple Minds

40th Anniversary Tour 2020. Ståkoncert. Der sælges VIP pakker til denne koncert: Ultimate Fan Experience og Soundcheck Experience.
Koncerten afvikles i koncertsalen i MCH Herning Kongrescenter

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Onsdag den 11. marts 2020, kl. 20.