Viser 1-20 ud af 81 resultater

22
Mar
event-img
Andet/Ukendt

Becca Stevens ( US )

Den amerikanske sangerinde, guitarist og sangskriver Becca Stevens er en artist i konstant søgen efter at genopfinder sig selv. Hun er i konstant udvikling og det gælder især på hendes seneste album Regina fra marts 2017.
I kølvandet på det anmelderroste tredje album, Perfect Animal, påbegyndte Stevens en musikalsk rejse, hvor hun tog udgangspunkt i historien om dronning Elizabeth, som hun brugte som inspiration til at skrive en ny musik. Denne inspiration videreudviklede hun til en hyldest til forskellige dronninger fra historie, litteratur, folklore og hendes egen fantasi, sange inspireret af det kongelige og guddommelige, og ud af dette opstod 'Regina' som en samlet stemme, en muse til det nye album

"Regina er som et alter ego eller en imaginær ven. Som en drøm eksisterer hun adskilt fra mig, men er afhængig af min bevidsthed for at eksistere. Jeg bærer hende med mig i alt nu. I Becca er der altid Regina, og i Regina er der altid Becca" fortæller Stevens.

Becca Stevens stil har altid været svær at kategorisere, og det er i høj grad også tilfældet med Regina. Man hører pop, rock, R&B og funk side om side med traditionelle appalachisk og britisk folkemusik, klassisk, verdensmusik og jazz. Indviklet instrumentering og rytmer blandes umærkeligt med vokaler og melodier, der arbejder deres vej ind i din hjerne. Hun er blevet sammenlignet med Bjork, St Vincent, Tori Amos og Joni Mitchell, og hun er nu ved at etablere sig som en markant kunstner på den internationale musikscene.

New York Times, beskriver Becca Stevens som "den bedst bevarede hemmelighed" og som "imponerende absorberende". Hun har for nylig medvirket på Snarky Puppy's ‘Family Dinner Volume 2' samt samarbejdet med forskellige kunstnere som Esperanza Spalding, Brad Mehldau, Jose James og David Crosby.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tor. d. 22. marts 2018, kl. 20.
27
Mar
event-img
Rock/Pop

Metallica: Worldwired Tour- Udsolgt/venteliste

Metallica annoncerer den europæiske del af deres verdensomspændende tour i forbindelse med hardwired.to self-destruct. kvelertak er support. køb vip pakker -. max. 4 billetter pr. kunde.
Show kl. 19.30 (Kvelertak som support)
Forventet showslut kl. 23.15.

Læs mere under "Yderligere information".

Se salsplan

Læs mere på www.livenation.dk

Læs mere

Jyske Bank BOXEN
Kaj Zartowsvej 7, Herning
Tir. d. 27. marts 2018, kl. 19.30.
29
Mar
event-img
Andet/Ukendt

Bisse med band

Bisse havde i foråret og sommeren 2017 mange anmelderes og koncertgængere's fulde opmærksomhed under sin marathonlange 'Tour de Smackdown',.
Foruden en lang række spillesteder i Danmark lagde Bisse og hans band i 2017 vejen forbi et udsolgt Store Vega samt festivaler som Northside, Musik i Lejet og Smukfest. Under overskriften "Bisse bjergtog Store Vega med en livsbekræftende koncert" uddelte Soundvenue 6/6 stjerner til sangeren ved førstnævnte udsolgte koncert i maj. Med samme entusiasme anmeldte Berlingske Tidende Bisses koncert på Northside med ordene "Kong Bisse af Northside" og ved årets Gaffapris udmærkede sangeren sig med en særpræget og intens liveperformance, der var på de flestes læber efterfølgende.

Senest udgav Bisse albumforløberne 'Legeaftale'og 'Bjælkehuset', der begge strøg i direkte A-rotation på P6 Beat.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tor. d. 29. marts 2018, kl. 20.
31
Mar
event-img
Funk/Blues/R&B

Forpremiere: Play!Ground Live og Bo Stief // KONTRAST

PLAY!GROUND LIVE er det projekt der er kørt længst under Swinging Europes stolte fane i samarbejde med Bo Stief. 12 unge talenter fra hele landet spiller energisk og tilstedeværende musik her og nu. DØRENE ÅBNER 20.00!
PLAY!GROUND LIVE er det projekt der er kørt længst under Swinging Europes stolte fane i samarbejde med Bo Stief.

Det er et ungdoms talentudviklingsorkester, som hvert år genskabes med nye talentfulde musikere i alderen 15 - 22.

Musikerne bliver udvalgt af musikeren og bandlederen Bo Stief gennem åbne try-outs der bliver holdt i Jylland, Fyn og på Sjælland.
I udvælgelsen lægges der stor vægt på både den musikalske og sociale balance i den endelige sammensætning af orkestret.
Musikerne møder hinanden for første gang til en 3 dages Band Camp, hvor de rystes sammen og gennemstuderer sætlisten over en weekend, hvorefter er de klar til at opleve det ægte musikerliv ”on the road” sammen med den garvede musiker Bo Stief.
Det er under koncerterne de unge talenter for alvor kommer på arbejde og spirer frem.

Turnéen kan til tider være kompakt og hårdt arbejde, men der er også plads til fri improvisation, social samvær og musikalsk leg

Læs mere

KONTRAST
Bethaniagade 3, bygn. 2, Herning
Lør. d. 31. marts 2018, kl. 21.30.
31
Mar
event-img
Andet/Ukendt

Forpremierekoncert: Play!Ground Live og Bo Stief

Forpremierekoncert med 12 unge talenter fra hele landet ledet af musikeren Bo Stief. Energisk og tilstedeværende musik her og nu. KOM OG HØR!
DØRENE ÅBNER 20.00
ENTRE: 20kr // MEDLEMMER: GRATIS!

PLAY!GROUND LIVE er den projekt der er kørt længst under Swinging Europes stolte fane i samarbejde med Bo Stief. Det er et ungdoms talentudviklingsorkester, som hvert år genskabes med nye talentfulde musikere i alderen 15 - 22. Musikerne bliver udvalgt af musikeren og bandlederen Bo Stief gennem åbne try-outs der bliver holdt i Jylland, Fyn og på Sjælland. I udvælgelsen lægges der stor vægt på både den musikalske og sociale balance i den endelige sammensætning af orkestret. Musikerne møder hinanden for første gang til en 3 dages Band Camp, hvor de rystes sammen og gennemstuderer sætlisten over en weekend, hvorefter er de klar til at opleve det ægte musikerliv "on the road" sammen med den garvede musiker Bo Stief. Det er under koncerterne de unge talenter for alvor kommer på arbejde og spirer frem. Turnéen kan til tider være kompakt og hårdt arbejde, er der også plads til fri improvisation, social samvær og musikalsk legPremierekoncert med PLAY!GROUND LIVE og Bo Stief. 12 unge talenter fra hele landet spiller energisk og tilstedeværende musik her og nu. Kom og hør!

Læs mere

KONTRAST
Bethaniagade 3, bygn. 2, Herning
Lør. d. 31. marts 2018, kl. 21.30-22.30.
1
Apr
event-img
Andet/Ukendt

Play!Ground Live og Bo Stief

Premierekoncert med PLAY!GROUND LIVE og Bo Stief. 12 unge talenter fra hele landet spiller energisk og tilstedeværende musik her og nu. Kom og hør!
PLAY!GROUND LIVE er den projekt der er kørt længst under Swinging Europes stolte fane i samarbejde med Bo Stief. Det er et ungdoms talentudviklingsorkester, som hvert år genskabes med nye talentfulde musikere i alderen 15 - 22. Musikerne bliver udvalgt af musikeren og bandlederen Bo Stief gennem åbne try-outs der bliver holdt i Jylland, Fyn og på Sjælland. I udvælgelsen lægges der stor vægt på både den musikalske og sociale balance i den endelige sammensætning af orkestret. Musikerne møder hinanden for første gang til en 3 dages Band Camp, hvor de rystes sammen og gennemstuderer sætlisten over en weekend, hvorefter er de klar til at opleve det ægte musikerliv "on the road" sammen med den garvede musiker Bo Stief. Det er under koncerterne de unge talenter for alvor kommer på arbejde og spirer frem. Turnéen kan til tider være kompakt og hårdt arbejde, er der også plads til fri improvisation, social samvær og musikalsk leg

Læs mere

Huset No7
Nørregade 7a, Herning
Søn. d. 1. april 2018, kl. 15-16.
2
Apr
event-img
Verdensmusik/Latin

Påskebrunch & Brasiliansk livemusik

Påskebrunch med Brasiliensk livemusik 2. påskedag i HEART Café kl. 11:00-13:00.
Brunchbuffet incl. kaffe/the og juice ad libitum til 189 kr. - for clubmedlemmer 169 kr. - Børn under 10 år 75 kr.
(HUSK medlemskort)

Læs mere

HEART Herning Museum of Contemporary Art
Birk Centerpark 8, Herning
Man. d. 2. april 2018, kl. 11.
3
Apr
event-img
Andet/Ukendt

Ane Høgsberg, Jonas Mogensen & Mikkel Klint Thorius

Comedy Zoo On Tour med Ane Høgsberg, Jonas Mogensen & Mikkel Klint Thorius.
I April sender vi en dame på scenen, når Ane Høgsberg - der i 2017 har høstet fremragende anmeldelser for dit første solo Show "Dårlig Feminist", flankeret af Zulu Fight Club vinder Mikkel Klint-Thorius - også aktuel med sit one-man show "Hvid Skyld" og tidligere Zulu Comedy Talentprisvinder Jonas Røn Mogensen, rammer landevejen.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tir. d. 3. april 2018, kl. 20.
4
Apr
event-img
Dansktop/underholdning

Stig & Vennerne - Akustisk

Vær med til at hylde Bamses livsværk. Stig Rossen og de oprindelige musikere fra Bamses Venner genopliver med kærlighed og respekt alle de kendte og elskede hits.
Med sin karakterisktiske stemme, joviale facon og sikre fornemmelse for det folkelige syng-med-hit, sang Flemming Bamse Jørgensen sig ind i den danske folkesjæl.

Nu har Stig Rossen og Vennerne sat sig for at hylde den folkekære sanger og sikre, at hans vidunderlige melodier ikke går i glemmebogen. Det bliver en fest !

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Ons. d. 4. april 2018, kl. 14.
5
Apr
event-img
Andet/Ukendt

Peter Sommer & Tiggerne

I starten af 2017 gjorde PETER SOMMER & TIGGERNE lidt af et comeback.
Med udgangspunkt i de statuette-magnetiske album TIL ROTTERNE, TIL KRAGERNE, TIL HUNDENE spillede bandet 3 udsolgte og velanmeldte koncerter i København og Århus. Rockpoesien var tilbage, og den var ikke mæt!

Bandet udgav i forbindelse med koncerterne singlen SKØNNE SPILDTE KRÆFTER med fornem respons til følge: godt med airplay og prisbelønnet ved Folkekirkens Nye Musikpris 2017.

Endnu en single BITTERSØD NATSKYGGE udkom i sommeren 2017 og skød en fin lille festival tour afsted og sangen endte i A-rotation på P4 og hos P6.

PETER SOMMER & TIGGERNE bruger efteråret på at indspille nyt album, og bandet drager på tur, der blandt andet fører dem til Fermaten i Herning i foråret 2018.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tor. d. 5. april 2018, kl. 20.
6
Apr
event-img
Andet/Ukendt

Rasmus Nøhr

Med ny plade, og et sublimt nyt band af garvede veteraner, er Rasmus klar til at tage på indendørstour.
Rasmus Nøhr er klar med ny plade foråret 2018 " Hatten på skrå". Det er 5 år siden han sidst kom med en langspiller, og forventningerne er høje. "Retursekund" var i 4 måneder den mest spillede plade på p4. Opnåede fine salgstal, og blev fulgt op af en lang og udsolgt turne.

Nu er Rasmus tilbage i samarbejde med Nickolaj Foss og Mermaid Records, der også producerede "Det Glade Pizzabud", "Kysse Under Stjernerne", "Sommer i Europa"," Alderspræsident", "Sød Musik" "Lige Nu og Lige Her" og alle de andre Nøhrklassikere, der er blevet en del af den Danske sangskat.

"Hatten på skrå" indeholder 10 nye sange fra Nøhrs finurlige univers, om det store i det små, fra sangerens liv i det lokale København. Det er rørende underholdning fra start til slut, med masser af iørefaldende stedsegrønne melodier, håndspillet af landets bedste musikere, anført af Tim Christensen ( Dizzy Mizz Lizzy ) i storform på bas.

Pladen er ikke spillet til klik, der er ingen programmering, det er live, energisk og drøn charmerende. Det er lyden ekvilibristiske spillemænd der gør hvad de er bedst til, her nu og for eftertiden, "så sømænd kan sidde og tælle svaler, høre havet hviske molen hemmeligheder, om storme og skyer, der blæste væk og blev til regn".

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fre. d. 6. april 2018, kl. 21.
6
Apr
event-img
Rock/Pop

AnneDorte & Maria fra Tøsedrengene

Festlig fredag med 80'er sange og høj stemning venter i Dagmar Bio!

Læs mere

Dagmar Bio
Bredgade 36, Sønder Felding
Fre. d. 6. april 2018, kl. 21.
7
Apr
event-img
Andet/Ukendt

Souvenirs

Det bliver en frokostkoncert med højt humør og højt til loftet, for Souvenirs har været på landevejen i 25 år - Og det skal fejres!
Med en perlerække af kendte ørehængere som "I et Sommerhus", "Jeg troed' du var hos Mikael" og "Jeg hader Susanne", lader Den Dynamiske Duo champagnepropperne springe og lægger op til en aften med ekstra meget fart på.

Souvenirs spiller selvfølgelig også andre festlige sange fra deres til dato 10 albums. Den nyeste, TANGOPARTNER, udkom i foråret 2016. Ørehårene rejser sig, når Sofie Bonde synger. Men også når hun, med pokerfjæs, snakker om helbredende dyr, aquaplaning og spansk poesi. Tingene tager sig anderledes ud fra en kvindes synspunkt, end vi er vant til at høre dem. Og med Nils Torp's ligeledes ret overraskende guitarspil og Klaus Pindstrup's virtuose violin tager musikken konstant nye drejninger.

Sofie Bonde sang og guitar
Nils Torp guitar
Klaus Pindstrup violin

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lør. d. 7. april 2018, kl. 12.
11
Apr
event-img
Andet/Ukendt

Barluath ( SCO )

Storslået keltisk folk med fem folkemusikere fra Royal Conservatoire of Scotland er en sikker garant for det musikalske niveau.
Sangerinden Ainsley Hamill, der synger både på gælisk og engelsk, er med sin udstråling og fantastiske stemme det naturlige fokuspunkt, men de fem øvrige er mere end bare backingband - de er fremragende musikere, der med en velafvejet og vekslende instrumentering danner et storslået lydbillede.

Biografi
Barluath (udtales "bar-LU-ah") er nærmest indbegrebet af den bølge af nye, spændende skotske folkbands, der i disse år uimodståeligt bevæger sig fremad. Deres vare­mærke er varierede og nyskabende fortolkninger af den skotske, irske og amerikanske musiktradition - både ny som gammel.

Både repertoiremæssigt og som liveband er de vokset enormt de sidste par år, og i Ainsley Hamill har de har de en forsanger i verdensklasse, der synger skiftevis på engelsk og gælisk og fanger publikum med sin dybe og sensitive stemme. Keyboardspilleren Alistair Iain Paterson og guitaristen Pablo Lafuente giver bandets musik en solid grundstamme, mens violinisten Eilidh Firth og Edward Seaman med vekslende instrumentering (bl.a. fløjte, sækkepibe og bouzouki) sørger for variation og løssluppenhed.

Kernen i deres musik er skotsk/gælisk "mouth music" og waulking songs, men de trækker også på de andre "nordatlantiske" musiktraditioner med sange af f.eks. Darrell Scott, John Doyle og Bob Dylan i repertoiret.

Barluath udgav deres første album, Source, i 2012 og opfølgeren At Dawn of Day udkom i foråret 2015. Deres tredje album skulle efter sigende være på vej i 2018

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Ons. d. 11. april 2018, kl. 20.
12
Apr
event-img
Andet/Ukendt

Niklas Schneidermann

Poprockperler af fineste slags fra guitaristen fra Magtens Korridorer.
Tør jeg virkelig det? - Nej, egentlig ikke.

Men kunsten ved kunst er jo, at man siger det, man mener - og gør det, man ikke kan lade være med at gøre.
Uden filter. Uden at tænke efter, før bagefter, når det er for sent - og sådan bliver det.

Stadig poprockperler af fineste slags. Men nu på dansk. Fire af teksterne skrevet i samarbejde med fire personligt og nøje udvalgte kapaciteter fra den danske poprocktop, og en enkelt af teksterne skrevet af Niklas selv. Musikken indspilles også af Schneidermann, men denne gang i samarbejde med Jakob Winther fra Vibe Factory Recording Studio.

Resultatet bliver en EP med titlen ‘UDANSK//NUDANSK', som udsendes ultimo marts 2018. Umiddelbart efter udgivelsen hiver Niklas naturligvis sit eget personlige orkester med på endnu en turné rundt i hele landet, hvor der spilles både nyt, gammelt, lånt og ikke mindst live !

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tor. d. 12. april 2018, kl. 20.
13
Apr
event-img
Rock/Pop

Pernille Rosendahl - Museumskoncert

Pernille Rosendahl hylder kunsten, når hun til foråret drager på museumsturné. Glæd dig til foråret 2018, hvor Pernille Rosendahl tager på tour, giver en række unikke intimkoncerter på nogle af landets smukkeste museer.
Hun er sofistikeret, feminin, eftertænksom markant i sit udtryk. Dette både ses høres i Pernille Rosendahls unikke lydbillede, der rummer en gribende skrøbelighed klassisk skønhed

Siden Pernille Rosendahl i 2001 bragede igennem som en del af indiepopgruppen Swan Lee med debutalbummet 'Enter', har hun fået en særplads på den danske musikscene. En position, hun understregede, da hun i 2016 udsendte sit første soloalbum 'Dark Bird'. Albummet kombinerer Pernilles sans for fine, raffinerede popmelodier tilsat et blåtonet strejf af melankoli med et søgende lydbillede, hvor der både er plads til medrivende ballader, flossede guitarakkorder samt sugende, elektroniske elementer. Dette særegne musikalske univers kommer til sin ret, når Pernille til foråret spiller en række intimkoncerter, som nogle af landets mest udtryksfulde museer skal danne ramme om. Dét er noget, Pernille glæder sig til: "At skulle spille på nogle af Danmarks smukkeste museer er, for mig, en drøm, der går i opfyldelse. Siden udgivelsen af 'Dark Bird' har jeg gjort en dyd ud af at give mit publikum anderledes koncertoplevelser, når de kom ud for at opleve musikken live. Dette bliver ingen undtagelse. Jeg har besøgt de forskellige museer for at blive inspireret til denne særlige tour, glæder mig til at spille intimkoncerter i de unikke rum."

Foruden Pernilles museumstour kan du, i det nye år, så se frem til nye udgivelser fra den sofistikerede sangerinde. Glæd dig til et 2018 i Pernille Rosendahls tegn

Læs mere

HEART Herning Museum of Contemporary Art
Birk Centerpark 8, Herning
Fre. d. 13. april 2018, kl. 20.
13
Apr
event-img
Andet/Ukendt

Turboweekend

Nu drager Turboweekend på deres første venue-tour i tre år.
Turboweekend tilbragte efterårsdagene 2017 i studiet. Her knoklede bandet sammen med den engelske producer Matt Kent med at skabe nye toner, der skal resultere i det femte studiealbum fra Turboweekend - opfølgeren til Share My Thunder fra marts 2015.

De nye sange bliver for første gang præsenteret live for publikum på de danske spillesteder i foråret 2018.

På touren bliver der mulighed for at opleve en kombination af spritnyt materiale og Turboweekends tunge portefølje af radiohits. Der vil ikke være siddepladser til koncerterne, som er en tilbagevenden til klassiske Turboweekend-koncerter med fuldt smæk på.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fre. d. 13. april 2018, kl. 21.
14
Apr
event-img
Gospel/Kor/Fællessang

Koncert med MidtVest Pigekor og Dopplers

Fælles koncert med MidtVest Pigekor og københavnske Dopplers - en vokalgruppe bestående af 12 sangere, der ledes af Astrid Vang-Pedersen.

Læs mere

Herning Valgmenighed
H.C. Ørsteds Vej 27, Herning
Lør. d. 14. april 2018, kl. 15.
14
Apr
event-img
Dansktop/underholdning

Dansktop Prisen 2018

Prisuddeling - tv show Værter er igen Anette Kokholm, Thomas Evers Poulsen og Keld Heick. En festlig aften med show, fest og dans.
Showet, som er skabt for at give branchen og musikgenren den anerkendelse, som den fortjener. Et fornemt og forrygende show med optræden af et væld af populære kunsnere, prisoverrækelser og ikke mindst aftenens afrunding med dans på et enormt dansegulv og rytmen slås an med livebands. Glæd dig til et brag af en dansktopfest i Jyske Bank Boxen !

Læs mere

Jyske Bank BOXEN
Kaj Zartowsvej 7, Herning
Lør. d. 14. april 2018, kl. 20.
14
Apr
event-img
Andet/Ukendt

Thorbjørn Risager & The Black Tornado

"Så er den dér sgu'!" Det var ordene fra sanger og guitarist Thorbjørn Risager, da han og The Black Tornado lod den sidste tone ringe ud efter indspilningen af bandets nye album med den - skulle det vise sig - såre præcise titel "Change My Game".
For den der "var dér", var ikke så meget det nye album, men lige præcis dét "Change My Game" repræsenterer. Nemlig vejen væk fra dén blå skygge, der altid har fulgt bandet, og hen til et sted hvor man ikke længere "bare" kan rubricere dette foretagende som blues.

"Jamen, jeg elsker blues, og det er også dér, vi kommer fra. Men vi har udviklet os meget, og nu ser jeg gerne, at det er skiltet med "ROCK", der lyser over os", siger Thorbjørn Risager.

Det omtalte skilt blev allerede tændt, da bandets forrige studiealbum, den storswingende rock'n'roll skive, "Too Many Roads", udkom i 2014. Men lysstyrken i skiltet vil blive skruet yderligere op, når man lytter til "Change My Game" og dét overflødighedshorn af rodfæstet rock, blødende blå ballader, storbysoul, roots, westcoast og. . . nå ja "ROCK" i bred forstand, som det nye album har at byde på.

Line-up:
Thorbjørn Risager: Sang, guitar
Peter Skjerning: Guitar
Emil Balsgaard: Keyboards
Søren Bøjgaard: Bas
Martin Seidelin: Trommer
Hans Nybo: Tenorsax
Kasper Wagner: Saxofoner
Peter Kehl: Trompet

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lør. d. 14. april 2018, kl. 21.

Kulturen syder og bobler i Herning. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med.

Felter markeret med * er påkrævet