Viser 1-20 ud af 112 resultater

20
Sep
event-img
Gospel/Kor/Fællessang

JuleGospel 2018

Sang, gospel, fællesskab - og et smukt strejf af jul. Lyder det som noget for dig?. Så kom og vær en del af dette skønne JuleGospel-Kor.
Vi mødes 7 gange og afslutter forløbet med en skøn og smuk JuleGospel-Koncert søndag d. 2/12 kl. 14.30.

JuleGospel byder på glæde, nærvær, god energi, fællesskab - livsbekræftende gospelmusik med et smukt strejf af nogle af julens smukke sange.

Ved tangenterne sidder Michael Ammitzbøll Jæger og korleder/dirigent er Henriette Kirchhoff Schjørring.

Skal vi synge sammen?

Sæt kryds i kalenderen...

  • Torsdag d. 20/9 19.00-20.50 Alm. øver


  • Torsdag d. 4/10 19.00-20.50 Alm. øver


  • Tirsdag d. 16/10 19.00-20.50 Alm. øver (OBS:ugedag)


  • Lørdag d. 27/10 9.30-12.30 Workshop.


  • Torsdag d. 1/11 19.00-20.50 Alm. øver


  • Torsdag d. 15/11 19.00-20.50 Alm. øver


  • Torsdag d. 29/11 19.00-20.50 Alm. øver


  • Søndag d. 2/12 12.00-16.00 Lydprøver, koncert kl. 14.30


Vi øver i Sct. Johannes Kirke (med forbehold for ret til ændringer undervejs)

Evt. spørgsmål kan sendes til herninggospelfellowship@hotmail.com

Læs mere

Sct. Johannes Kirke
Gl. Landevej 152 A, Herning
Tor. d. 20. september 2018, kl. 19.
22
Sep
event-img
Andet/Ukendt

Soul Academy & The Music Lovers

Her er et hold af musikere der har mødt hinanden og spillet sammen på kryds og tværs, i mange forskellige sammenhænge, igennem mange år. MEN du har aldrig hørt dem i denne konstellation!
Her er et hold af musikere der har mødt hinanden og spillet sammen på kryds og tværs, i mange forskellige sammenhænge, igennem mange år. MEN du har aldrig hørt dem i denne konstellation!

Der vil blive spillet musik med udgangspunkt i Blues, Rythmn Blues og Funky Stuff, udfra devisen; "Numre vi holder meget af, OG som vi vil elske at spille i denne konstellation".

Så glæd jer til en koncert af den unikke slags.

Ole Fick & Kenn Lending med:
Otto Sidenius: Organ/Keys
Jon Bruland: Bass
Morten Sidenius: Drums

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lør. d. 22. september 2018, kl. 12.
22
Sep
event-img
Dansktop/underholdning

Birthe Kjær - 50 års jubilæumsshow

En af Danmarks mest folkelige og fantastiske sangstemmer fejrer i 2018 sit 50 års jubilæumsshow.
Jubilæet bliver markeret med et imponerende show, hvor Birthe Kjær får et 12 mand stort orkester i ryggen; Feel Good Band med blæsere, strygere og korsangere. Dette er en enestående mulighed for at høre Birhte Kjær som den fremragende sangerinde og fortolker hun er

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lør. d. 22. september 2018, kl. 20.
22
Sep
event-img
Andet/Ukendt

Marie Key

I marts 2018 udkom Marie Key med sit fjerde solo album. Albummet bærer titlen "Giganter" og er blevet til i samarbejde med de to producere Rasmus Bille Bähncke og Jannik Brandt Thomsen (også kendt som Jay fra duoen Nik & Jay).
Udover de to producere har Key en række gæster på pladen - både i form af duetmakkere på fire af albummets 10 sange - men også imellem sangene, hvor man hører giganter tale i albummets interludes.

Marie Key siger om sit nye album: "Efter "Tænker du vi danser" tog jeg en form for orlov, hvor jeg læste bøger og hørte en masse radio interviews. Uden helt at være klar over det, ledte jeg efter en vej frem oven på nogle år med en del opmærksomhed og høj fart. Ved at lytte til mine forbilleders fortællinger fandt jeg svar på nogle af de spørgsmål, som de sidste par år havde sig sat i mit hoved. Hvad vil det sige at stille sig frem? Hvad har det af omkostninger? Ved at lytte til mine giganters historier, blev jeg klogere på min egen historie og mit eget ståsted. Da jeg havde skrevet en håndfuld sange - inspireret af de ting, jeg havde læst og hørt - fik jeg kontakt med producer Rasmus Bille Bähncke, som bor og arbejder i New York. Jeg tog over Atlanten, og sammen begyndte vi at lave et landskab til de nye sange. Indimellem turene til New York mødtes jeg med Jay, og vi begyndte sideløbende at lave sange sammen i hans studie i København. Da Jay og jeg havde lavet tre sange sammen, tog vi til New York for at mødes med Rasmus og samle albummet sammen med ham. Jeg fik lyst til at de giganter, som havde inspireret mig til at skrive mange af sangene, også skulle være med på pladen. Der er mange mennesker, der krydser min fortælling på den her plade, og jeg har nydt alle møderne. Det er personer, som jeg ser op til, og som har inspireret mig. Når jeg lytter til den færdige plade nu, synes jeg først og fremmest den handler om at vælte og så rejse sig igen. Når man først er væltet, har man brug for andre menneskers lys for at komme op og stå igen. Heldigvis er man ikke alene i verden. Der masser af forbilleder at lytte til."

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lør. d. 22. september 2018, kl. 21.
25
Sep
event-img
Andet/Ukendt

Open Mic - fra USA til Herning

"Open Mic - Fra USA til Herning" er et koncept hvor værtsbandet "Bechman Sidenius" åbner med et kort set, hvorefter tilmeldte bands og solister optræder med hvad de har at byde på. Dette tilbagevendende event kan opleves månedligt frem til november 2018.

Læs mere

Scene 7
Nørregade 7 B, Herning
Tir. d. 25. september 2018, kl. 19.
27
Sep
event-img
Klassisk

Det store billede

Kammermusikkens mange facetter!
Med tre af de store komponister fra Centraleuropa fremhæver vi, hvor mangefacetteret kammermusikken kan være. Med sin klassiske stil og romantiske natur er Schuberts oktet et af de største mesterværker inden for kammermusikken både i sin musikalske dybde og varighed. Med sin trio har Schulhoff bragt den koncertante tradition ind i det 20. århundrede ved at reducere instrumenteringen til tre musikere, mens Strauss' "Till Eulenspiegels lustige Streiche" med sin historiefortællende karakter mest af alt fremstår teatralsk i sit udtryk.

Program:

Richard Strauss (1864-1949)
"Till Eulenspiegels lustige Streiche", arr. for fløjte, klarinet, fagot, horn og strygekvintet af Brett Dean

Erwin Schulhoff (1894-1942)
Concertino for fløjte, bratsch og kontrabas

Franz Schubert (1797-1828)
Oktet i F-dur, D 803, for klarinet, horn, fagot og strygekvintet

Læs mere

HEART Herning Museum of Contemporary Art
Birk Centerpark 8, Herning
Tor. d. 27. september 2018, kl. 19.30.
27
Sep
event-img
Andet/Ukendt

Laura Mo

På forunderlig vis lykkes det altid for Laura Mo, at nå utroligt tæt på sit publikum. Hun formår, under hele sin koncert, at holde hele salen i et kærligt jerngreb.
Dette uanset om man oplever Laura som solist eller hun optræder med sit band. Laura Mo er en virkelig original artist, og hendes koncerter er på samme måde en ret enestående oplevelse, som man efterfølgende nok aldrig helt kan ryste af sig.

Laura Mo spiller bl.a. guitar, 5-strenget banjo, klaver, stortromme og synger. Sangene er på dansk og imellem numrene, er der altid plads til historier og spontane indfald. Hun startede med at spille på barer og caféer i Vendsyssel, hvor hun er født og opvokset. Men selv om rødderne er forankret i det nordjyske, er hun en berejst lady med hang til især amerikanske highways, som hun mange gange har cruiset. Kærligheden til de amerikanske rødder skinner igennem i Lauras optræden, hvor musikken har strejf af rhythm and blues, ubekymrethed og længsel. Lyrikken er dansk og underfundig.

En anmelder på Tønder Festival 2017 skrev: "Laura Mos særkender er hendes smukke, lyse ungpigestemme og hendes velskrevne danske tekster, hvor poesi møder humor på et hverdagspræget, mundret dansk. Et godt eksempel er sættets tredje sang, en ironisk hyldest til Leonard Cohens tidligere manager Kelly Lynch, der stjal alle hans penge, så han var nødt til at tage ud at turnere for første gang i 15 år - til glæde for os alle. Et andet, lidt mere alvorligt, er "På Perronen", en historie om en kvinde, der venter forgæves på sin elskede på en station, og om hvad hun gør, da hun indser, at hun er blevet droppet."

Lige nu storhitter Laura med sin første single "STEPPEBRAND" fra det kommende album af samme navn. STEPPEBRAND er lige nu blandt de sange som spilles allermest på DR P4

Det nye album udkommer 6.april. 10 spritnye sange. Efter forhånds udtalelserne at dømme, vil flere af disse være potentielle storhits.

Laura Mo Band består af Laura, på vokal og et hav af forskellige instrumenter, samt bassist og guitarist

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tor. d. 27. september 2018, kl. 20.
28
Sep
event-img
Rock/Pop

A Tribute To Dire Straits

On the Swedish Night - teatersalen.

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Fre. d. 28. september 2018, kl. 20.
28
Sep
event-img
Andet/Ukendt

The Boy That Got Away

Er uforfalsket og kompromisløs rock, hvor de stærkeste elementer fra rockens guldalder i 60'erne og 70'erne, møder grungens vilde, men melodiske rebelskhed.
Det er lyden af buldrende trommer, pulserende baslinier, overbelastede forstærkere og en respektindgydende vokal i front.

Siden begyndelsen i 2011, har bandet turneret flittigt, hvor det er blevet til mere end 150 koncerter i både ind- og udland. Bandet har også spillet support for prominente navne som L.A bandet RIVAL SONS, Marco Mendoza (Whitesnake, Thin Lizzy), AC/DC samt Dizzy Mizz Lizzy.

Efter 3 år med koncerter i både ind- og udland, udgav bandet deres selvbetitlede debutalbum i november 2014. Albummet blev til i de legendariske Medley studier i København med Søren Andersen (Glenn Hughes, Marco Mendoza) bag knapperne.
I kølvandet på udgivelsen af debutalbummet, havde bandet et travlt 2015 med turnéer i både Danmark, Tyskland og Sverige, koncerter på SPOT festivalen og Smukfest, samt en længere support-tour for Dizzy Mizz Lizzy på deres reunion-tour.

I april 2016 udgav bandet nummeret "The River" som første single fra deres kommende album. Denne gang arbejder bandet sammen med produceren Tue Madsen, som tidligere har arbejdet sammen med Meshuggah, Hatesphere, The Haunted og mange flere. Singlen, som musikalsk peger i en tungere og mørkere retning, røg hurtigt i en A-rotation på den landsdækkende rockradiostation MyRock. Senere er singlerne "Onward" samt den seneste video til nummeret "The End of the Road" udkommet.
Det nyeste album Moon Sick udkom i efteråret 2017 og blev fulgt op af en yderst vellykket 13-dato efterårs tour rundt i hele landet - nu følges der op med PART II

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fre. d. 28. september 2018, kl. 21.
29
Sep
event-img
Rock/Pop

Big Fat Snake

Den store fede slange hugger til igen ! Big Fat Snake, et af Danmarks absolut bedste og mest rutinerede live bands, er ude på de danske scener i efteråret 2018.
Big Fat Snakes musikalitet og evner, spænder vidt og efter en sommer på græs, glæder de 5

musikere sig til at komme ud på spillestederne.

"Gennem årene har vi spillet masser af rigtig store hal koncerter, men det er i den tætte stemning

på spillestederne og i musikhusene at musikken for alvor lever", udtaler guitarist Asger Stenholdt.

Alle hits bliver leveret med nerve og charme og Anders Blichfeldt fortsætter, "samspillet med

vores publikum er det aller vigtigste og vi elsker at ha dem tæt på".

BIG FAT SNAKE's mix af rock´n roll, soul og ballader går rent ind hos de fleste, bandet er i

topform og denne efterårsaften bliver fuld af stemning og intimitet.

I skal opleve alle de største Big Fat Snake hits og klassikerene fra bl.a. "One Night of Sin" og

"Midnight Hour", den Akustiske del og selvfølgelig en masse Big Fat Snake ROCK.

Kort sagt "A walk down memorylane".

2018 bliver fantastisk. Vi ses derude..

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lør. d. 29. september 2018, kl. 20.
29
Sep
event-img
Andet/Ukendt

DR Big Band med Mathias Heise

DR Big Band åbner sæsonen med den prisvindende unge mundharpe-virtuos Mathias Heise i front.
Mathias er blev for nylig kåret som Årets Unge Jazznavn, og denne aften folder han nyt og gammelt repertoire ud, bl.a. fra sit spritnye albumsamarbejde med DR Big Band.

De færreste musikere har så klare beviser på deres talent som den 24-årige mundharpespiller og pianist Mathias Heise. Ud over sin vanvittige titel som verdensmester i kromatisk mundharpe (!), er musikpriserne nærmest regnet ned over den unge danske musiker - fra Kronprinsens Stjernedryspris til priser som Årets Unge Jazznavn og Ben Webster Prisen.

Mathias bliver med sit kæmpetalent omtalt som en værdig arvtager af sit uomgængelige forbillede Toots Thielemans. Og selvom han sammen med DR Big Band også hylder Toots denne eftermiddag i Studie 2, kan publikum først og fremmest se frem til en koncert med Mathias Heises egne, iørefaldende kompositioner, hvor jazzens harmonier og improvisation møder rockens og funkmusikkens hårdtslående rytmer i et sprudlende, farverigt og euforisk udtryk.

Som startskud til DR Big Bands nye sæson byder bandet også på klassikere fra sit store repertoire - under ledelse af en af Danmarks mest erfarne bigband-dirigenter, århusianske Nikolai Bøgelund

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lør. d. 29. september 2018, kl. 21.
2
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Elias Ehlers

"Far" er Elias Ehlers tredje one-man show. Som titlen afslører handler showet om Elias' nye rolle i livet - en rolle som har vendt op og ned på hans verden.
Elias blev far for lidt over et år siden og besluttede sig ret hurtigt for, at han ville lave et show, der handler om det første år som nybagt far. Det er en hektisk og overvældende periode, hvor der ikke rigtig er rum nogle steder til at få sagt alle de ting, der får ens hoved til at eksplodere.

Det rum skaber Elias med "Far" og inviterer publikum med helt indenfor i en for ham, smuk, skræmmende og fuldstændig vanvittig tid, som også har fået ham til at kigge indad og se på, hvem han egentlig selv er, og hvem han gerne vil være. Det er der kommet et ustyrligt underholdende show ud af, som man måske også kan gå hen og blive klogere af - uanset hvor I livet man er.

Selv siger komikeren om showet:

"Det at blive far er en fuldstændig vanvittig tid, hvor man ikke har styr på en skid, men det har samtidig for mig været en overflod af tanker, situationer og begivenheder, som jeg har kunnet bruge i showet og jeg har faktisk slet ikke kunnet lade være med at lave det her show. Det er i den grad skrevet med hjertet og jeg har fundet ud af, at når jeg skriver om de ting, som er tættest på mig, så er jeg bedst".

Elias har brugt 11/2 år på showet, så kun det allerbedste er kommet med og han håber at han med det 3. show kan vise, at han aldrig har været skarpere og mere selvsikker end nu.

"Hele målet showet er at vise mine fans, at jeg kan tale om noget ret seriøst og voksent, samtidigt med at det bliver sjovere end noget, jeg nogensinde før har lavet"

Om Elias

Elias er en fabelagtig historiefortæller, som gennemgående leverer modigt og gennemtænkt materiale. Allerede i 2006 stak han af med førstepladsen til "DM i stand-up" og vandt hele sæsonen af "Comedy Fight Club" på TV2 Zulu i 2007.

Sidenhen har Elias bl.a optrådt i TV2 Zulus sketch show "De nøgne", "Mørks Jul", DR2s "Wulffs Magasin" og "Comedy Aid". Derudover spiller Elias "Carsten" i filmen "Submarino" og "Parfumeprinsen" i "Sorte Kugler", sammen med kollegaen Anders Mattesen og er i det hele taget hyppig deltager i diverse comedy shows og tv programmer.

I 2012 turnerede Elias hele landet med sit første one-man show "Fucking glad", som to år efter blev efterfulgt af hans andet solo show "Helt perfekt". Her tog Elias os på en guidet, satirisk stand-up tour igennem sine eksistentialistiske kriser i sit voksenliv. I 2012 slog Elias også pjalterne sammen med vennen og kollegaen Martin Nørgaard og udgav podcastet "Det dystre skæg", som stadig kører i dag og som ledte frem til en populær fælles turné i 2016. Senest har han været aktuel i "Comedy Aids" 25 års jubilæumsshow.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tir. d. 2. oktober 2018, kl. 20.
3
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Ron Hacker ( US ) & The Hacksaws

Den amerikanske blues-slide guitarst Ron Hacker kommer atter til Danmark!
Koncerttype: Siddepladser. Garderobeforhold: Obligatorisk garderobe for jakker & tasker kr. 20,-. Yderligere information: Se

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Ons. d. 3. oktober 2018, kl. 20.
4
Okt
event-img
Gospel/Kor/Fællessang

Gospel Night

Herning Gospel Fellowship inviterer til: Gospel Night. Det bliver en skøn aften med masser af sang! Kom, vær med og oplev glæden ved at synge, energien, fællesskabet og det helt særlige der opstår, når vi synger sammen.
Alle er velkomne uanset sangerfaring.

Det musikalske makkerpar Henriette Kirchhoff Schjørring og Michael Ammitzbøll Jæger er henholdsvis gospelinstruktør og pianist denne aften

Læs mere

Sct. Johannes Kirke
Gl. Landevej 152 A, Herning
Tor. d. 4. oktober 2018, kl. 19.
5
Okt
event-img
Rock/Pop

Nephew

NEPHEW ER TILBAGE OG KIGGER FREM! Nephew spiller i Jyske Bank Boxen i Herning 5. oktober 2018 - fire års pause er forbi og årsagen er enkel: Vi kan ikke lade være, fortæller frontmand Simon Kvamm og uddyber:.
Nephew er som en familie, både internt og i forhold til vores publikum, og efter hver især at have været ude opleve nyt savner vi at feste med familien igen.

Når et af Danmarks absolut største rockbands vender tilbage om præcis et år, bliver det med arenakoncerter som vil rumme dén klassiske Nephew-energi, der har gjort bandet til at af de mest populære gennem tiderne. Over en halv million solgte albums, 9 DMA priser, 13 Gaffa Awards og 5 priser ved P3-Guld er det blevet til siden gennembruddet i 2004. Men der bliver også plads til ny musik. Guitarist Kristian Riis fortæller:

"I øjeblikket mødes vi bare og spiller sammen, og der er en ret vild musikalsk energi i gang. Vi har lyst til at gøre det vi altid har gjort, nemlig spille firkantet melankolsk elektrorock der passer godt til rundkreds og fællessang. Men i en ny opstilling!

Konkret har familien Nephew optaget et nyt medlem, nemlig musikeren og produceren Marie Højlund fra Marybell Katastrophy. Bandet udtrykker på den måde, at det ser sig selv som en fast enhed med uforanderlig stil og evig hang til nordisk melankoli, men samtidig et foranderligt kollektiv, der er åbent for nye input og udtryk. Om ideen bag samarbejdet udtaler det nu seks mand store band:

Vi har lyst til at beskæftige os med cirkler og hjul og ting der går i ring, fremfor bobler og grafer og ting der vækster. For vi er alle børn af nogen, som er børn af nogen. Vi lever alle i døgn og uger og årstider - alting kører rundt. I 2018 vil vi derfor markere hver af de fire årstider med et fremstød fra vores lejr. For forhåbentlig at kunne mødes med publikum om både noget gammelt og noget nyt!

Billetsalg starter fredag 6. okt. kl. 10.00

STÅPLADS

Kr. 450,-

SIDDEPLADS
Kategori 1: Kr. 550,-
Kategori 2: Kr. 450,-
Kategori 3: Kr. 390,-

Kørestol med ledsager: Kr. 450,-

Alle priser er inkl. gebyr

Billetsalg via ticketmaster.dk samt MCH Billetsalg, Østergade 37, 7400 Herning, tlf. 9926 9708

Læs mere

Jyske Bank BOXEN
Kaj Zartowsvej 7, Herning
Fre. d. 5. oktober 2018
5
Okt
event-img
Jazz

Bo Stief Dream Team Koncert

Bo Stief og hans Dream Team besøger Ungdomshuset Kontrast. Sammen med Krister Jonsson (gtr) og Ayi Solomon (perc) vil bas-virtuosen spille egne kompositioner inspireret af mange forskellige stilarter. Dørene åbner: 19.00 - Koncert fra: 20.00-22.00.
"Bos kompositioner er en verden for sig selv – melodiske klangfyldte, underholdene og meget forskellige. Bos store åbenhed og virtuositet har musikere i alle genre nydt godt af gennem tiderne (Palle Mikkelborg, Stig Kreutzfeldt, Sebastian, Surf In Stereo, Sabia, Morild, Zar, Kasper Winding, Sanne Salomonsen, Jesper Thilo, Miles Davis, John Scofield, Toots Thieleman, Stan Getz, Dizzy Gillespie m.fl.). Bo Stiefs koncerter bygger på inspirationerne, Bo har fået gennem sin lange privilegerede karriere.
Bo Stief mødes nu med den svenske komponist og superguitarist Krister Jonsson og percussionisten Ayi Solomon fra Ghana. Dette musikalske møde er et usædvanligt lykkeligt sammentræf af grænseløs kommunikation, spilleglæde, humor og en spontan enighed om, hvad musik er, når den spiller."
www.bostief.com

Stief kalder sin musik for "nu-musik", da det er en afspejling af hvor han er som musiker nu som reference til hans over 50 års erfaring, og af hvordan musikscenen i dag er i forhold til da han startede sin karriere. "Tid" er et koncept Stief finder meget filosofisk og referere meget til i sine taler, tekster og stemninger i hans numre.

Dørene åbner: 19.00
Koncert fra: 20.00-22.00
Kontrast lukker: 24.00

Entré: 60 kr
Medlemmer: 40 kr

Læs mere

KONTRAST
Bethaniagade 3, bygn. 2, Herning
Fre. d. 5. oktober 2018, 20:00.
5
Okt
event-img
Elektronisk

Fjernsyn - Livekoncert

Fjernsyn er en ny dansk upcoming trio, der kommer til Herning. De spiller dansksproget elektropop. Gruppen dyrker minimalisme og simple hooks med rødder i europæisk synthesizerpop.
Fjernsyn er en ny dansk upcoming trio, der kommer til Herning.
De spiller dansksproget elektropop. Gruppen dyrker minimalisme og simple hooks med rødder i europæisk synthesizerpop. Inspirationen kommer ikke kun fra navne som Kraftwerk, Laid Back og Massive Attack, men også fra et omfattende sammensurium af referencer fra forskellige musikperioder. Tekstuniverset tager afsæt i både banale, dagligdags observationer og mere filosofiske refleksioner over verdens tilstand.

DJ Jeffrey varmer op fra kl. 20.00

Læs mere

Scene 7
Nørregade 7D, Herning
Fre. d. 5. oktober 2018, kl. 20.
5
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Northern Assembly

Hvad udgør en nordisk forsamling? Er det nordlige stednavne angivet på nogle fødselsattester? Eller er det i virkeligheden mere en sindsstemning bedst ud trykt gennem lyrik og sang.
Dette spørgsmål forsøger folk-kvartetten Northern Assembly at svare på med fængende historier om rodløshed og medrivende, livsbekræftende toner, som nok bedst kan beskrives som "rootless folk".

For Northern Assembly er ikke baseret på nogen bestemt musikalsk tradition, men snarere en længsel efter at finde et sted at kalde hjem. Selvom hjemadressen i øjeblikket siger "Danmark", har de to sangere og storytellere i Northern Assembly, Dina Dánialsdóttir og Andreas Bevan, rejst vidt og bredt og spenderet nogle af de vigtigste barndomsår i steder som Afrika, England, Norge og Færøerne. Dette har medført, at begge altid har haft følelsen af ikke rigtig at høre hjemme, hvilket de har erfaret, kun kan dulmes gennem musikken.

Sammen med trommeslager Jens Hedegaard og kontrabassist Jesper Smalbro, som i øvrigt har deres rødder solidt plantet i den jyske muld, fandt de sammen en måde at give afløb for deres følelser på i Northern Assembly.

Og tingene er stille og roligt begyndt at ske for det lovende, danske folk act. Udsolgte shows og festivalbesøg på bl.a. Tønder Festival har samlet et dedikeret, nationalt følge. Ligeledes har to overbevisende optrædener på Spot Festival tiltrukket opmærksomhed fra det store udland, som nu endnu engang kalder på Northern Assembly.

Finder de nogensinde hjem igen?

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fre. d. 5. oktober 2018, kl. 21.
6
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Breaking waves

Læs mere

Herning Kirke
Østre Kirkevej 1, Herning
Lør. d. 6. oktober 2018, kl. 15.
6
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Zapp Zapp

Publikum kan allerede nu begynde at glæde sig til flere koncerter med det legendariske og toneangivende funkband Zapp Zapp, der endelig er tilbage.
Funklegenderne Zapp Zapp med Erann DD i front er endelig tilbage efter en pause på mere end 20 år. Det stod blandt andet klart, da de i juni samlede 20.000 publikummer til deres comeback koncert i Tivoli, København. Med en hitparade og et velspillende band var det tydligt for alle, at Zapp Zapp er i topform. Til efteråret kan fans af det soulfulde og energiske orkester igen få mulighed for at synge med på de gamle hits, når Zapp Zapp besøger 11 byer landet over.

Med to albums og superhittet 'You Better Believe' dominerede Zapp Zapp dansegulvene i start 90'erne. Fans har siden deres opløsning i 1994 sukket efter en genforening, som nu gør, at bandet er klar til at hive de gamle hits frem af skuffen og på ny fylde spillestederne til nogle funky, nostalgiske og soulfulde koncerter. Her kan publikum opleve den originale besætning bestående af

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lør. d. 6. oktober 2018, kl. 21.