Viser 1-20 ud af 117 resultater

24
Sep
event-img
Klassisk

Messe i G-Dur af F. Schubert

Vestjysk Koncertkor opfører Schuberts messe i G-Dur. Solister: Inger Kold, Karsten Sivebæk og Morten Bunk. Koret dirigeres af Peter Vogel og akkompagneres af Benjamin Davis Maack. På programmet er også musik af bl.a. Anton Bruckner og C. Hubert Parry.

Læs mere

Hedeagerkirken
Gl. Kirkevej 33, Herning
Tirsdag den 24. september 2019, kl. 19.30.
26
Sep
event-img
Klassisk

Per Nørgård CD-release

Vi fejrer udgivelsen af vores seneste album med værker af Nørgård.
Den 86-årige Per Nørgård er uden tvivl en levende legende, der en dag vil tage plads i rækken af musikalske genier side om side med Mozart, Brahms og Nielsen. Ensemblets musikere har tidligere haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Nørgård. Vi er derfor stolte af at kunne præsentere vores nyeste album "Whirl's World" med Nørgård-værker på en release-turné dette efterår.

Per Nørgård (1932-)
Trio Breve for klavertrio, 2012
"Spell" for klarinet, cello og klaver, 1973
"Whirl's World" for blæserkvintet, 1970
Suite - fra "Babettes Gæstebud" for klaverkvartet, 1987

Læs mere

HEART Herning Museum of Contemporary Art
Bitten og Aage Damgaards Plads 2, Herning
Torsdag den 26. september 2019, kl. 19.30.
26
Sep
event-img
Andet/Ukendt

"Old School Gospel"

Sangeren Ole Jørgensen vil i selskab med The Jubilee Singers og én af landets bedste gospelpianister synge swingende gospelsange og stille ballader bl.a. "Nobody knows, Amazing grace, Joshua fit the battle". Entré 80 kr.

Læs mere

Gullestrup Kirke
Løvbakkevej 9, Gullestrup, Herning
Torsdag den 26. september 2019, kl. 19.30.
26
Sep
event-img
Andet/Ukendt

Uffe Steen Trio & Vestbo Trio

To koncerter plus fælles afslutning - alle på scenen! Her garanteres et musikalsk overflødighedshorn med instrumental musik i særklasse - med guitaren i centrum. En forrygende liveoplevelse, formet som en samtale mellem to musikalske udtryk.
Hér er både eventyrlysten triojazz, groovy bluesstemning, smukke ballader, afdæmpet guitarduet, og ikke mindst det helt store brag med begge trioer på scenen på én gang!

En koncert med Uffe Steen Trio & Vestbo Trio præsenterer således de to trioer både sammen og hver for sig.

Samarbejdet mellem Danmarks store guitar-es Uffe Steen og hans tidligere elev Michael Vestbo blev søsat ved en udsolgt koncert på spillestedet Atlas i Aarhus i efteråret 2016. Derefter fulgte en landsdækkende turné i foråret 2017, der bød på fyldte koncertsale, veloplagte publikum samt ikke mindst, to trioer der fik smag for at udvikle det musikalske samarbejde endnu mere.

Resultatet blev livealbummet DOPPLER EFFECT, som udkom 23/3/18 og nu følges op med en turné i efteråret 2019.

UFFE STEEN TRIO:

Uffe Steen (guitar), Thomas Sejthen (bas), Jesper Bo Knudsen (trommer)

Uffe Steen har base i Aarhus, hvorfra hans enestående musikalske evner har givet genlyd langt udenfor Danmarks grænser. En musiker, som med indfølt guitarspil i international topklasse har begejstret publikum live og på en lang række indspilninger gennem årene.

Modtog Ben Webster Prisen 2015, en DMA som årets live-navn i 2017 og DMA med Shades of Blue i 2018

VESTBO TRIO:

Michael Vestbo (guitar), Jesper Smalbro (bas), Eddi Jarl (trommer)

Vestbo Trio har de senere år markeret sig med deres karakteristiske bud på instrumental musik. Som noget særligt har Vestbo Trio skabt spændende instrumentalmusik,

som ikke kun er for folk med det store jazzkørekort: Med charme, nerve og afslappet selvfølgelighed spiller Vestbo Trio instrumental musik, der går rent ind.

Trioen barsler senere i 2018 med et nyt album, som er indspillet i Mark Knopflers studie i London

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Torsdag den 26. september 2019, kl. 20.
27
Sep
event-img
Andet/Ukendt

Liive + Sofia Hedia

To sangerinder Sofia Hedia og Liive (Live Foyn Friis) - to hovednavne, to koncerter, én aften. LIIVE - Det helt friske stjerneskud, norske Liive har taget Danmark og København med en storm af charme. Hendes underspillede pop med finurlige tekster rammer.
lige i hjertet og tager luften ud af al selvhøjtidelighed på en dejlig befriende måde. Det er netop den effekt, den lille poppede perle KØBENHAVN fra 2017 har.

Liive har altid gjort tingene lidt anderledes og da hendes musikhjerte pludselig begyndte at banke mere og mere for popmusik, måtte hun følge drømmen og drage ud i verdenen. Hun kom dog ikke så langt, for hun endte heldigvis hos os her i Danmark.

Liive vandt bl.a. i 2018 SMUKFEST livecamp konkurrence.

SOFIA HEDIA -

"SOFIA HEDIA blæste mig bagover med sin stemme...". Citat : Søren Huss. Det blev starten på et samarbejde, hvor Søren blev mentor for Sofia i hendes sangskrivning. Hvor de sammen fandt ind til kernen af hendes meget personlige og hudløse tekster. Samtidig spillede hun support for ham på 13 indendørs koncerter - og kom med i hans band som keyboardspiller og korsanger, senest på hans sommertour 2018.

Den nye CD "Drømmespind" udkom 25. januar med singlerne SPØGELSER og MAND,

SOFIA HEDIA er poetisk, personlig voksen-pop på dansk, produceret med varm minimalisme

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fredag den 27. september 2019, kl. 21.
28
Sep
event-img
Andet/Ukendt

Mike Andersen

En af Danmarks stærkeste stemmer og bedste guitarister, Mike Andersen, tager på turné med sin musik helt alene. Han møder op foran publikum med en akustisk guitar, personlige fortællinger sunget med masser af blues og soul.
Mike Andersen præsenterer sine egne nyskrevne sange fra den kommende udgivelse "One Million Miles" i ubarberede versioner.

- Jeg er ikke en ung mand mere, og jeg havde lovet mig selv at jeg inden jeg fyldte 40 ville jeg ud og spille alene, siger den nu 42-årige Mike Andersen, der lige nåede at spille nogle solokoncerter da han var 39 år.

Mike Andersen har udgivet syv album med band, men aldrig turdet stå helt på egen ben.

Sangen "One Million Miles" er titelnummer på Mike Andersens soloalbum, der udkommer til sommer.

- Teksten er enkel og meget ærlig om at være fraværende - at være milevidt væk selvom man står midt i et eller andet.

Når Mike Andersen tager ud på turné med "Alene og milevidt Omkring", så er det både med de nye sange og nogle af hans gamle kendinge i mere nøgne udgaver. Samtidig vil han fortælle om både sangene og sit liv undervejs.

- Jeg har delt meget i mine tekster men har ikke tidligere stået og talt om mit liv. Til solokoncerterne vil jeg dyrke historiefortællingen mere.

Koncerterne har på samme måde som det nye album et meget råt og simpelt udtryk, hvor der ikke er andet end "mikrofon på venstre fod, på min guitar og på min sang" som Mike Andersen udtrykker det.

- Jeg har altid stræbt efter at lave sange som kan holde til at blive fremført af bare mig selv og en guitar. Alligevel har jeg aldrig udgivet sange på den måde. Det er så på tide nu.

Mike Andersen er en mand, der har mange mil i støvlerne, og har mange flere mil foran sig. Han har på ingen måder planer om at droppe sit band, og glæder sig dog i første omgang til solokoncerterne.

- Jeg er blevet helt vild med det rum af intensitet, som jeg oplever, når jeg er alene med publikum, afslutter Mike

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lørdag den 28. september 2019, kl. 12.
28
Sep
event-img
Andet/Ukendt

Xenoblight


Xenoblight - Koncert på Fermaten, lørdag 28. september 2019 kl. 21.00

Xenoblight er et dansk ekstrem metal band fra Silkeborg, karakteriseret af en intens og knusende atmosfære, der duellerer med et apatisk og melankolsk lyrisk univers.

Selvom bandet er et relativt nyt skud fra starten af 2017, brugte Xenoblight omhyggeligt året på at skrive deres første skive, samt spille et begrænset antal shows (med debut på Metal Magic Festival 2017). I slutningen af året tog bandet til SolnaSound Recording i Stockholm med Simon Johansson (Wolf/Memory Garden) og Mike Wead (King Diamond/bibleblack) bag knapperne, for at optage deres debut plade "Procreation" som udkom 8. februar 2018.

I 2018 er bandet nu klar til at løslade deres musik til verden og spille enhver scene der kan holde til den kæbeknusende lyd der er Xenoblight, hvilket lod til at resonere med Danmark og juryen ved Wacken Metal Battle 2018 som sendte bandet til finalerne ved Wacken Open Air 2018 hvor de tog 4 pladsen hjem imod 28 internationale finalister

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lørdag den 28. september 2019, kl. 21.
1
Okt
event-img
Gospel/Kor/Fællessang

Efterårskoncert Den Totale Dekadence

Kom til en hyggelig efterårskoncert hos pej gruppen, hvor vi vægter vi den gode stemning og det sociale samspil. Kom og oplev den gode atmosfære i koret og deres store respekt for hinanden, som altid bliver leveret med god forberedelse og en god stemning.
Kom til den Totale Dekadence Efterårskoncert hos pej gruppen tirsdag den 1. oktober kl. 19.30 (tjek ind fra kl. 19.00)
Billetpris 75 kr. - Betales kontant ved indgangen eller på mobilepay.

Glæd jer til bl.a. at høre:
De tre Tenorer (en vokalgruppe af 3 af korets mænd)
The Creation (rockkantate om jordens skabelse)
That's Why (Michael learns to Rock)
Lay all your love on me (fra Mamma Mia)
Under Stjernene på Himlen (Seebach)
Save Me (Queen)
Og mange flere....

Koncerten varer ca. to timer og der serverer kaffe, te og vand i pausen.

Den Totale Dekadence er et stort og blandet kor opstået midt i 80érne med 75-80 medlemmer, i alderen 25-75 år. Der bliver lagt stor vægt på et socialt godt fællesskab og at man som medlem føler et ansvar for koret og for hinanden.

Hvert år afholdes flere koncerter som cabaret, forårs- og julekoncerter. Koret deltager lejlighedsvis også som kor i andre sammenhænge, som eks. for Tina Dickow i april 2017. Koret optræder med et bredt og varieret repertoire indenfor rytmiske sange, musicals, rock, evergreens, danske sange og salmer.

Kom til en hyggelig efterårskoncert hos pej gruppen, hvor vi vægter vi den gode stemning og det sociale samspil. Kom og oplev den gode atmosfære i koret og deres store respekt for hinanden, som altid bliver leveret med god forberedelse, en god stemning og et yderst veloplagt kor.

Skulle du kende andre der kunne være interesseret i sådan en koncert, skal du være meget velkommen til at dele nyheden med naboen, kollegaen eller familien

Læs mere

Pej gruppen
Bitsovvej 2, Herning
Tirsdag den 1. oktober 2019, kl. 19.30.
2
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Coast


Coast - Koncert på Fermaten, onsdag 2. oktober 2019

Det britisk baserede rockband, Coast, varsler byger af hits, en tsunami af højenergisk rock og en støvregn af traditionel keltisk folk, når de i oktober måned tager på turné fra kyst til kyst i Danmark. Den omfattende turné bliver samtidig bandets 10 år jubilæumsturné hvor også nyt materiale udsendes.

Coast blev dannet i Southampton i 2007 af brødrene Paul Eastham og Chris Barnes, der trådte deres barnesko i et musikalsk hjem på den lille skotske ø Benbecula på Hebriderne. Her forekommer ofte et helt særligt vejrfænomen, nemlig thundersnow.

Frontmand og sangskriver Paul Eastham er ikke hr. hvem-som-helst. Han har tusindvis af koncerter i mange forskellige lande bag sig. Han begyndte at spille klaver allerede som 12-årig og er klassisk trænet pianist. Senere kastede han sig over at skrive og komponere musik. Paul Eastham har siden skrevet sange og musik med mange kunstnere, bl.a. skrev han sammen med den populære engelske sangerinde Duffy, tre numre til hendes debut EP-udgivelse, der gik nummer 1. på hitlisten i Wales. Og så har Paul Eastham et helt specielt forhold til Danmark. Han mødte sin danske kone efter en koncert på Tønder Festival i 2011 og har været bosat i en lille by nær Faaborg på Fyn gennem de seneste år.

Med tre album, flere EP'er og masser af britiske, europæiske og skandinaviske koncerter i bagagen, har Coast positioneret sig som et etableret, anerkendt og sammenspillet band. Deres iørefaldende musik har fået airplay på bl.a. BBC, P4 og P5.

Coast-brødrenes mor var folk-sanger og faderen spillede bas i et rockband. Forældrene mødtes pga. musikken, og gav heldigvis den musikalske arv videre til sønnerne Paul og Chris. Det musikalske univers i Coast er da også en hybrid af moderens og faderens musikalske præferencer. Coasts højenergiske og medrivende rock med afstikkere til traditionel keltisk folk har gjort dem anerkendt i både Storbritannien, Europa og Skandinavien, hvor de har spillet et utal af koncerter. Også danske spillesteder og festivaler, som fx Tønder og Strib Festival, har flere gange haft besøg af Coast.

Coast består af:
Paul Eastham; vocals, guitar, piano
Chris Barnes; percussion, backing vocals
Andy Murray; electric guitars and backing vocals
Finlay Wells; Electric and acoustic guitars
Dave Williamson, Bass
Matthias Lassen, Drums

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Onsdag den 2. oktober 2019, kl. 20.
3
Okt
event-img
Gospel/Kor/Fællessang

Østrig Koncert med Herning Kirkes Drengekor

Koncert med Herning Kirkes Drengekor, hvor de præsenterer koncertprogrammet til Østrig-turnéen.

Læs mere

Herning Kirke
Østre Kirkevej 1, Herning
Torsdag den 3. oktober 2019, kl. 19.
3
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Thomas Buttenschøn


Thomas Buttenschøn - Koncert på Fermaten i Herning, torsdag 3. oktober 2019

Den anmelder roste og folkekære sanger og sangskriver Thomas Buttenschøn pakker tasken og drager ud i det ganske land med sit seneste show "Tilbage På Dansk".

Buttenschøn udgiver i foråret 2019 sit første officielle dansksprogede album siden "Vinden Der Blæser" som udkom i 2011.
På albummet tager Thomas os med tilbage i tiden. Han synger om tunge emner, som sin mors død, faderens alkohol forbrug, og forholdet til sine børn, som han nu kun ser på deltid.

Det hele kan, på papiret godt se en smule trist ud, men på "Tilbage På Dansk" tournéen, bliver al melankolien holdt i hånden af den varmeste humor. Og netop det komiske og det alvorlige, danser den smukkeste pardans gennem hele showet. Der må grines, og der må grædes. Og til tider bliver det så tragikomisk, at der må grædes af grin.

"Jeg vil gerne give folk en oplevelse. Jeg vil have dem til at mærke sig selv. Jeg håber på at mine fortællinger, og mine sange, kan sætte en masse tanker i gang, hos dem der kommer og oplever mit show. Det ypperste jeg selv mærker, når jeg virkelig bliver ramt af musikalske oplevelser, er når jeg mindes og glemmer på samme tid. Når jeg bliver glad og trist på samme tid. Det er dén følelse jeg gerne vil give mit publikum."

Selve showet er en (p)opsang om de danske værdier. Hvad gør os mere danske end, skandinaviske? Hvornår er man en hel familie? Og kan man være en halv familie? Det er måske nemmere når man kun er halvdansk.

Alt det og meget andet kan du få svar på, når Buttenschøn rejser hele landet rundt. Thomas spiller helt nye sange, men berører også gamle kendinge fra det store bagkatalog

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Torsdag den 3. oktober 2019, kl. 20.
5
Okt
event-img
Andet/Ukendt

New Breed Festival

Dette er en platform for lokale bands der spiller deres egen originale sange. Det er som udgangspunkt en festival der giver plads til vokseværk og hoved fokus er støtte til det lokale miljø og fremhæve vækstlaget i Herning.
New Breed Festival startede oprindelig tilbage i 2007 på Kulturellen som støtte til den dengang nyopstartede forening Kontrast. I 2008 blive succesen gentaget og blev et original tiltag og tiltrængt lokal showcase for de daværende lokale kunstnere. I 2009 endte NBF desværre i "metaltræthed". Efter 10 års pause er der atter nye og spændende kræfter inden for den alternative musik i byen

Læs mere

Åbenkirke.dk
Olufsgade 10, Herning
Lørdag den 5. oktober 2019, kl. 16.
6
Okt
event-img
Klassisk

Afrejsekoncert med MidtVest Pigekor

MidtVest Pigekor rejser på koncertturné til Ungarn. Ingen da opfører pigekoret turens program på hjemmebane i Herning Valgmenighedskirke. Billetter via www.midtvestpigekor.dk.

Læs mere

Herning Valgmenighed
H.C. Ørsteds Vej 27, Herning
Søndag den 6. oktober 2019, kl. 16.
7
Okt
event-img
Gospel/Kor/Fællessang

Koncert med The Real Group, VOX 11 og Herning Gymkor

Kormusik i verdensklasse! Oplev The Real group, VOX 11 og Herning Gymnasiums kor når de 3 grupper laver en eksklusiv koncert. Arrangeret af VOX11.

Læs mere

Herning Gymnasium
H.P. Hansens Vej 8, Herning
Mandag den 7. oktober 2019, kl. 19.30.
7
Okt
event-img
Klassisk

Koncert på Parkskolen i Herning

Herning Korforening holder koncert på Parkskolen med skøn blanding af tidlig musik, engelsk, dansk og færøsk musik samt uropførelse af "Salige ere de" af Søren Bormann, som dirigerer koret.
Herning Korforening holder koncert på Parkskolen. Det bliver en skøn blanding af vidt forskellige numre, noget fra baroktiden af Purcell og Hilton, Elgar. Der er engelsk og dansk musik og en enkelt færøsk sang fra en indspilningsopgave, vi har, og sidst, men ikke mindst, er der uropførelse af "Salige ere de.. ", en komposition af Søren Bormann, som dirigerer

Læs mere

Parkskolen
Nørregade 99, Herning
Mandag den 7. oktober 2019, kl. 19.30.
7
Okt
event-img
Andet/Ukendt

John Mayer

John mayer vender tilbage til jyske bank boxen. om arrangementet.
Den Grammy Award-vindende amerikanske singer-songwriter John Mayer vender tilbage til Jyske Bank Boxen, når han gæster Herning med den europæiske del af sin verdensturné.

Til efteråret bliver det tredje gang, at danske fans kan opleve den amerikanske sanger og guitarist John Mayer live fra scenen i Jyske Bank Boxen. I både 2013 og 2017 gæstede den populære artist Herning, og med flere fem- og seksstjernede anmeldelser i bagagen fra de seneste besøg, bliver det uden tvivl et festligt gensyn med den amerikanske multikunstner.

Mayers verdensturné begynder i New Zealand og Australien den 23. marts og fortsætter derfra til Asien. Dernæst turnerer han rundt i Nordamerika, inden han i oktober drager mod Europa, hvor han gæster Skandinavien, Holland og England.

Et sandt multitalent

På trods af sine blot 41 år har John Mayer allerede vundet syv Grammy Awards og har haft intet mindre end syv nummer 1-placeringer på den amerikanske Billboard Top Rock Albums-liste og 25 placeringer på Hot Rock Songs-listen. I 2018 udgav han den guldcertificerede single New Light, mens han arbejdede på sit ottende soloalbum, opfølgeren til 2017s anmelderroste The Search for Everything.

John Mayers nyeste single I Guess I Just Feel Like udkom 22. februar og gik ind på hitlisterne i 17 lande inklusiv Norge, Sverige og Holland. Sangen, der er skrevet og produceret af ham selv, vil være et af de mange massive hits, man kan opleve på den kommende turné, ligesom hits som New Light fra sidste år, Gravity, Love on the Weekend, Heartbreak Warfare, Daughters, Waiting on the World to Change, Your Body Is a Wonderland og mange flere. Koncerten vil indeholde to sæt med musik, der spænder over hele karrieren.

Billetsalget til denne koncert starter på fredag den 15. marts kl. 10.00

YDERLIGERE INFORMATION

TID

Mandag 7. oktober 2019
Dørene til Jyske Bank Boxen åbner kl. 18.00
Koncerten ventes at starte kl. 20.00

STED

Jyske Bank Boxen
Kaj Zartows Vej 7
7400 Herning

WEBSITE

www.livenation.dk

BEMÆRK

Højden på Upper Level er mellem 12 - 17 meter fra gulvniveau

GARDEROBE

Der er bemandet garderobe i Ankomstbygningen samt i Foyeren i Jyske Bank Boxen

ARRANGØR
Live Nation

TRANSPORT

BUS

BYBUS TIL JYSKE BANK BOXEN
Kør med linje 4A fra bybusterminalen til MCH Messecenter Herning, eller ekstra busserne på linje 4A fra Herning Station Perron 7 til Jyske Bank Boxen

Find alle buskøreplaner på midttrafik.dk

TOG

Se togtider på rejseplanen.dk
Se oplysninger om priser og billetter på mitarriva.dk og dsb.dk

TAXA

Herning Taxa bestilles på tlf.: 9712 0777

Læs mere

Jyske Bank BOXEN
Kaj Zartowsvej 7, Herning
Mandag den 7. oktober 2019, kl. 20.
7
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Joanna Kucharczyk & Marcelo

Joanna Kucharczyk & Marcelo Woloski. Mandag den 07.102019. Koncertstart: kl.20:00. Dørerne åbner kl.19:00. Koncertinformation: Pris: kr.150,00 incl. gebyr. Medlemspris: kr.110,00 incl. gebyr.
Medlemsbillet: Hvis du købt medlemsbillet, så husk at medbringe dit medlemskort. Koncerttype: Siddepladser. Garderobeforhold: Obligatorisk garderobe for jakker & tasker kr. 20,-. Yderligere information: Se

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Mandag den 7. oktober 2019, kl. 20.
8
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Elles Bailey

Anmelderrost bluessangerinde med streaming- og radio-hits i både hjemlandet England og i resten af Europa. Det nyeste album 'Road I Call Home' er fra marts 19, og blev i løbet af den første måned stream'et 500000 gange på Spotify.
Udover at være en international turnerende kunstner med koncerter over hele verden, er Elles Bailey en ægte DIY-kunstner - om nogen gør hun tingene selv!. Med et ydmygt udgangspunkt har Elles ved hjælp af hårdt arbejde og talent slået igennem, og har banet sig vej forbi meget større kunstnere og større spillere i musikbranche - ikke mindst de store pladeselskaber. Hun har på sin vej taget sig tid og brugt kræfter på virkelig at forstå musikverden, som den er i dag. Hun er en artist, der tør være modig, bryde regler, lave de fejl, der altid en del af en læringsproces og gøre hvad der skal til for at lykkes. Hendes arbejdsmoral, både på vejen, til koncerterne og når hun sidder derhjemme med regneark, er intet mindre end fænomenal. Det er derfor ikke nogen overraskelse, at Elles Baileys kalender for 2019 er fuld af koncertdatoer, for Elles Bailey er på vej frem i Europa, og i oktober når hendes vej forbi Denmark. Und dig selv at opleve koncerten. En god aften og et langt musikalsk venskab venter

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tirsdag den 8. oktober 2019, kl. 20.
11
Okt
event-img
Dansegulv

Danseaften

Tag venner og bekendte med til en god oplevelse, der er mulighed for at få en swingom, til god og glad musik fra Musik Banden.
Entrè 100,- Incl. 2 genstande fra baren
Der er er gratis kaffe/the, samt en bid brød i pausen

Medlemskort koster 20 kr.
Hvilket gælder for indeværende år.

Der må ikke må medbringes drikkevarer, de kan købes i baren til meget billige priser

Der er mulighed for at købe "Æblerovs" lodder i baren, der er fine
gevinster, som bliver udtrukket i pausen

Læs mere

Folkedansehuset
Bornholmsvej 8, Herning
Fredag den 11. oktober 2019, kl. 19.
11
Okt
event-img
Andet/Ukendt

Rugsted & Kreutzfeldt

I 2019 er det 40 år siden duoen udgav 1'eren det fejres med to eksklusive liveturnéer. I 2018 tog Rugsted & Kreutzfeldt en mindre pause som nu åbnes i 2019 til fordel for en eksklusiv bandtur i foråret og i efteråret, til en række udvalgte, favorit konce.
Det er et trofast publikum, der står bag Rugsted & Kreutzfeldt - deres gensynsglæde er stor ved hver koncert, når den veloplagte duo bakket op af et fantastisk og velspillende orkester til alles begejstring leverer et miks af gamle kendinge og nye numre - alle med den velkendte Rugsted Kreutzfeldt -sound.

Det musikalske makkerpar har siden gendannelsen i 2006 spillet alt fra mindre akustiske koncerter til store festivaler. Overalt er duoen blevet mødt med glade koncertgængere, fællessang og stor gensynsglæde.

Når Rugsted Kreutzfeldt tager på turné består repertoiret af bagkataloget, samt nogle af de nye sange fra "Sange vi skrev til andre", samt små anekdoter behind the songs. Publikum kan glæde sig til en spændende musikalsk rejse og et veloplagt band med fuldt tryk på.

Rugsted og Kreutzfeldt's mange, kendte hits, de har skrevet til andre kunstnere, men ikke selv før har indspillet bliver leveret i et flot bonus-sæt, der lægges oveni puljen, med de gamle hits, som publikum kan glæde sig til at høre til hver koncert

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fredag den 11. oktober 2019, kl. 21.