Viser 1-10 ud af 10 resultater

22
Mar
event-img
Billedkunst

Eventyrlig dialog

Efterår 2017. I efteråret 2017 lægger vi op til Eventyrlig Dialog imellem H.K.H. Prins Henriks livfulde bronzeskulpturer og Carl-Henning Pedersens fantastiske malerier.
Det internationale udstillingssamarbejde Eventyrlig Dialog åbnede i september i Centro Cultura Andratx på Mallorca, Spanien, og skal også et smut til Frankrig, før udstillingen vises på Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum i 2017. Vi glæder os meget til at kunne præsentere det eventyrlige møde

Sted: Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum

Læs mere om udstillingen på CHPEA's hjemmeside her

Læs mere

Carl-Henning Pedersen og Else Alfelts Museum
Birk Centerpark 1, Herning
Søn. d. 24. september 2017 til man. d. 2. april 2018, Tir-søn kl. 10-16.
7
Apr
event-img
Messe

Stumpemarked

Lørdag 7. april 2018 går jagten på stumper, genbrugsguld, retrofund og antikviteter igen ind i Herning. Op mod 400 stadeholdere fra hele landet er med i messehallerne, hvor du som besøgende ganske enkelt kan finde alt mellem himmel og jord.
Der er reservedele, tilbehør og udstyr til alle slags motordrevne køretøjer samt nye, brugte og antikke ting til huset, haven eller hobbyen

Stumpemarked + Ting & Sager finder sted for 67. gang og fordeler sig over 23.000 kvadratmeter i 8 store messehaller

www.stumpemarked-herning.dk

Læs mere

MCH Messecenter Herning
Vardevej 1, Herning
Lør. d. 7. april 2018, kl. 08.
8
Apr
event-img
Omvisning

Rundvisning på Jens Nielsens bondegård

Søndag den 8. april lukker Frilandsmuseet Herning ekstraordinært dørene op for de to populære udstillinger Årets gang og En septemberdag på Jens Nielsens bondegård.
Søndag den 8. april lukker Frilandsmuseet Herning ekstraordinært dørene op for de to populære udstillinger Årets gang og En septemberdag på Jens Nielsens bondegård.

Udstillingerne, der er skabt af Inger Faurtoft, består af mere end 100 perspektivkasser, der viser dagligdagen og årets gang på en dansk bondegård i starten af 1900-tallet.

På dagen vil der være mulighed for at få en en rundvisning i udstillingen og i Frilandsmuseets historiske huse.

Tilmelding er nødvendig og kan ske på museummidtjylland@museummidtjylland.dk eller telefon 96 26 19 00 senest torsdag den 5. april

Læs mere

Frilandsmuseet Herning, Museum Midtjylland
Museumsgade 32, Herning
Søn. d. 8. april 2018, kl. 11-12.30.
5
Apr
event-img
Blandet/Ukendt

Icehorse Festival

Velkommen til verdenspremiere på det første indendørs World Ranking-stævne for islandske heste. Træk den islandske sweater på, sæt hesten i tøltgear og rid til Herning i april 2018.
Her kan du give den max gas sammen med dansende islandske heste, Europas mest højtløftende sportsekvipager, smukke hingste med flagrende maner og kloge foredragsholdere. Shoppe grej kan du naturligvis også, for ICEHORSE FESTIVAL fejrer alle de ting, som du elsker højest ved den islandske hest.

Kommer du? Det sker i MCH Messecenter Herning den 5.-8. april 2018. Sæt kryds i kalenderen allerede nu. Det bliver stort!

TID
5. - 8. april 2018

STED
MCH Messecenter Herning - Hal M
Vardevej 1
7400 Herning

WEBSITE
www.icehorsefestival.com

Læs mere

MCH Messecenter Herning
Vardevej 1, Herning
Tor. d. 5. til søn. d. 8. april 2018, Tor-søn.
21
Apr
event-img
Messe

Outlet-messen forår 2018

Outlet-messenforår 2018mch messecenter herninglørdag 21. april til søndag 22. april 2018. outlet-messen er danmarks førende markedsplads med kvalitetsvarer til outlet-priser, hvor du kan shoppe amok med god samvittighed.
Vi fylder hele 3 haller med Mode, Rollinger, Bolig, Livsstil, Sport og Mandfolk

Læs mere om arrangementet på MCH's hjemmeside her.
STED
MCH Messecenter Herning
Vardevej 1
7400 Herning
WEBSITE
www.outlet-messen.dk

Læs mere

MCH Messecenter Herning
Vardevej 1, Herning
Lør. d. 21. og søn. d. 22. april 2018, Lør-søn kl. 10.
14
Jun
event-img
Messe

E&H - Entreprenør & Håndværk 2018

E&H - Entreprenør og Håndværk - er Danmarks største fagmesse for entreprenør- og anlægsbranchen. Messen arrangeres af Maskinleverandørerne og MCH Messecenter Herning og finder sted den 14. 16. juni 2018.
Entreprenør & Håndværk er det personlige mødested for dig, der arbejder inden for entreprenør- og anlægsbranchen.

Her kan du holde dig orienteret om den seneste udvikling i branchen, blive tanket op med ny inspiration, møde leverandører og samarbejdspartnere samt se entreprenørmaskiner in action, når der bliver tændt op for motorerne på det store arbejdende messeområde udendørs ved MCH Outdoor Arena.

Læs mere på EH18.DK

Læs mere

MCH Arena
Kaj Zartows Vej 5, Herning
Tor. d. 14. til lør. d. 16. juni 2018, Tor-lør.
22
Mar
event-img
Billedkunst

Jens Søndergaard - Farvekraft ad Helvede til

Farver, følelser og fandenivoldskhed for fuld udblæsning på HEART Til januar slår vi dørene op for en omfattende retrospektiv udstilling med maleren Jens Søndergaard under titlen "Farvekraft ad Helvede til".
Udtrykket, der er lånt fra Søndergaard selv, indkapsler hans syn på kunsten: Her kommer det vilde temperament og menneskets store følelser i frit spil på lærredet. Kvinderne i hans liv og den barske natur i hans barndomsegn i Thy var gennem hele Søndergaards liv motiver for hans store passionerede og traditionsbrydende malerkraft.

Selvom Søndergaard døde i en alder af blot 61 år formåede han at sætte varige spor i den danske kunsthistorie og hans stjerne er stadig lysende blandt en stor skare af passionerede kunstsamlere. Filmskaberen Anne Moulvad har som medproducent på udstillingen skabt en fantastisk medrivende dokumentar om netop de samlere i Danmark, der lever med Søndergaards værker. Filmen kan opleves på HEART ligesom et stort udvalg af samlernes værker og helt særlige personlige historier vil blive vist i udstillingen.

For yderligere info og pressebilleder kontakt Thilde Nyborg: tnn@heartmus.dk

Læs mere

HEART Herning Museum of Contemporary Art
Birk Centerpark 8, Herning
Lør. d. 27. januar til søn. d. 19. august 2018, kl. 10-16.
22
Mar
event-img
Billedkunst

Asger Jorn & HEART Highligts

HEART præsenterer en stor privatsamling med 13 værker af Asger Jorn. Desuden vises værker fra HEARTs samling af Enrico Castellani, Lucio Fontana, Paul Gadegaard, Asger Jorn, Piero Manzoni, Niels Nedergaard, Ole Schwalbe m.fl.

Læs mere

HEART Herning Museum of Contemporary Art
Birk Centerpark 8, Herning
Fre. d. 2. marts til søn. d. 26. august 2018, tirs -søn 10-16.
19
Sep
event-img
Messe

Ud I Fremtiden Herning - Messen For Unge Med Særlige Behov

Ud i Fremtiden er en landsdækkende messe der omhandler de unge med særlige behov og deres familiers mangeartede udfordringer. Mød opholds- og bosteder, uddannelser (STU), foreninger,hjælpemidler, job. og udifremtiden.dk.
Messe for unge med særlige behov drager landet rundt i september/oktober måned.

Ud i Fremtiden er en landsdækkende messe der omhandler de unge med særlige behov og deres familiers mangeartede udfordringer. Mød opholds- og bosteder, ungdomsuddannelser og særligt tilrettetlagt uddannelser (STU), foreninger,hjælpemidler, job.
www.facebook.com/udifremtiden og udifremtiden.dk

Læs mere

Nordvest Hallen Tjørring
Gilmosevej 18, Herning
Ons. d. 19. september 2018, kl. 09-16.
22
Mar
event-img
Kunsthåndværk

Perlerekord - 1.683.000 Perler på kun et år

Michael Faurby fra Herning vil i løbet af 1 år lægge 1.683.000 perler helt selv. Han startede d. 1 december 2017 og har deadline d. 30 nov 2018.
Michael er disnogniseret med Asperger, og har besluttet sig at skulle arbejde med perler, de såkaldte photopearls.

Han skal ligge minimum 4.500 perler hver dag i 365 dage for at nå at blive færdig med perlepladen som bliver 2,5m høj og 16m lang.

Perlepladen kommer til at hænge i Herning ishockyhal, og bliver hængt op i 3 steps. Den første trejdedel bliver hængt op i løbet af marts.

Man kan følge hele projektet på www.perlerekord.dk hvor der løbende vil komme opdateringer, samt tidspunkter for hvornår man kan komme ud og se billedet. Ud over det kommer der også informationer på facebooksiden www.facebook.com/perlerekord. Syntes godt om siden for at sikre dig at du får alle informationer omkring projektet.

Husk at støtte Michael i dette vanvittige projekt som han er gået i gang med.

Sponsor: av form A/S

Læs mere

Kvik Hockey Arena
Holingknuden 1, Herning
Fre. d. 1. december 2017 til fre. d. 30. november 2018, kl. 12.

Kulturen syder og bobler i Herning. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med.

Felter markeret med * er påkrævet