Viser 1-20 ud af 30 resultater

25
Jan
event-img
Billedkunst

Trædrejning - Begyndere/let øvede

V/ Karsten Frahm.
Her er kurset til dig, som vil lære at dreje i træ.

Din erfaring ved drejebænken er ikke alt afgørende. Der vil blive lagt vægt på de helt elementære teknikker for at give dig et godt grundlag at arbejde videre på. Der vil blive undervist i skæreteknikken og brugen af de forskellige drejejern.

Kurset henvender sig også til de let øvede, idet det er vigtig for at opnå gode resultater, at du opnår en god rutine i at mestre skæreteknikken. Der vil blive lagt vægt på langsdrejning, samt drejning af skåle og fade i tørt eller vådt træ.

Desuden undervises der i udvælgelse og fremskaffelse af materialer til forskellige opgaver, værktøjer og drejebænkstyper, samt slibning af værktøjer.

Der vil være udgifter til leje af drejebænk - 200 kroner i alt for de 3 dage - såfremt du ikke medbringer din egen - samt til forbrugs materialer, træ og lignede.

Undervisningen foregår: Fredag kl. 18.30-22.00, lørdag og søndag kl. 9.00-16.10

Læs mere

Aktiv Centret
Brorsonsvej 12, Herning
Fre. d. 25. til søn. d. 27. januar 2019, kl. 18.30-22.
31
Jan
event-img
Billedkunst

Blomster Buket Begynder

V/ Merete Guldager Dalgaard Knudsen.
Buket kursus nybegynder

alle kan være med - her arbejder vi med almindelige buketter, tætte buketter og facade buketter.

Til alle buketkurserne kan man vælge at tilkøbe en "blomsterpakke" til en fordelagtig pris.

Blomsterpakken vil indeholde de blomster, som jeg underviser udfra. Der vil være blomster nok i blomsterpakken, til at få tre buketter med hjem hver gang.
Alternativt kan man købe hvad man vil og så genbruge blomsterne fra buket til buket, og derved sparre penge, men stadig lære teknikkerne.

Ring til Lindvigs Blomster på tlf. 7070 7831, hvis du ønsker at tilkøbe en blomsterpakke

Læs mere

Lindvigs Blomster
Herning Centret Merkurvej 1, Herning
Tor. d. 31. januar 2019, kl. 19-21.30.
1
Feb
event-img
Fernisering

Fernisering: Glitter, glimmer og pailletter

Dansk Melodi Grand Prix står klar i kulissen, og man kan kun blive glad, når tylskørter, glimmer og popmusik forenes i den folkelige fest i februar. I år er Herning vært, og derfor fejrer vi selvfølgelig med på Tekstilmuseet.
Melodi Grand Prix-kjoler fra 1981 til 2018

Særudstillingen Glitter, glimmer og pailletter åbner fredag d. 1. februar kl. 15-17. Formanden for Danske Melodi Grand Prix-fans, Johann Sørensen åbner udstillingen, og museet er vært for en forfriskning. Alle er velkomne og arrangementet er gratis.

Med særudstillingen Glitter, glimmer og pailletter udstiller vi 14 dragter, som danske sangere og værter har båret i Dansk Melodi Grand Prix og Eurovision Song Contest. Der er mulighed for at nærstudere Debbie Camerons kjole fra 1981, da hun sammen med Tommy Seebach sang Krøller eller ej. Man kan se alle detaljerne i Birthe Kjærs røde kjole fra 1989-hittet Vi maler byen rød eller sammenligne den røde nuance i 80erne med Annette Heicks røde værtskjole fra 2017.

Melodi Grand Prix'et er populært som aldrig før, og tøjet får i dag næsten lige så meget opmærksomhed som musikken. Var kjolen for vovet? Var det dér ikke et nazi-kostume? Tøjet bliver diskuteret og bedømt af ivrige fans - og nogle gange får fansene deres vilje.

Se mere om udstillingen her: https://museummidtjylland.dk/glitter-glimmer-og-pailletter/

Alle dragter er venligst udlånt af Danmarks Radio.

Udstillingen kan ses frem til d. 31. marts

Læs mere

Tekstilmuseet, Museum Midtjylland
Vestergade 20, Herning
Fre. d. 1. februar 2019, kl. 15-17.
1
Feb
event-img
Billedkunst

Art Herning 2019

For 22. år i træk afholdes kunstmessen Art Herning i weekenden 1. 3. februar 2019. Messen er en af landets største af sin art og bliver arrangeret i et samarbejde mellem Dansk Galleri Sammenslutning og MCH Herning Kongrescenter.
På messen kan du komme helt tæt på og møde nogle af de førende danske gallerier, der medbringer hundredvis af værker fra internationale, landskendte og nye talentfulde kunstnere.

Oplev forskellige kunstarter, mød en række af kunstnerne bag og find netop dit drømmeværk til hjemmet eller virksomheden.

ÅBNINGSTIDER

Fredag d. 1. feb: 14.00-19.00

Lørdag d. 2. feb: 11.00 - 17.00

Søndag d. 3. feb: 11.00 - 17.00

Se mere på artherning.dk

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Fre. d. 1. til søn. d. 3. februar 2019, Fre-søn.
31
Jan
event-img
Messe

Formland Spring 2019

Formland er designmessen, der gennem 35 år har samlet fagfolk med passion og kærlighed for design og interiør. Det er her, designbranchen mødes, netværk skabes, handler indgås og butikker opdateres med et væld af design- og interiørnyheder.
Som Danmarks største designmesse giver Formland dig et overblik over nyheder, trends og tendenser inden for nordisk design lige nu og i den nærmeste fremtid. Her mødes besøgende fra hele verden ansigt til ansigt med danske og udenlandske leverandører, samarbejdspartnere og kollegaer. Du kan lade dig inspirere samt handle og netværke med udstillere, designere og førende eksperter og stylister på messens mange trendzoner.

Gennem 68 messer har vi delt, elsket og ladet os begejstre over det nyeste, det bedste, det skæveste og mest inspirerende. Besøg Formland og få en unik messeoplevelse, som gør dig klar til 2019/20.

Formland er en designmesse for fagfolk og ikke for private personer, da leverandørerne, som udstiller på messen, henvender sig til forhandlere og indkøbere i branchen.

Formland Spring 2019: 31. januar - 3. februar 2019

Mission:
Formland er mødestedet for design- og interiørbranchen og den danske platform for både danske og udenlandske indkøbere. Vi samler branchen for folk med passion for og kærlighed til design, interiør og delikatesser.

Vision:
Formland skal opleves som Nordens førende interiør- og designmesse med fokus på nyheder, tendenser, unikke inspirationsområder og fremtidens talenter. Formland vil favne udstillere lige fra små iværksættere til store veletablerede virksomheder i branchen med indkøbere fra både ind- og udland

Læs mere

MCH Messecenter Herning
Vardevej 1, Herning
Tor. d. 31. januar til søn. d. 3. februar 2019, Tor-søn.
7
Feb
event-img
Fernisering

Fernisering: Midtjyske tæpper

Midtjyske tæpper er en fortælling om fire midtjyske lokaliteter, der har været igennem Anne Mette Larsens tekstile vridemaskine.
Anne Mette Larsen har igennem mange år som væver og kunsthåndværker skabt et personligt udtryk karakteriseret af et anarkistisk farvevalg og en stram lodret/vandret komposition. Over for dette håndværk henter hun forskellige benspænd i sine omgivelser. Hun stiller sig den opgave, at formidle konkrete fakta, lovmæssigheder, behov eller tilfældigheder i sine værker.

Det udefrakommende benspænd er i denne udstilling de fire lokaliteter: Tinnet krat, hvor Skjernåen og Gudenåen har deres udspring, Klostermølle ved Mossø og Badeanstalten og Skovvillaen ved Silkeborg. Resultatet er en serie tæpper produceret på Røros Tweed i Norge.

Udstillingen illustrerer den kunstneriske tilblivelsesproces: hvordan går man fra fire lokaliteter til ni unikke uldtæpper? Det indebærer mønsterdannelse, farvevalg, tekniske og kunstneriske indkredsninger. Det færdige produkt er smukke, uopslidelige tæpper, der formidler deres forankring i Midtjysk kulturhistorie.

Ved ferniseringen byder museet på et glas vin, og alle er velkomne. Arrangementet er gratis.

Udstillingen Midtjyske tæpper kan ses på Tekstilmuseet fra d. 8. februar til d. 25. august 2019. D. 17. marts kl. 14.00 er der foredrag med Anne Mette Larsen

Læs mere

Tekstilmuseet, Museum Midtjylland
Vestergade 20, Herning
Tor. d. 7. februar 2019, kl. 16-18.
8
Feb
event-img
Messe

Motorshow 2019

Et helt unikt univers for motorsport kan endnu en gang opleves i Herning til februar, når Motorshow afholdes for 4. gang.
De to arrangementer Yamaha Supercross og Motorshow skaber sammen en unik og anderledes motorsportsoplevelse, hvis lige ikke findes i Danmark.

Alle mærkerne bakker op
Efter fem års pause markerede Motorshow 2016 en ny start for motorcykelmesser i MCH Messecenter Herning, og arrangørerne glæder sig igen i 2019 over opbakning fra MIF (Motorcykel Importør Foreningen, red.). Motorshow præsenterer alle de kendte motorcykelmærker, og motorcyklerne suppleres med frække biler, tilbehør og masser af aktiviteter.

Motorsport 2019 foregår i MCH Messecenter Herning i hallerne M, G og C i perioden fredag 8. februar til søndag 10. februar 2019.

ÅBNINGSTIDER

Fredag d. 8. feb: 12.00 - 19.00

Lørdag d. 9. feb: 10.00 - 18.00

Søndag d. 10. feb: 10.00 - 16.30

Læs mere på motorshow.nu

Læs mere

MCH Messecenter Herning
Vardevej 1, Herning
Fre. d. 8. til søn. d. 10. februar 2019, Fre-søn.
8
Feb
event-img
Billedkunst

Trædrejning - Fortsættere

Er du blevet vild med at dreje i træ? v/ Karsten Frahm.
Her er kurset til dig, som vil fortsætte med at dreje i træ.

Der forventes en god erfaring i at langsdreje samt rutineret i skæreteknikkerne og grundlæggende kendskab til metoder og værktøjer og deres anvendelse, svarende til minimum "Begynder - Let øvede" kurser hos FOF. Fade og skåle - små og store i varierende materialer og med en indgangsvinkel vi kan kalde DESIGN.

Du vil her have mulighed for at vælge dig et tema som f.eks. sammensatte genstande bestående af flere drejede delemner og lære samlingsmetoder hertil. Segmenterede emner - drejeemner opbygget af flere mindre dele. Emner kan være specielle teknikker efter deltagernes forslag - for eksempel kuglepenne. Emner med forskudte centre. Slibning af værktøjerne og afsluttende overfladebehandlinger.

Der vil være udgifter til leje af drejebænk - 200 kroner i alt for de 3 dage - såfremt du ikke medbringer din egen - samt til forbrugs materialer, træ og lignede.
Undervisningen foregår: Fredag kl. 18.30-22.00, lørdag og søndag kl. 9.00-16.10

Læs mere

Aktiv Centret
Brorsonsvej 12, Herning
Fre. d. 8. til søn. d. 10. februar 2019, kl. 18.30-22.
20
Jan
event-img
Billedkunst

Ry David Bradley & Jon Rafman - letmein

HEART præsenterer den første fælles museumsudstilling med kunstnerne Ry David Bradley (f. 1979, AUS) og Jon Rafman (f.1981 CAN) med den kryptiske kodeordstitel letmein (luk mig ind). De to kunstnere har i de seneste år opnået international anerkendelse.
Udstillingen letmein er skabt som en totalinstallation, hvor 2000 kvadratmeter specialvævet tæppe beklæder både vægge og gulve i museets største udstillingssal. letmein omkranser publikum med en dystopisk fortælling, der opleves gennem en dobbelt-projekteret film, tæppernes overvældende billedstrøm og bevægelige lyseffekter.

Udstillingen sætter fokus pa skærmen som en allestedsnærværende del af vores liv og stiller spørgsmålstegn til samspillet mellem den fysiske virkelighed og det immaterielle i vores verden hvor det digitale er altomsluttende.

Om kunstnerne:

Ry David Bradley (f. 1979, Australien) arbejder i sine malerier med at ramme noget særligt for det 21. arhundrede - bade gennem selve maleriets konstruktion og dets forbindelse til det digitale. Bradley begyndte for alvor at udforske det digitale maleri i 2009, hvor han etablerede hjemmesiden Painted. Etc. Her sætter han fokus pa, postinternetkunst og hvordan internettet har pavirket billeder i en sadan grad, at maleriet i dag, iflg. Bradley, defineres af internettet.

Bradley har i 2017 udstillet i bl.a. London, Berlin, Paris og New York. Han tog i 2013 en MFA (Master of Fine Arts) fra Victoria College of the Arts, University of Melbourne.

Jon Rafman (f. 1981, Canada) arbejder hovedsageligt med teknologi og digitale medier, ofte med en underliggende fortælling der sætter fokus på, hvordan mediet forbinder brugerne, samfundet og historien. Rafmans værker afslører eller synliggør hvordan man, uden måske at være bevidst om det defineres af det digitale, der omgiver os og hele tiden er til stede i vores samfund.

Rafman har i 2017 haft flere udstillinger i bade USA og Canada. Han tog i 2004 en BA (Bachelor) i Filosofi og Litteratur fra McGill University, Montreal og i 2008 en MFA (Master of Fine Arts) fra School of the Art Institute of Chicago.

Kunstnerne har været venner i et arti, hvor de begge har udforsket det virtuelles pavirkning pa samfundet, særligt set i lyset af den klassiske kunst og den historiske udvikling

Læs mere

HEART Herning Museum of Contemporary Art
Birk Centerpark 8, Herning
Lør. d. 29. september 2018 til søn. d. 17. februar 2019, kl. 10-16.
20
Jan
event-img
Billedkunst

Next Level

Som det første kunstmuseum i Danmark sætter HEART fokus på computerspil som design med udstillingen Next Level - enter a world of iconic games.
Udstillingen er udviklet i tæt samarbejde med Jakob Stegelmann fra tv-programmet Troldspejlet, der har haft kultstatus blandt spilentusiaster siden 1989.

Udstillingen tager form som et omfattende spilunivers, hvor publikum kan prøve kræfter med flere end 30 af de mest ikoniske spil fra hele spilhistorien. Fra spillehallernes klassiske arkademaskiner via teenageværelsets konsoller og frem til det nyeste inden for Virtual Reality er Next Level - enter a world of iconic games en spilbar rejse gennem et medie som, på trods af at det har været en central del af danskernes fælles kulturarv i mere end 40 år, ikke har været belyst som et egentligt designobjekt på noget dansk kunstmuseum før nu.

Med nedslag i en række markante eksempler på design af interiører, eksteriører, karakterer og objekter fra de mest populære spil samt indblik i den fuldstændige proces med at skabe spillet Forgotton Anne fra første idé-skitse til udgivelse af det færdige spil, viser Next Level - enter a world of iconic games de fascinerende og tidskrævende designprocesser, der ligger forud for øjeblikket hvor magien spreder sig på skærmen og man dykker ned i spillets fiktion.

Spil repræsenteret i udstillingen:

Defender, Dragons's Lair, Pac Man, Dig Dug, Pong, Centipede, Space Invaders, Galaxian, Gorf, Monkey Island, Super Mario Bros. 1, Legend of Zelda, Earthworm Jim, Castlevania, Golden Axe, Donkey Kong Country, Super Mario Kart 64, Rick Dangerous, Sonic, Mortal Kombat 4, Far Cry 5, Fallout (D.H), Shawdow of the Colossus, Tomb Raider, Halo, Destiny 2, GTA (D.H), Minecraft, Mirror's Edge, Alien Isolation, Journey, Inside, Fe, Overwatch, Mirror's Edge, Forgotten Anne, World of Warcraft, Battlefield, Fallout, Flower, Mad Max, Skyrim, Final Fantasy, Assasin's Creed Origins, Destiny 2, Red Dead Redemption, Beyond Good and Evil 2, Need for Speed (Hot Pursuit), Hitman, Battlefield, Ratchet & Clank, Final Fantasy VII, Uncharted, Halo, Hitman, Beyond good and evil, Tomb Raider, Mega Man, Streetfighter

Udstillingen er støttet af :

Augustinus Fonden

Knud Højgaards Fond

Lysgaard Fonden

Nationalbankens Jubilæumsfond

Sonningfonden

Statens Kunstfond

AR Skilte

Cook & Becker

Nesbozz.dk

Ubisoft

Læs mere

HEART Herning Museum of Contemporary Art
Birk Centerpark 8, Herning
Ons. d. 26. september 2018 til søn. d. 17. februar 2019, kl. 10-16.
18
Feb
event-img
Omvisning

Besøg på Herning Folkeblad. tilmelding d.4-2 nødvendig

Vibeke Larsen fortæller om avisen og dens historie.
Tilmelding og betalin nødvendig senest d. 4-2

Læs mere

Trykkerihallen/Herning Folkeblad
Østergade 25, Herning
Man. d. 18. februar 2019, kl. 14-16.
23
Feb
event-img
Billedkunst

Slibekursus For Trædrejere

V/ Karsten Frahm.
Denne dag vil vi koncentrere os om slibning af drejeværktøj.

For at opnå et tilfredsstillende resultat er det nødvendingt med skarpe drejestål.
Vi vil se på skæreteknikker under drejning og se på slibevinkler af drejestålet. Der vil ikke blive lagt vægt på drejeopgaver under kurset, men tag gerne emner med hvorpå skæreteknikkerne kan afprøves.

Medbring eget slibe udstyr, slibesten, bænkslibe, slibeholdere og ellers hvad i benytter, så vi kan få en diskussion om forskellige typer slibeværktøj.

Der vil blive demonstreret forskellige typer af jigs samt vådslibere og bænkslibere

Læs mere

Aktiv Centret
Brorsonsvej 12, Herning
Lør. d. 23. februar 2019, kl. 09-16.10.
23
Feb
event-img
Billedkunst

Billedkunst - Weekend

V/ Anne Grarup.
Kurset henvender sig kun til dig, som er øvet i billedkunst.

Maler du hjemme og savner du at få faglig sparring og hjælp til at komme videre med dine malerier, har du nu muligheden.

På kurset møder og maler du sammen med andre, og samtidig samtidig vil du få individuel vejledning og faglig sparring af dine malerier.

På kurset vil der kun være individuel vejledning, og ikke traditionel fællesundervisning i de grundlæggende discipliner i faget.

Medbring følgende: 1-2 af dine malerier som du ønsker at få faglig sparring af. Akrylmaling, pensler, lærred mv.
Det er ikke muligt at købe materialer eller lærred på kurset.
(Der må ikke males med oliemaling i lokalet.)

Læs mere

Den gamle højskole i Herning
Højskolevej 11, Herning
Lør. d. 23. februar 2019, kl. 10.15-15.10.
24
Feb
event-img
Omvisning

Rundvisning i udstillingen Made in Midtjylland

Kom tættere på historien om Midtjylland og tekstilindustrien, når Tekstilmuseets guide viser rundt i udstillingen Made in Midtjylland.
Udstillingen viser hvordan tekstilproduktionen eksploderede i 1950'erne, skabte jobs og vækst og fik det midtjyske til at boome for så at gå world wide. Det er en fascinerende historie om, hvordan tekstilindustrien fik byerne på den gamle hede til at vokse eksplosivt og på kort tid forvandle samfundet på godt og ondt. Historien om det tekstile Midtjylland bliver ført op til nutiden. Vi hører om muligheder og udfordringer for den mode- og tekstilindustri, der stadig er et hjørnesten i det midtjyske.

Det er museets guide, der står for rundvisningen godt hjulpet af en af museets frivillige, der viser maskinerne i aktion.

Det er gratis at deltage i rundvisningen, når entréen er betalt. Der er et maksimum på antal deltagere efter først-til-mølle princippet. Vil du sikre dig en plads, så tilmeld dig her

Læs mere

Tekstilmuseet, Museum Midtjylland
Vestergade 20, Herning
Søn. d. 24. februar 2019, kl. 13.30-14.30.
22
Feb
event-img
Messe

Ferie For Alle 2019

Ferie for Alle er Skandinaviens største og vigtigste feriemesse. I weekenden 22. 24. februar 2019 kan du med garanti finde masser af inspiration til din næste ferie, uanset om den går til Bornholm eller Borneo - til lands, til vands eller i luften.
I 2018 søgte godt 60.000 besøgende inspiration til deres kommende ferier på Ferie for alle, og de mange udstillere tilbyder igen i år en bred vifte af spændende feriedestinationer, tilbehør og udstyr inden for messens i alt fem temaområder: Udland, Danmark, Udeliv, Camping og Dansk Golfshow

På alle tre messedage kan du desuden opleve spændende underholdning, aktiviteter og konkurrencer for både børn og voksne.

ÅBNINGSTIDER

Fredag og lørdag: 10.00 - 18.00

Søndag: 10.00 17.00

Se mere på ferieforalle.dk

Læs mere

MCH Messecenter Herning
Vardevej 1, Herning
Fre. d. 22. til søn. d. 24. februar 2019, Fre-søn.
28
Feb
event-img
Billedkunst

Blomster Buket Let øvede

V/ Merete Guldager Dalgaard Knudsen.
Buket kursus let øvede

her skal man have været på nybegynder buket kursus for at deltage - eller kunne de grundlæggende teknikker - her arbejder vi med buketter i anderledes faconer.

Til alle buketkurserne kan man vælge at tilkøbe en "blomsterpakke" til en fordelagtig pris.

Blomsterpakken vil indeholde de blomster, som jeg underviser udfra. Der vil være blomster nok i blomsterpakken, til at få tre buketter med hjem hver gang.
Alternativt kan man købe hvad man vil og så genbruge blomsterne fra buket til buket, og derved sparre penge, men stadig lære teknikkerne.

Ring til Lindvigs Blomster på tlf. 7070 7831, hvis du ønsker at tilkøbe en blomsterpakke

Læs mere

Lindvigs Blomster
Herning Centret Merkurvej 1, Herning
Tor. d. 28. februar 2019, kl. 19-21.30.
13
Mar
event-img
Billedkunst

Forår Udendørs

V/ Eva Arrild.
Vi arbejder med naturen

og pynter fint op udenfor med kranse/krukker samt havebordet/altankasse.

Du er velkommen til at medbringe din egen krukke/krukker og ting som du kan finde ude i naturen.

Alle kan være med

Læs mere

Lindvigs Blomster
Herning Centret Merkurvej 1, Herning
Ons. d. 13. marts 2019, kl. 19-21.30.
20
Mar
event-img
Billedkunst

DR Klub Klassisk - Udstillingsbilleder af Musorgskij

Månedens tema er orkesterværket Udstillingsbilleder af Musorgskij.
Den russiske komponist, Musorgskij, har lavet et af de mest populære russiske orkesterværker, Udstillingsbilleder. Det er en musikalsk billedkavalkade, hvor man ligesom på en kunstudstilling går fra billede til billede.
Til at guide os gennem værket denne aften har vi Sanna Ripatti, som har spillet i Ensemble MidtVest siden ensemblets start i 2002. Hun har to gange modtaget priser ved Den danske pladebranches årlige prisuddeling, P2-prisen. Derudover har hun vundet flere priser, bl.a. tredjepladsen ved DRs kammermusikkonkurrence i 2005 med Talisker Kvartetten, som hun selv har dannet.
Som medlem af Kroger Kvartetten indspillede hun Per Nørgårds strygekvartetter nr. 7 til 10. Det er en cd, som af Politiken blev kaldt "normsættende", mens Berlingske Tidende valgte kvartettens cd som en af årets ti bedste klassiske oplevelser i 2008.

Udstillingsbilleder opføres som koncert i DR Koncerthuset d. 30. maj.

Om DR Klub Klassisk
DR Klub Klassisk er for unge og voksne, der har lyst til at lytte til klassisk musik sammen og tale om den. Hver måned er temaet en komponist eller et værk, og der er altid en oplægsholder. Nogle gange er det en oplægsholder med en musikfaglig baggrund, som guider deltagerne gennem værket, andre gange er det et af klubbens medlemmer.
DR Klub Klassisk er et samarbejde mellem DR og bibliotekerne.

Kontakt biblioteket, hvis du er interesseret i at være med DR Klub Klassisk.

Er du interesseret i klassiske musik-, opera- og dansevideoer? Så prøv Medici, som indeholder 3500 værker fra 1940'erne og frem, 1800 film inklusiv koncerter, operaer, balletter, dokumentarer og master classes og mere end 120 live-events om året, der kan streames fra verdens mest prestigefyldte koncertsale.
Du har adgang til medici.tv med dit bibliotekslogin her

Kan du lide klassisk musik? Har du lyst til at dele din musikinteresse med andre? Så vær med i DR Klub Klassisk.

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Ons. d. 20. marts 2019, kl. 19.
20
Mar
event-img
Billedkunst

Forår Udendørs

V/ Eva Arrild.
Vi arbejder med naturen

og pynter fint op udenfor med kranse/krukker samt havebordet/altankasse.

Du er velkommen til at medbringe din egen krukke/krukker og ting som du kan finde ude i naturen.

Alle kan være med

Læs mere

Lindvigs Blomster
Herning Centret Merkurvej 1, Herning
Ons. d. 20. marts 2019, kl. 19-21.30.
20
Jan
event-img
Billedkunst

Keramik

Keramik og dens fantastiske verden. v/ Rikke Røjkjær Eriksen.
Har du altid drømt om at kaste dig ud i lerets fantastiske verden,

men ikke helt vidst, hvor du skulle starte: Så start HER...

Kom og vær med til at opdage og udforske lerets mange muligheder.

Lad dig begejstre over, hvad du, med få grundlæggende teknikker, kan frembringe med dine egne hænder.
Det bliver sjovt, smukt, overraskende OG vanedannende.

Materialeudgifter pr. deltager:

Ler, brænding og glasur vil koste 50,- kr. pr. kg pr. deltager, som afregnes direkte med underviseren.

Der vil ved kursets start være mulighed for køb af plastikkasser med tætsluttende låg. En kasse koster 30,- kr. pr. stk. Man skal have en kasse pr. deltager til sit ler.

Du er også selv velkommen til at medbringe en kasse med tætsluttende låg - i ca. størrelse 40 x 60 cm. Det er desværre ikke muligt at medbringedit eget ler

Læs mere

Huset No7
Nørregade 7a, Herning
Tor. d. 17. januar til tor. d. 21. marts 2019, kl. 18.30-21.05.