Viser 1-20 ud af 104 resultater

9
Dec
event-img
Gospel/Kor/Fællessang

Julekoncert med MidtVest Børnekor og MidtVest Juniorkor

Årets fælles julekoncert med MidtVest Børnekor og MidtVest Juniorkor foregår i stemningsfulde rammer i den smukke sal på Parskolen. Kom og hør de mange lyse pigestemmer synge julen ind. Vi imødekommer den store interesse ved at holde to koncerter i træk.

Læs mere

Parkskolen
Nørregade 99, Herning
Mandag den 9. december 2019, kl. 17 og 19.
9
Dec
event-img
Andet/Ukendt

Musik og sangaften

Feldborg harmonikaklub underholder en times tid, herefter er der fælles kaffebord med hjemmebag. Aftenen slutter med en times fællessang.

Læs mere

Feldborg Sognegård
Bredgade 76 A, Feldborg, Haderup
Mandag den 9. december 2019, kl. 19 til 22.
9
Dec
event-img
Gospel/Kor/Fællessang

Julekoncert med Hedekoret

Repertoiret kommer vidt omkring, lige fra Rheinbergers Ave Maria, over traditionelle julesalmer som Julen har bragt og Glade Jul, til mere moderne toner fra Mads Langer og Poul Halberg.

Læs mere

Hedeagerkirken
Gl. Kirkevej 33, Herning
Mandag den 9. december 2019, kl. 19.30.
11
Dec
event-img
Klassisk

MidtVest Pigekors julekoncert i Herning Valgmenighedskirke

MidtVest Pigekor synger julen ind ved deres egen julekoncert i Herning Valgmenighedskirke. Køb billetter via. www.midtvestpigekor.dk.

Læs mere

Herning Valgmenighed
H.C. Ørsteds Vej 27, Herning
Onsdag den 11. december 2019, kl. 19.
11
Dec
event-img
Gospel/Kor/Fællessang

Familiejulekoncerten 2019

Årets familiejulekoncert er en fast tradition i december - og 2019 er ingen undtagelse. Igen i år afholder Herning Kommune, Center for Børn og Læring, den traditionelle familiejulekoncert efter alle julekunstens regler.
Der vil være både kendte og elskede klassikere på repertoiret samt nye sange. Koncerten er en hyggelig optakt til julen for hele familien.

Sangene ved årets familiejulekoncert er elever fra skolernes kor i Herning Kommune. Koret vil blive akkompagneret af Herning Amatørsymfoniorkester og et mindre rockorkester

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Onsdag den 11. december 2019, kl. 19.30.
12
Dec
event-img
Klassisk

Julehygge / Ensemblets Venner

Arr. i samarbejde med Ensemblets Venner.
Traditionen tro mødes vi i HEART café til gløgg, æbleskiver og fællessang. Efterfølgende går vi i koncertsalen, hvor ensemblet inviterer til åben prøve kl. 17.00

Læs mere

HEART Herning Museum of Contemporary Art
Bitten og Aage Damgaards Plads 2, Herning
Torsdag den 12. december 2019, kl. 16.
12
Dec
event-img
Klassisk

Åben prøve

Er du nysgerrig efter at se, hvordan musikerne forbereder sig på sæsonens mange koncerter? Kom med til en åben prøve og kig ind bag kulissen, når vi slår dørene op til maskinrummet.

Læs mere

HEART Herning Museum of Contemporary Art
Bitten og Aage Damgaards Plads 2, Herning
Torsdag den 12. december 2019, kl. 17.
9
Dec
event-img
Klassisk

Kom og syng julemusik med os

Herning Korforening afholder Juleprojekt hvor man kan komme og synge med og øve op til julens bedste sange og salmer til vores 2 julekoncerter Information og tilmelding til dirigent Søren Bormann på 6070 2739.

Læs mere

Den Jyske Sangskole
Nørregade 7D, Herning
Mandag den 21. oktober til torsdag den 12. december 2019, kl. 19-21.15.
13
Dec
event-img
Rock/Pop

Bryan Adams Tribute

Et af DK's ypperste tribute bands leverer et top-trimmet rock-show, der ligger rystende tæt opad originalen. Showet er en hyldest til den canadiske rock-stjerne, og bandet gengiver alle de kendte hits med stor professionalisme.
Bryan Adams Tribute høster også stor anerkendelse i udlandet, hvor bandet betegnes som det bedste Bryan Adams tribute-act i Europa.Frontmand Claus Hassing, der både lyder som og ligner Bryan Adams, fuldender billedet af, at man lytter til originalen, mens man rocker med på Summer of 69, Cuts like a knife, Heaven, Run to you, Everything i do, og alle de andre Adams-sange. Bryan Adams Tribute er i dén grad leveringsdygtige i en musikalsk oplevelse der kommer helt ud til bagerste række - Hver gang !

Line-up:
Claus Hassing: vokal/guitar
Lasse Baggenæs: leadguitar
Filip Winther: keys
Christian Thrane: bas
Rune Thorhauge: trommer

Julebuffet 2019

Når du har lagt din koncertbillet i kurven, kan du tilkøbe den lækre gourmet julebuffet.

Menúen offentliggøres her på siden i 2019

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fredag den 13. december 2019, kl. 21.
14
Dec
event-img
Klassisk

Sissel Kyrkjebø

Sissels Jul 2019 Sissel har en stemme, som får floder til at flyde over. Sådan skrev en stor dansk avis sin anmeldelse af en af Sissels koncerter.
I tillæg til stemmen har Sissel den unikke sceneudstråling, som gør, at du som tilhører føler at hun synger direkte til dig, og bare dig.

Over 1 million har set hendes julekoncerter bare i Norden, en rekord der bliver vanskelig at slå

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lørdag den 14. december 2019, kl. 20.
15
Dec
event-img
Gospel/Kor/Fællessang

Julekoncert m/Gospel D'Light

Årets juletradition med Gospel D'Light.

Læs mere

Huset No7
Nørregade 7a, Herning
Søndag den 15. december 2019, kl. 15.
15
Dec
event-img
Andet/Ukendt

Hanne Boel

Indspilningerne af Hanne Boels kommende album er i fuld gang, og albummet udgives i det tidlige efterår. Udgivelsen følges op af en akustisk tour, hvor Hanne Boel har guitaristerne Jens Runge og Jacob Funch med sig.
Hanne Boel er i gang med indspilningerne af sit nye album. Hendes første studie album i 8 år. Et album med nye originale sange skrevet af hende selv og indspillet med nænsomhed sammen med gode venner.

På live fronten er Hanne Boel genforelsket i at gøre det, hun er bedst til og elsker mest, nemlig at synge sammen med dejlige musikere for et publikum. Målet er at give en fantastisk oplevelse og en lille smule at tænke over. Publikum kan forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soulede, det blusede og det jazzede - alt det, som har gjort Hanne Boel til den sangerinde, som hun er i dag. På sin kommende akustiske tour i efteråret 2019 nyfortolker hun egne hits fra fortid såvel som nutid. Hanne Boel kombinerer eget bagkatalog med personlige og karakterfulde fortolkninger af sange, som står hendes hjerte nær. Sammen med Jens Runge og Jacob Funch besøger Hanne Boel hele 39 spillesteder og kirker rundt omkring i Norge og Danmark

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Søndag den 15. december 2019, kl. 15.
15
Dec
event-img
Gospel/Kor/Fællessang

Julekoncert m/Gospel D'Light

Årets juletradition med Gospel D'Light.

Læs mere

Huset No7
Nørregade 7a, Herning
Søndag den 15. december 2019, kl. 19.30.
17
Dec
event-img
Gospel/Kor/Fællessang

Julekoncert med Vocal Pleasure

Igen i år foregår det rytmiske kor Vocal Pleasure's julekoncert hos Herning Valgmenighed. Julen er traditionernes tid, men der er også plads til nye numre.

Læs mere

Herning Valgmenighed
H.C. Ørsteds Vej 27, Herning
Tirsdag den 17. december 2019, kl. 19.30.
17
Dec
event-img
Folk/Vise/Country

Julekoncert med Jensen, Bugge & Høirup

Folkemusikerne Jensen, Bugge & Høirup spiller julen ind med kendte og mindrekendte viser og sange, hyggelige fortællinger og måske en enkelt kop øl.

Læs mere

Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference
Sdr. Ommevej 4, Skarrild, Kibæk
Tirsdag den 17. december 2019, kl. 20.
19
Dec
event-img
Andet/Ukendt

Magtens Korridorer

I 2005 udsendte Magtens Korridorer albummet 'Friværdi' og affyrede dermed startskuddet til dét, der har vist sig at være et decideret rockeventyr.
Med enorm succes har de fem herrer indtaget folkets hjerter med en række sange, der ophøjer hverdagens trivialiteter til en fest. En fest, der deles både af og med publikum og anmeldere.

Siden gennembruddet med hitsinglen 'Lorteparforhold' har Magtens Korridorer turneret land og rige tyndt. Men glæden ved at spille live er stadig fuldstændig intakt: 'At være med i det her orkester er som at sætte sig ind i et tog og køre for eksempel til Hamburg. Man kan hverken slå græs eller gøre andre ting undervejs. Man kan lige så godt bare nyde turen, tage det som det kommer og få en fest. Det gør vi så', som frontfigur Johan Olsen udtrykker det.

Magtens Korridorers koncerter er en hyldest til livsglæde og energi og ender altid som én stor fest, som giver publikum et tiltrængt pusterum fra hverdagen, og siden deres omfattende og udsolgte "Halvt Til Helt" albumturne i efteråret 2018, har de glædet sig til at komme ud i på de danske landeveje igen

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Torsdag den 19. december 2019, kl. 20.
20
Dec
event-img
Gospel/Kor/Fællessang

Julekoncert med Kurt Ravn

Kurt Ravn har en særlig - og ganske fremragende - evne til at give tekst og musik ekstra udtryk og liv. Med sin store sangstemme og sympatiske udstråling skaber han en yderst smuk musikalsk julestemning.

Læs mere

Dagmar Bio
Bredgade 36, Sønder Felding
Fredag den 20. december 2019, kl. 20.
21
Dec
event-img
Andet/Ukendt

Vox 11 - Efftermiddagskoncert

For 12. gang vender vokalgruppen Vox 11 hjem til Herning og giver den traditionsrige julekoncert på Fermaten. Der er dømt julestemning og godt humør når byens "gamle" sangere, for en stund, vender næsen hjem for at sprede juleglæde.
Vox 11 er et unikt og internationalt anerkendt rytmisk vokalensemble med dybe rødder i den jyske muld. Gruppen består af 10 rutinerede sangere, som siden 2002 har sunget groove-baseret a cappella musik inspireret af moderne R&B, pop/rock og det nordiske klangunivers. Gruppen er prisbelønnet og har koncert- og turnévirksomhed i såvel ind- som udland. Bag sig har Vox 11 tre CD-udgivelser: Take Off fra 2008, Roots fra 2013 samt "Home for Christmas 2015.

Med Vox 11 er man sikret en unik koncertoplevelse takket være gruppens indlevelse, musikalitet, samklang og særlige charme, som gang på gang fænger, berører og bevæger.

Vox 11 ledes af Heidi Bisgaard Jondahl, der også er sanger i gruppen.

Obs !
Der gives ikke medlemsrabat på dette arrangement.

Købte billetter til dette show, kan ikke ombyttes til aftenskoncerten samme dag kl. 19:00

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lørdag den 21. december 2019, kl. 15.
21
Dec
event-img
Andet/Ukendt

Vox 11 - aftenskoncert

For 12. gang vender vokalgruppen Vox 11 hjem til Herning og giver den traditionsrige julekoncert på Fermaten. Der er dømt julestemning og godt humør når byens "gamle" sangere, for en stund, vender næsen hjem for at sprede juleglæde.
Vox 11 er et unikt og internationalt anerkendt rytmisk vokalensemble med dybe rødder i den jyske muld. Gruppen består af 10 rutinerede sangere, som siden 2002 har sunget groove-baseret a cappella musik inspireret af moderne R&B, pop/rock og det nordiske klangunivers. Gruppen er prisbelønnet og har koncert- og turnévirksomhed i såvel ind- som udland. Bag sig har Vox 11 tre CD-udgivelser: Take Off fra 2008, Roots fra 2013 samt "Home for Christmas 2015.

Med Vox 11 er man sikret en unik koncertoplevelse takket være gruppens indlevelse, musikalitet, samklang og særlige charme, som gang på gang fænger, berører og bevæger.

Vox 11 ledes af Heidi Bisgaard Jondahl, der også er sanger i gruppen.

Obs !
Der gives ikke medlemsrabat på dette arrangement.

Købte billetter til dette show, kan ikke ombyttes til eftermiddagskoncerten samme dag kl. 15:00

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Lørdag den 21. december 2019, kl. 20.
29
Dec
event-img
Dansegulv

Julebal

Tag venner og bekendte med til en god oplevelse, der er mulighed for at få en swingom, til god og glad musik fra Musik Banden.
Entrè 100,- Incl. 2 genstande fra baren
Der er er gratis kaffe/the, samt en bid brød i pausen

Medlemskort koster 20 kr.
Hvilket gælder for indeværende år.

Der må ikke må medbringes drikkevarer, de kan købes i baren til meget billige priser

Der er mulighed for at købe "Æblerovs" lodder i baren, der er fine
gevinster, som bliver udtrukket i pausen

Læs mere

Folkedansehuset
Bornholmsvej 8, Herning
Søndag den 29. december 2019, kl. 19.