BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Viser 181-183 ud af 183 resultater

19
Nov
Signe Svendsen Solo - Ny Dato
Rock/Pop

Signe Svendsen Solo - Ny Dato

Søde, smukke Signe Svendsen spiller solo i Dagmar Bio fredag d. 20. november 2020.

Læs mere Signe Svendsen Solo - Ny Dato

Dagmar Bio
Bredgade 36, Sønder Felding
Fredag den 19. november 2021, kl. 20.
10
Dec
Sissel Kyrkjebø - Sissels Jul 2020
Klassisk

Sissel Kyrkjebø - Sissels Jul 2020

Bemærk: Arrangementet er flyttet til 2021 ! Sissel har en stemme, som får floder til at flyde over. Sådan skrev en stor dansk avis sin anmeldelse af en af Sissels koncerter.
I tillæg til stemmen har Sissel den unikke sceneudstråling, som gør, at du som tilhører føler, at hun synger direkte til dig, bare dig.
Denne kombination af stemmepragt formidlingsevne har gjort Sissel til en af de mest eftertragtede artister i verden, ikke mindst en artist mange andre artister ønsker at samarbejde med; Diana Krall, Placido Domingo, Bryn Terfel, José Carreras for at nævne nogle stykker.
Sissel har sit fantastiske band med, koncerten indeholder alt fra klassiske julesange til soul- gospelperler, sange som virkelig får julestemningen til at sænke sig over publikum.

Forlæng oplevelsen; køb kombibillet nyd vores lækre buffet i Restaurant Teaterkælderen. Bord er automatisk reserveret fra kl 17.00

Læs mere: mch.dk

Læs mere Sissel Kyrkjebø - Sissels Jul 2020

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Fredag den 10. december 2021, kl. 20.
10
Dec
Bryan Adams Tribute
Andet/Ukendt

Bryan Adams Tribute

Læs mere Bryan Adams Tribute

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Fredag den 10. december 2021, kl. 21.