BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Viser 1-20 ud af 151 resultater

21
Aug
event-img
Show/stand up

Foreningstorv: Footloose Linedancers

Oplev livsglæden ved den traditionelle linedance.
Kom og mød Footloose Linedancers.
Foreningen står klar på Tinghuspladsen med et festligt show og byder også gerne interesserede op til en dans. Du kan også høre meget mere om klubbens aktiviteter

Læs mere

Herning Bibliotekerne
Østergade 8, Herning
Fredag den 21. august 2020, kl. 15.
26
Aug
event-img
Anden forestilling

Mød mig i mørket på Vind kirkegård

'Mød mig i mørket' er en teaterforestilling, hvor indholdet er baseret på fortællinger eller historier fra den lokale kirkegård, hvor forestillingen foregår.

Læs mere

Vind Kirke
Råstedvej 2, Holstebro
Onsdag den 26. august 2020, kl. 19.30.
29
Aug
event-img
Opera/Operette

Opera i Børnehøjde / Operakarrusellen

"Operakarrusellen" er en sjov fortælling om operaens historie og væsen. Forestillingen både fanger og underholder børn og barnlige sjæle. Fem sangere fører børnene igennem lyden af operahistorien via den morsomme excentriske museumsdirektør Giorgio, der.
fanger fire besøgende på sit museum. På under en times action-og musikfyldt forestilling bliver operaens karakter præsenteret. Alt sammen med et glimt i øjet, skæv humor og med et ensemble bestående af unge talentfulde operasolister.

Operakarrusellen er produceret og præsenteret af Operaen i Midten.
Operakarrusellen spiller også fredag 28. august kl. 11 for over 100 skolebørn fra Herning Kommune (lukket forestilling).

Solister: Jonathan Koppel, Lars Oluf Larsen, Leif Jone Ølberg, Sibylle Glosted og Sidsel Aja Eriksen.
Musik: Irene Hasager.
Idé og instruktion: Pia Rosenbaum.
Scenografi: Nina Schiøttz.
Sted: Sdr. Anlæg, Herning.
Varighed: 60 min.
Godt at vide: Der er et begrænset antal pladser, så kom i god tid.

Praktiske informationer
De fleste arrangementer foregår udendørs. I tilfælde af regnvejr anbefaler vi regntøj og regnslag, da de fleste foretrækker at kunne se solisterne frem for paraplyer.
Grundet de forventede omstændigheder med restriktioner i forbindelse med arrangementer, er det i år nødvendigt at booke billet til koncerterne i Sdr. Anlæg og på CHPEA-Museum. Dermed kan Herning Opera Festival informere direkte om indgang, forholdsregler mv., så oplevelsen bliver helt sikker og tryg. Billetter kan bookes på operafestivalens hjemmeside www.herningoperafestival.dk i august. Prisen er symbolsk. Hvis du vil sikre dig direkte besked om starttidspunkt for billetbooking, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet her: http://eepurl.com/gDCdoX.
Herning Opera Festival 2020 er støttet af følgende hovedsponsorer: Det Obelske Familiefond, Ege Fonden, Kulturministeriet, Spar Nord Fonden, KPC, Den Danske Forskningsfond, Augustinusfonden og Herning Kommune. Og af følgende øvrige sponsorer: Unimerco, Dahl Advokatfirma, Østergaards Hotel, Bosweel, Lysgaard Fonden og Midtjydsk Skole- og Kulturfond. Ligesom Herning Folkeblad, Herning Cityforening og Fox and Hounds også støtter festivalen

Læs mere

Søndre Anlæg
Godsbanevej 2, Herning
Lørdag den 29. august 2020, kl. 12.
1
Sep
event-img
Skuespil

Sos Midtvest Anja R. Lovén

Læs mere

Aulum Fritidscenter
Markedspladsen 10, Aulum
Tirsdag den 1. september 2020, kl. 19.
1
Sep
event-img
Skuespil

Annas Verden

Skagenkunstner præsenteres på Herning-museum. Oplev Det Flydende Teaters forrygende forestilling om Anna Ancher, præsenteret i det særlige rum, lige under den store flotte prisme.
1. september 2020, kl. 19.30 2. september 2020, kl. 19.30. Varighed 75 min u. pause. Løssalg kr. 190,- inkl gebyr

Det er en udfordring at forene familie og karriere, ikke mindst for kvinder. Det var det også for 100 år siden, hvor Anna Ancher folder sig ud som kunstner i Skagen og står foran sit gennembrud på den københavnske kunstscene.

Særligt omverdenen har svært ved at forstå hendes valg og ikke mindst fravalg i bestræbelserne på at lykkes som kvindelig kunstner.

Beretningen om Anna Ancher er fortællingen om en ny type kvinde, om en ny retning i malerkunsten og om ét af de mest produktive og succesfulde kunstneriske fællesskaber i Danmarkshistorien - kunstnerkolonien i Skagen.

OBS: Opførelsen på Carl Henning Pedersen & Else Alfelts Museum giver dig mulighed for at se værker af ikke mindst Else Alfelt, som Team Teatret præsenterer i forestillingen Kloder i gyldent rum, blot tre uger senere

Læs mere

Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum
Birk Centerpark 1, Herning
Tirsdag den 1. september 2020, kl. 19.30.
2
Sep
event-img
Skuespil

Annas Verden

Skagenskunstner præsenteres på. Carl Henning Pedersen & Else Ahlfeldt Museum. En fortælling om en ny type kvinde og en ny retning i malerkunsten og historien om samlingspunktet for kunstnerkolonien i Skagen.
1. september 2020, kl. 19.30 2. september 2020, kl. 19.30. Varighed 75 min u. pause. Løssalg kr. 190,- inkl gebyr

Læs mere

Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum
Birk Centerpark 1, Herning
Onsdag den 2. september 2020, kl. 19.30.
4
Sep
event-img
Show/stand up

ComKean og Den Mandige Elg: Elgens Revanche

Arrangementet er flyttet til 4. september 2020 kl. 17.00. Oplev to af landets mest populære YouTubere ComKean Den Mandige Elg, når de vender tilbage med deres tredje liveshow! Får Elgen endelig sin revanche eller vinder ComKean igen ?
Find ud af det til Elgens Revanche den 8. april

Læs mere på mch.dk

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Fredag den 4. september 2020, kl. 17.
7
Sep
event-img
Show/stand up

Niels Krøjgaard

Mandag 7. september 2020 kl. 19.00. Niels Krøjgaard manipulerer med Herning i underholdende foredrag. 'Verdensklasse', 'toppen af poppen' og 'den vildeste oplevelse' er der blevet sagt om Niels Krøjgaards foredrag.
Han er én af Danmarks førende psykologiske entertainere, en mester i at læse kropssprog og tanker og styre andre menneskers underbevidsthed og handlinger. Det kan det midtjyske publikum få et indblik i, når Niels Krøjgaard lægger vejen forbi MCH Herning Kongrescenter med sit foredrag 7. september 2020.

Med mange års erfaring inden for nonverbal kommunikation har Niels Krøjgaard blandt andet løst opgaver for PET og været med til at uddanne specialstyrker hos Rigspolitiet. Nogle af landets dygtigste efterforskere bruger endda Niels Krøjgaards viden i forbindelse med afhøring af kriminelle.

Svindel, hypnose og psykologi
I MCH Herning Kongrescenter manipulerer Niels Krøjgaard med publikum i et fascinerende, tankevækkende og underholdende show, som er en blanding af svindel, hypnose, psykologi og ikke mindst showmanship.

Efter showdelen giver Niels Krøjgaard et lærerigt foredrag om den amerikanske psykolog Paul Ekmans forskning i følelser, og hvordan de manifesterer sig i ansigtet, som man kender det fra tv-serien 'Lie To Me.' Foredraget tager afsæt i evidensbaseret videnskab, alt sammen serveret indlevende, letforståeligt og, ikke mindst, på virkelig underholdende vis.

Arrangør: TIKKO

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Mandag den 7. september 2020, kl. 19.
9
Sep
event-img
Anden forestilling

Mød mig i mørket på Tjørring kirkegård

'Mød mig i mørket' er en teaterforestilling, hvor indholdet er baseret på fortællinger eller historier fra den lokale kirkegård, hvor forestillingen foregår.

Læs mere

Tjørring Kirke
Pedersgårdvej 149, Herning
Onsdag den 9. september 2020, kl. 19.30.
9
Sep
event-img
Show/stand up

Dybvaaaaad

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Onsdag den 9. september 2020, kl. 20.
10
Sep
event-img
Skuespil

Hurra

Manuskript instruktion: Jacob Morild. Producent: Café Liva. Varighed: 2 timer inkl pause. Forestillingen foregår på Fermaten. Smallegade 4, 7400 Herning. Læs mere: mch.dk.

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Torsdag den 10. september 2020, kl. 19.30.
17
Sep
event-img
Show/stand up

Niels Hausgaard - Du ved, hvad jeg mener

Koncertsalen. Hausgaards koncerter er sjældent ens to aftener i træk. Selv siger han, at det hele står falder med, hvor god kontakt, han opnår. Han har turneret landet tyndt siden 1972 spiller lige gerne i øst som i vest.
Hans erfaring er, at vi er forbavsende ens i Danmark. Heldigvis er vi meget uenige om mange ting, ellers var det ikke til at holde ud, mener han. Vi skal ikke diskutere for at blive enige, men for at rumme mere komme videre.

Døre til salen åbner kl 19.00
Koncerten slutter ca kl 22.20
Der er en pause undervejs

Forlæng oplevelsen. Køb en kombibillet nyd vores lækre buffet i Restaurant Teaterkælderen.
Bord er automatisk reserveret fra kl. 17.00

Læs mere på mch.dk

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Torsdag den 17. september 2020, kl. 19.30.
18
Sep
event-img
Show/stand up

Rune Klan - Håbefuld

Alle bydes velkommen på en tur i Rune Klan's magiske univers - med noget på hjerte ! Ramte senest de danske scener med showet Barnløs.
Her blev han hyldet som "modig, original, fantastisk, genial, rørende og overraskende". Rune Klan har en efterhånden velendt og unik showform, der med effektfuld snilde og charme blander humor, eftertænksomhed og tryl i verdensklasse. Som altid er det sparsomt med oplysninger om selve showet, men han lover, at ambitionerne ikke er sænket siden sidst

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Fredag den 18. september 2020, kl. 19 & 21.30.
22
Sep
event-img
Show/stand up

Men's Room 4 - Torben Chris + Thomas Hartmann

To af Danmarks mest produktive komikere, nemlig Thomas Hartmann og Torben Chris, kan opleves på Kulturmøllen, når de 22. september 2020 indtager scenen med showet Men's Room 4.
Ligesom de tidligere Men's Room-shows er der lagt op til en aften, der byder på den ene joke efter den anden. Og omdrejningspunktet er særligt de hverdagsproblematikker, som publikum sandsynligvis grinende kan nikke genkendende til. Det hele er naturligvis en stærkt subjektiv version set fra den efterhånden knapt så moderne mands synsvinkel, men på trods af dette, henvender showet sig ikke kun til det mandlige køn. Én af de tilbagemeldinger, Hartmann og Chris ofte har fået er, at Men's Room er bedre end parterapi: Par kan se showet sammen og derved få taget hul på nogle samtaler, og nok så vigtigt - grine sammen.

Det fjerde show kan ses uafhængigt af de tidligere shows, men har man set dem alle, vil man opdage den udvikling, der undervejs har været i de to komikeres privatliv. Fra at have været to ungkarle i faste forhold - men ugifte, er de begge i mellemtiden blevet gift og er sammenlagt indehavere af to huse på veje med stillebump, to stationcars, to børn og en hund. Og som de selv udtrykker, bevidner dette naturligvis, at livet med kvinderne slet ikke er så slemt - men stadig morsomt!

Varighed: 2 x 50 minutter + pause

Dørene åbnes kl. 18.00

Læs mere

Kulturmøllen Kibæk
Møllevænget 19, Kibæk
Tirsdag den 22. september 2020, kl. 19.
25
Sep
event-img
Skuespil

Kloder i gyldent rum

Kloder i gyldent rum Spilleperiode: 24. sep. 9.okt. 2020 Løssalgspris kr. 190,- inkl gebyr.

Læs mere

Team Teatret
Østergade 32, Herning
Fredag den 25. september 2020, kl. 19.30.
26
Sep
event-img
Show/stand up

Chippendales

Chippendales - Get Naughty. Ta' med til den ultimative tøseaften i selskab med Chippendales, der fyrer op under et show I sent vil glemme.
Der er lagt op til en sjov, festlig (og måske lidt fræk!) tøseaften lørdag den 26. september 2020, hvor verdensberømte Chippendales indtager MCH Herning Kongrescenters scene med deres næsten stuerene sceneshow.

Showet balancerer perfekt mellem sexappeal og antydningens kunst, hvad enten Chippendales giver den som cowboys i stramme jeans og støvede boots eller som søofficerer i flotte uniformer, der inviterer piger blandt publikum op på scenen.

Temperaturen når altid bristepunktet, når Chippendales' henrykker på de danske venues, og nu lægges der i ovnen til en brandvarm aften, med iturevne t-shirts, masser af bar hud og ikke mindst uartige moves under titlen Get Naughty

Hvert år køber mere end 2 millioner kvinder billetter til Chippendales - og hvor end de letpåklædte amerikanere har flashet den legendariske butterfly, har kvinderne skreget og hvinet i takt med, at de sexede mænd stykke for stykke afslører mere og mere af deres olieglinsende kroppe til sensuelle rytmer.

Chippendales har tidligere imponeret med deres frække shows i Herning, hvor de har optrådt for fyldte sale - og der er rift om billetterne. Ladies! Det gælder derfor om at være hurtige, hvis I skal opleve en vaskeægte girls night out med veltrænede fyre, dans, sang og bar hud

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Lørdag den 26. september 2020, kl. 20.
29
Sep
event-img
Opera/Operette

Farinelli

En dansk operetteklassiker med sydlandsk temperament. Publikum kan glæde sig til at høre Sange har Vinger, Følges Ad Herren som skabte alt på Jord i den vidunderlige danske operette med de allerbedste operasangere.
En forestilling med gennemslagskraft masser af godt humør.
Farinelli er i to akter.

Producent: guidOpera
Komponist: Emil Reesen
Koncertsalen

Varighed: 2 timer 30 min inkl pause

Læs mere på mch.dk

Læs mere

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37, Herning
Tirsdag den 29. september 2020, kl. 19.30.
29
Sep
event-img
Skuespil

Kloder i gyldent rum

Kloder i gyldent rum Spilleperiode: 24. sep. 9.okt. 2020 Løssalgspris kr. 190,- inkl gebyr.

Læs mere

Team Teatret
Østergade 32, Herning
Tirsdag den 29. september 2020, kl. 19.30.
29
Sep
event-img
Show/stand up

Jan Gintberg

Fredag d. 5. juni 2020. Koncertstart: kl. 20.00. Dørerne åbner kl. 21.00. Koncertinformation: Pris: kr. 395,00 inkl. gebyr. Medlemspris: kr. 359,00 inkl. gebyr. Medlemsbillet: Hvis du købt medlemsbillet, så husk at medbringe dit medlemskort.
Koncerttype: Siddepladser. Yderligere information: Se

Læs mere

Fermaten
Smallegade 4, Herning
Tirsdag den 29. september 2020, kl. 20.
30
Sep
event-img
Skuespil

Kloder i gyldent rum

Kloder i gyldent rum Spilleperiode: 24. sep. 9.okt. 2020 Løssalgspris kr. 190,- inkl gebyr.

Læs mere

Team Teatret
Østergade 32, Herning
Onsdag den 30. september 2020, kl. 19.30.