Event Information

Fre. d. 13. april 2018 , kl. 20.

HEART Herning Museum of Contemporary Art, Birk Centerpark 8

(Entré: 320,00 DKK)

Køb/bestil billet
Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Pernille Rosendahl - Museumskoncert

Bon Jovi Jam

Pernille Rosendahl hylder kunsten, når hun til foråret drager på museumsturné. Glæd dig til foråret 2018, hvor Pernille Rosendahl tager på tour, giver en række unikke intimkoncerter på nogle af landets smukkeste museer.

Hun er sofistikeret, feminin, eftertænksom markant i sit udtryk. Dette både ses høres i Pernille Rosendahls unikke lydbillede, der rummer en gribende skrøbelighed klassisk skønhed

Siden Pernille Rosendahl i 2001 bragede igennem som en del af indiepopgruppen Swan Lee med debutalbummet 'Enter', har hun fået en særplads på den danske musikscene. En position, hun understregede, da hun i 2016 udsendte sit første soloalbum 'Dark Bird'. Albummet kombinerer Pernilles sans for fine, raffinerede popmelodier tilsat et blåtonet strejf af melankoli med et søgende lydbillede, hvor der både er plads til medrivende ballader, flossede guitarakkorder samt sugende, elektroniske elementer. Dette særegne musikalske univers kommer til sin ret, når Pernille til foråret spiller en række intimkoncerter, som nogle af landets mest udtryksfulde museer skal danne ramme om. Dét er noget, Pernille glæder sig til: "At skulle spille på nogle af Danmarks smukkeste museer er, for mig, en drøm, der går i opfyldelse. Siden udgivelsen af 'Dark Bird' har jeg gjort en dyd ud af at give mit publikum anderledes koncertoplevelser, når de kom ud for at opleve musikken live. Dette bliver ingen undtagelse. Jeg har besøgt de forskellige museer for at blive inspireret til denne særlige tour, glæder mig til at spille intimkoncerter i de unikke rum."

Foruden Pernilles museumstour kan du, i det nye år, så se frem til nye udgivelser fra den sofistikerede sangerinde. Glæd dig til et 2018 i Pernille Rosendahls tegn

Kulturen syder og bobler i Herning. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og følg med.

Felter markeret med * er påkrævet