Event Information

Tor. d. 11. oktober 2018 , kl. 19.

Herning Bibliotekerne, Østergade 8

(Gratis billetter)

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Hold hjernen frisk

Bon Jovi Jam

Foredrag med læge og professor Albert Gjedde fra Københavns Universitet.

Hvordan sætter livet sig spor i hjernen? Hvor påvirkelig er en hjerne, og hvor meget kan den egentlig tilpasse sig? Hvordan får du mest ud af din hjerne, uanset alder?

Spørgsmål som disse kan du få svar på i foredraget Hold Hjernen Frisk med læge og professor Albert Gjedde fra Københavns Universitet.
Et langt, aktivt liv kræver, at vi plejer hjernen og giver den udfordringer. I foredraget får du den nyeste viden om, hvordan du selv kan styrke din hjernes netværk. Det handler både om fysisk aktivitet og mental træning - men også om socialt samvær, kost og søvn. Og det er aldrig for sent at gå i gang!

Albert Gjedde er læge, hjerneforsker og professor på Institut for Neurovidenskab, Københavns Universitet. I 2012 vandt han Forskningskommunikationsprisen, som uddeles af til forskere, der gør en særlig indsats for at kommunikere deres forskning til en bredere offentlighed.

Albert Gjedde har i over 40 år forsket i hjernen og dens funktioner. Hans forskning har blandt andet ført ham omkring så forskellige arbejdsområder som Parkinsons, Alzheimers, ludomani, epilepsi, misbrugssygdome og depression.

Projektet Hold Hjernen Frisk er et samarbejde mellem DGI, Slots- og Kulturstyrelsen og forskningscenteret Center for Sund Aldring på Københavns Universitet. Hold Hjernen Frisk er støttet af Nordea-fonden.

Foredraget er gratis, og man møder bare op