Event Information

Tir. d. 27. november 2018 , kl. 17.

Sct. Johannes Kirke, Gl. Landevej 152 A

(Entré: 300,00 DKK)

Køb/bestil billet
Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Caroline Henderson - Julekoncert 2018 - EKSTRA

Bon Jovi Jam

Julen kommer tidligt i år. I hvert fald hvis man kigger på Caroline Hendersons populære julekoncerter. Nu kan publikum allerede begynde at glæde sig til julen 2018, hvor Danmarks jazzdiva nr. 1 igen besøger kirker landet over.

Publikum kan forvente fantastiske, stemningsfulde koncerter med både gamle klassikere julesange på repertoiret. På scenen får Henderson selskab af den anerkendte jazzpianist sin musikalske ledsager gennem mange år Nikolaj Hess den prisvindende guitarist multikunstner Gustaf Ljunggren

Caroline Henderson startede i 2010 en tradition med 4 udsolgte julekoncerter i Christians Kirke i København. Siden er traditionen år for år blevet udvidet til at omfatte julekoncerter i andre kirker rundt omkring i landet. 8 år er gået, i 2017 blev det til hele 43 udsolgte julekoncerter fordelt over hele Danmark med næsten 18.000 publikummer

Caroline Henderson har gennem årene markeret sig som en af de stærkeste sangerinder i nyere dansk musikhistorie med et musikalsk udtryk, der henter inspiration i både jazz, blues pop elektroniske toner. Hendersons kunstneriske formåen er imponerende med en karriere, der spænder fra prisvindende pladeudgivelser, massive radiohits, anmelderroste koncerter udsolgte turnéer til film- tv-optrædener samt anerkendte roller i teaterkoncerter.

Dørene åbner en time før