Event Information

Ons. d. 16. januar 2019 , kl. 19.

Herning Bibliotekerne, Østergade 8

(Gratis billetter)

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

DR Klub Klassisk - Michala Petri

Bon Jovi Jam

Månedens tema er blokfløjtevitousen Michala Petri.

Michala er et fænomen i danske musikliv. Som blokfløjtevirtuos har hun i et halvt århundrede udforsket blokfløjtens natur, og med utrættelig energi har hun stillet sig i spidsen for en udvikling af instrumentets repertoire.
2 af klubben medlemmer, Nanna Bukh og Vera Daugaard, vil på klubaftenen fortælle om musikeren og spille noget af hendes dejlige musik.

Michala Petri er udvalgt til P2 Kunstner 2019. Med prisen som årets kunstner på P2 får Michala Petri lov til at indgå i en række programmer på P2, ligesom DR-kanalen også sender flere af hendes koncerter. 14. februar 2019 bliver hun desuden hyldet i forbindelse med P2 Prisen i Musikkens Hus i Aalborg, hvor blandt andet Bachs dobbeltkoncert for violin og blokfløjte er på programmet.

Om DR Klub Klassisk
DR Klub Klassisk er for unge og voksne, der har lyst til at lytte til klassisk musik sammen og tale om den. Hver måned er temaet en komponist eller et værk, og der er altid en oplægsholder. Nogle gange er det en oplægsholder med en musikfaglig baggrund, som guider deltagerne gennem værket, andre gange er det et af klubbens medlemmer.
DR Klub Klassisk er et samarbejde mellem DR og bibliotekerne.

Kontakt biblioteket, hvis du er interesseret i at være med DR Klub Klassisk.

Er du interesseret i klassiske musik-, opera- og dansevideoer? Så prøv Medici, som indeholder 3500 værker fra 1940'erne og frem, 1800 film inklusiv koncerter, operaer, balletter, dokumentarer og master classes og mere end 120 live-events om året, der kan streames fra verdens mest prestigefyldte koncertsale.
Du har adgang til medici.tv med dit bibliotekslogin her

Kan du lide klassisk musik? Har du lyst til at dele din musikinteresse med andre? Så vær med i DR Klub Klassisk.