Event Information

Lør. d. 6. april 2019

MCH Herning Kongrescenter, Østergade 37

Ukendt

Køb/bestil billet

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Christopher

Bon Jovi Jam

Christopher vil smelte hjerter i herning.

Der er udsigt til galoperende pigehjerter til foråret i Herning, når den danske popprins Christopher, som er højaktuel med sin nye single "Irony", lægger vejen forbi MCH Herning Kongrescenter lørdag 6. april 2019

Lørdag 6. april står Christopher klar til at storcharmere publikum og skrue op for forårsvarmen med sine mange nye og kendte kærlighedshits i MCH Herning Kongrescenter.

Christopher er en af de mest etablerede artister og succesfulde sangere på den danske musikscene. Hitmageren udgav sit debutalbum "Colours" i 2012 - og siden da er det gået stærkt med tre albums og 15 officielle singler.

Tilbage på scenen
Efter et års pusterum valgte Christopher i foråret 2018 at vende tilbage til rampelyset - og det skete med singlen "Bad", som gik direkte i Top 20 på Spotify. Kort efter fulgte up-tempo singlen "Monogamy", som strøg direkte til tops på den kinesiske musiktjeneste QC Music.

Fredag 5. oktober fulgte så den længe ventede tredjesingle "Irony", som mange af Christophers fans allerede kender efter sangerens sommerkoncerter i 2018. Gennem de sidste tre år har Christopher også for alvor taget hul på sin karriere i udlandet - og særligt i Asien.

YDERLIGERE INFORMATION

TID

Lørdag 6. april 2019 kl. 21:00

STED

MCH Herning Kongrescenter
Østergade 37
7400 Herning

TRANSPORT

BUS

Find alle buskøreplaner på midttrafik.dk

TOG

Se togtider på rejseplanen.dk
Se oplysninger om priser og billetter på mitarriva.dk og dsb.dk

TAXA

Herning Taxa bestilles på tlf.: 9712 0777