Event Information

Lørdag den 12. oktober 2019 , kl. 21.

Fermaten, Smallegade 4

(Entré: 150 kr incl. gebyr)

Køb/bestil billet
Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Mojo Makers

Bon Jovi Jam

Bandet giver et anderledes bud på hvordan blues og roots musikken kan lyde i dag. Med respekt og kærlighed til de gamle pionerer inden for genren har gruppen fundet deres eget udtryk og stil på plade, så vel som på scenen.

Det er ikke gået ubemærket hen i Tyskland. Med massiv airplay på 45 tyske radiostationer og top placering på German bestseller listen på Amazon og 5 ud af 6 stjerner i Blues News Germeny- som ellers kun bliver givet til folk som Buddy Guy og Eric Clapton, cementerer Mojo Makers med deres nye 3 plade "Songs of the Sirens" at de igen kan få tyskerne op af stolene med deres musik!

Medlemmerne i Mojo Makers kommer alle fra København hvor de startede med at spille på den lille blues club Mojo i Løngangsstræde. Der fandt de deres stil via de mange jobs de spillede. Kasper Osman fortæller: "De numre der ikke fungerede live blev ikke spillet igen på Mojo og kom i sidste ende ikke med på plade".

Mojo Makers er af engelske anmeldere blevet betegnet som "The New Wave" inden for Skandinavisk blues.

"Mojo Makers spiller virkelig godt. Kasper Osman har en af de bedste rock stemmer jeg har hørt længe!".

Alex Nyborg Madsen -P4 Danmarks Radio

"Det kan godt være at der er langt fra København til Deltaet, men Mojo Makers fører dig ubesværet ned til Mississippifloden."

5 ud af 6 stjerner

Kristoffer Veirum- Anmelder på Gaffa

"Hvis Gud spiller plader oppe i himmelen er jeg overbevidst om at han hører plader som "Songs og the Sirens" med Mojo Makers".

6 ud af 6 stjerner

Johnny Andreassen- Anmelder på Blues News Norway

Besætning i Mojo Makers

Kasper Osman: Sang/Guitar

Kristian Hoffmann: Guitar/ Lap Steel/ Dobro

Kristian Bast: Bas/ Kontrabas

Morten Hæsum: Trommer