Event Information

Fredag den 27. september 2019 , kl. 16-18.

Tekstilmuseet, Museum Midtjylland, Vestergade 20

(Fri entré)

Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Fernisering: Det Fjerde Sted

Bon Jovi Jam

Den 27. september inviterer Tekstilmuseet til fernisering på udstillingen 'Det Fjerde Sted'. Museet byder på en forfriskning, der er gratis entré og alle er velkomne.

Udstillingen har den åndelige verden som omdrejningspunkt. Det handler om engle, andre dimensioner og om stilhed som nøglen til visdom.

TREDIMENSIONELT TEKSTIL

Tekstilkunstner Marie Nørgaard Nielsen udstiller fire serier af værker i tekstil og papir, som på forskellig vis arbejder med det tredimensionelle som metode og udtryksform. For Marie Nørgaard Nielsen er det en sandhed, at der findes mere i verden, end det vi kan se med det blotte øje. Og det er den livsopfattelse, der ligger til grund for hendes interesse i at undersøge, hvordan hun med udgangspunkt i et fladt stykke, f.eks. tekstil eller papir kan klippe, folde og sy sig til et tredimensionelt udtryk; en anden dimension.

På udstillingen kan du se, hvordan værkerne er blevet til. Her vises procesmateriale af de forskellige skridt i processen frem mod det færdige værk.

Der er i udstillingen også mulighed for at selv at afprøve Maries teknikker ved et bord, hvor børn og voksne guides til at lave papirværker. Værkerne kan indgå som en del af udstillingen eller tages med hjem.

Læs mere om udstillingen på vores hjemmeside.