Event Information

Fredag den 1. november til mandag den 23. december 2019 , Man-fre kl. 10-17.30 & Lør-søn kl. 10-17.

Øster Skovgård., Snerlundvej 4

Ukendt

Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Nissestien på Øster Skovgård

Bon Jovi Jam

Den 1. november - den 23. december 2019. Nissestien på Øster Skovgård - en rigtig juleoplevelse. Få en juleoplevelse du ikke kan få andre steder. Kom til Øster Skovgård og gå en hyggelig tur ad Nissestien gennem juletræsplantagen.

Alle aldre og din hund er velkommen. Nissestien er ca. 600 meter lang og kan gennemføres på gå-ben, i kørestol og med barnevogn.

På Nissestien kan du bl.a.:
Møde masser af nisser, nissehuler og julemanden med sin kaneMøde en isbjørn i sin ishule.Spille nisse-bowling og lave en nisse-strike. Kigge ned i sølvminen sammen med de 7 små dværge. Prøve højdemålertræet og se om du er højere end Den Afskyelige Snemand. Hjælpe Julemanden med at lave julegaver i Julemandens gaveværksted. Gå igennem julelandsbyen hvor nisserne bor i husene og på bondegården. Tage hyggelige billeder til julekort mm. ved de mange fotostationer. Snakke med de levende kaniner i skoven
Se mere om Nissestien på www.alttiljul.dk

Nissestien er åben for besøgende alle ugens 7 dage fra kl. 10.00 og der er gratis adgang for alle