Event Information

Søndag den 1. september 2019 til søndag den 29. marts 2020 , kl. 10.

Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum, Birk Centerpark 1

(Entré: Inkl. i museumsbilletten: Voksne 75 kr / Pensionister, studerende og grupper 60 kr / Børn under 18 år gratis adgang)

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Særudstillingen 'Panta Rei' på Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum

Bon Jovi Jam

'Panta Rei' er et elektroakustisk værk for 8 højtalere skabt af Ditte Rønn i dialog med malerier af Carl-Henning Pedersen. I lydværket responderer Ditte Rønn på Pedersens malerier, men også på hans klare vision og drivkraft.

Værket består af 9 satser på ca. 2-7 min, i alt ca. 45 min., og indeholder optagelser med komposition og improvisation for klassisk sopran, violin, viola og cello. Sammen med Rønns eget bidrag er lyden bearbejdet elektronisk for til sidst at skabe et flerdimensionelt lydunivers.

Byggestenene i 'Panta Rei' er skabt af sopran, strygertrio og slagtøj ad.lib. med blandt andre sopran Cæcilie Cramon. Værket er indspillet uden effekter og består af både nedskrevne og åbne kompositioner samt improvisation efter oplæg. Det endelige lydværk er efterbehandlet elektronisk i samarbejde med lydmand Kim Engelbredt.

I skabelsen af værket stiller Ditte Rønn sig skulder ved skulder med den danske CoBrA-kunstner Carl-Henning Pedersen, hvorfra hun i lige stor grad lader sig inspirere af kunstnerens malerier som af hans budskaber og filosofiske overvejelser