Event Information

Onsdag den 15. januar til søndag den 15. marts 2020 , kl. 8-20.

Herning Sygehus Kunstforening, Gl. Landevej 62

Ukendt

Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Kunstudstilling

Bon Jovi Jam

Sanne Elm Nielsen viser sine meget alsidige billeder, både portrætter - abstrakte og spændende naturbilleder. Fine små tusch tegninger og bemalede gevirer og giner.

Dansk. Sanne Elm Nielsen har været glad for at tegne, siden hun var barn. Sanne blev uddannet lærer med billedkunst som et af hendes linjefag. I 2008 begyndte Sanne for alvor at interessere sig for akrylmaling og i 2012 startede hun med at tegne med tusch. I dag maler og tegner hun, så ofte hun kan. Hun har udstillet flere steder i Herning og omegn. Sanne blev årets kunstner i Trehøje kunstforening i 2015.

Sannes billeder omhandler de ting, som rører hende. Hun er naturinteresseret og det er vigtigt for hende, at vi passer på den natur vi har. Ansigter fascinerer Sanne, med alt det de kan fortælle om et menneske og det liv de har levet. I tusch tegningerne, gemmer hun ofte små budskaber. Sanne dekorerer også gevir, opsatser og andre ting med tusch tegninger.

Sanne tegner eller maler gerne efter bestilling (kontaktinformationerne ovenfor), man kan se flere eksempler på hendes kunst på hendes hjemmeside http://sanneelmnielsen.simplesite.com