BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Event Information

Søndag den 20. september 2020 , kl. 09.30-15.35.

Lundgårdskolen, Tjelevej 25, Tjørring

(Pris: 333 kr)

Klik her for at tilmelde dig
Find vej her

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Eco-print På Papir Og Stof

Bon Jovi Jam

V/ Lone Jensen.

At eco-printe kan give de flotteste aftryk af naturens blade og blomster,

helt ned i detaljer. Det kan give skarpe og tydelige aftryk og de flotteste farver fra naturen.
Når jeg eco-printer, ved jeg aldrig, hvordan resultatet bliver. Det er så spændende at åbne stakken af papir og rullerne af stof for at se, hvordan det ser ud, om trykkene er blevet gode og hvor tydelige de er. Eco-printe på papir og stof, er to sider af samme sag, papiret koger vi under pres. Hvor vi damper stoffet. Alt efter hvilke blade vi bruger vil der blive de flotteste aftryk tilbage.

Eco-print på papir kan bruges til billeder, kort, eller som baggrund og du kan understrege eller tegne det, du mener, der mangler.F.eks. bruge et blad som kjole og tegne resten af pigen - eller resten af det dyr, du kan se i aftrykket. Du kan eco-printe på en hvid t-shirt, et tørklæde, eller stof, du kan sy af, som du kan brodere på og derefter sy tasker, punge, puder og meget andet.

Medbring hvis muligt: Blade i forskellige størrelser og farver. Jeg har blade med til alle, men hvis du lige kommer forbi nogle blade, der fanger din interesse - så tag dem med. De skal være friske fra samme dag