BEMÆRK: De fleste kultursteder i Herning Kommune er åbne igen. De følger naturligvis myndighedernes retningslinjer og gør alt, hvad de kan for at sikre publikum gode og trygge oplevelser. På grund af nedlukningen, flytninger aflysninger af arrangementer i en periode kan der være enkelte arrangementer i kalendervisningen, som er fejlbehæftet. Visningerne har link til arrangørernes hjemmeside, hvor du altid er sikret de seneste opdateringer på arrangementerne. HerningErKultur Helt Sikkert!

Event Information

Lørdag den 29. august 2020 , kl. 21.

Torvet, Torvet

(Fri entré)

Skal du afsted?

Skal du til dette arrangement men mangler et sove/spise -sted eller inspiration til hvad du ellers kan lave i Herning? Så har vi samlet noget af det bedste til dig lige her.

Opera i Sommernatten

Bon Jovi Jam

Lørdag aften er der mulighed for at nyde en forfriskende omgang smuk og humørfyldt opera, kyndigt serveret af Anne-Sofie Møller Olsen og Jens-Christian Wandt.

Sammen leverer de en perlerække af folkekære operasange, der passer perfekt sammen med et glas kold hvidvin eller en frisktappet fadøl. Med gudsbenådede stemmer og flair for at underholde, er disse sangere det bedste selskab, man kan tænke sig på en smuk sommeraften i Herning.
Solister: Anne-Sofie Møller Olsen og Jens-Christian Wandt.
Musik: Eunjin Dey.
Varighed: 60 minutter
Sted: Torvet, Herning
Godt at vide: Kolde drikkevarer kan købes hos caféerne på Torvet. Der er opstillet stole, og de skal af sikkerhedsmæssige hensyn anvendes.

Praktiske informationer
De fleste arrangementer foregår udendørs. I tilfælde af regnvejr anbefaler vi regntøj og regnslag, da de fleste foretrækker at kunne se solisterne frem for paraplyer.
Grundet de forventede omstændigheder med restriktioner i forbindelse med arrangementer, er det i år nødvendigt at booke billet til koncerterne i Sdr. Anlæg og på CHPEA-Museum. Dermed kan Herning Opera Festival informere direkte om indgang, forholdsregler mv., så oplevelsen bliver helt sikker og tryg. Billetter kan bookes på operafestivalens hjemmeside www.herningoperafestival.dk i august. Prisen er symbolsk. Hvis du vil sikre dig direkte besked om starttidspunkt for billetbooking, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet her: http://eepurl.com/gDCdoX.
Herning Opera Festival 2020 er støttet af følgende hovedsponsorer: Det Obelske Familiefond, Ege Fonden, Kulturministeriet, Spar Nord Fonden, KPC, Den Danske Forskningsfond, Augustinusfonden og Herning Kommune. Og af følgende øvrige sponsorer: Den Jyske Sangskole, Kyocera, Dahl Advokatfirma, Østergaards Hotel, Bosweel, Lysgaard Fonden og Midtjydsk Skole- og Kulturfond. Ligesom Herning Folkeblad, Herning Cityforening og Fox and Hounds også støtter festivalen